22/11/2011 13:43
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
היי חברות, ממש מחמם את הלב כל האהבה מכן! אין דברים כאלה!! איזה יופי שפפריקה חזרה :-)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2011 12:41
 נחושה Posts: 6982
|
הם יגידו שאנו תמיד כאן בשבילך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2011 08:58
 אשירה Posts: 4292
|
"אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר" חגית יקרה, את כארז הלבנון בעיני!!!  בצקיסטית בגמילה כתב:
היי חבר'ה, מצטערת שנעלמתי. הרבה לחץ בעבודה, וגם קצת הפסקת אוכל. המחשבה לחזור הביתה, בחושך ובקור ולאכול רק ירקות וגבינה מדכאת אותי. גם אני נפלתי לסמים. כן, כן, פחמימות הן סם. אם אוכלים מהן המון - זה מעלה את רמת הסרוטונין, ומרגישים "היי".... מנומנמים כזה. ואז אני מתעוררת בבוקר, ממששת את הבטן העליונה ושונאת את עצמי! אתם יודעים למה שומנים בבטן העליונה זה לא בריא? כי זה לוחץ על האיברים הפנימיים - זה כולנו יודעים. אבל לאחרונה גיליתי שזה לא רק זה, שלא כמו בשומנים במקומות אחרים בגוף שמאוחסנים לזמנים של רעב (אבולוציה) וכמבודדים מפני קור ומכות, השומנים בבטן העליונה הם פעילים! זה אומר שהם לא רק לוחצים על איברים פנימיים אלא גם מפריעים להם לתפקד כי הם פעילים! לכן, אנחנו צריכות לאסוף את עצמינו, לדאוג לאור ולחום, ולהתעלות על עצמינו כדי שהבטן העליונה תהיה שטוחה. אני מודה לכן על האהבה. חזק ונתחזק!
-- אשירה
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2011 06:50
 פפריקה Posts: 134
|
תודה דני- התמונה המלבבת שצרפת-אין כמותה לתאר אותי. פרחים-תמיד מרוממים את רוחי ורוד - לא כל שכן ודובונית חביבה?-זאת אני! יום טוב נהדר ומוצלח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2011 05:33
 dany Posts: 19819
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2011 05:32
|
פפריקה יקרה ברוך שובך והמון הצלחה
פפריקה כתב:
היי חגית,היי כולם הצטרפתי היום שוב לחוגים - ואני עוברת עכשיו על כל הכתובים .כמו ששמחתי לקרוא על ההצלחות הנהדרות של בנות חוג רוזן,כך הצטערתי לקרוא שנפלת לפחמימות.אני ממש מבקשת ממך להתעשת.את יודעת שהכל הוא עניין של סדר ואירגון.אם תכיני לך מרק ירקות חם -את זה שהכי טעים לך ופשטידה חמה וטעימה- הם יהיו אלה שיחכו לך בבית ויהיה לך כיף לדעת שאת עושה למען עצמך את מה שטוב בשבילך ומכאן תצמח לך ההרגשה הטובה והמנצחת. סומכת עליך.את אחד מהאורים ותומים של ההצלחות אז בבקשה ,האצילות מחייבת ...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/11/2011 04:48
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כמה נכון,סמים ועוד אפשר בקלות לרכוש אותם. מזל גדול שאנחנו במסגרת הבורכת שנותנת לנו את הכח לחזור לשפיות ואיך שלא יהיה גם עם הפסקות אוכל אנחנו ממשיכות ולא מרימות ידיים. לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא היינו כאן. חגיתי המון בהצלחה,יום נפלא והשארי איתנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 21:51
 קרולין Posts: 6651
|
חגית יקרה, תודה ענקית על השיתוף , כיף לשמוע ממך ולדעת שאת שוב חזרה במסלול. מתחברת לדברייך הפחמימות בשבילנו זה פשוט רעל. וכמה שהתהליך הזה לא קל בכלל יותר קשה זה להיות שמן ,לברוח לאוכל, ולאבד שליטה. איתך לאורך התהליך..... ים של הצלחה בהמשך .... קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 20:59
 דרך המלך Posts: 5707
|
בצקסטית בגמילה כשמך המחייב כך את מתבקשת לחזור לסדר ולהגמל מסם הפחמימות עשית זאת בעבר והצלחת .. אמנם לא מכירה אותך אישית אבל מהכרות וירטואלית יודעת שאת מסוגלת להתאפס ולחזור במהרה למסלול החיים הנכון מאוד מאמינה בך וביכולות שלך תעדכני והמון הצלחה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 20:51
 פפריקה Posts: 134
|
היי חגית,היי כולם הצטרפתי היום שוב לחוגים - ואני עוברת עכשיו על כל הכתובים .כמו ששמחתי לקרוא על ההצלחות הנהדרות של בנות חוג רוזן,כך הצטערתי לקרוא שנפלת לפחמימות.אני ממש מבקשת ממך להתעשת.את יודעת שהכל הוא עניין של סדר ואירגון.אם תכיני לך מרק ירקות חם -את זה שהכי טעים לך ופשטידה חמה וטעימה- הם יהיו אלה שיחכו לך בבית ויהיה לך כיף לדעת שאת עושה למען עצמך את מה שטוב בשבילך ומכאן תצמח לך ההרגשה הטובה והמנצחת. סומכת עליך.את אחד מהאורים ותומים של ההצלחות אז בבקשה ,האצילות מחייבת ...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 12:43
 רבקה Posts: 8411
|
חגיתוש העיקר שאת בסדר וזה החשוב כיצד להתמודד מאמינה בך וסומכת עלייך שזה יסתדר האנרגיות כאן בפורום מדהימות וחיוביות הישארי איתנו יקירה אולי אפילו נתראה הערב ?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 12:27
|
יקירה מזדהה עם כל מילה שלך, צריך גמילה מהסם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בצקיסטית בגמילה כתב:
היי חבר'ה, מצטערת שנעלמתי. הרבה לחץ בעבודה, וגם קצת הפסקת אוכל. המחשבה לחזור הביתה, בחושך ובקור ולאכול רק ירקות וגבינה מדכאת אותי. גם אני נפלתי לסמים. כן, כן, פחמימות הן סם. אם אוכלים מהן המון - זה מעלה את רמת הסרוטונין, ומרגישים "היי".... מנומנמים כזה. ואז אני מתעוררת בבוקר, ממששת את הבטן העליונה ושונאת את עצמי! אתם יודעים למה שומנים בבטן העליונה זה לא בריא? כי זה לוחץ על האיברים הפנימיים - זה כולנו יודעים. אבל לאחרונה גיליתי שזה לא רק זה, שלא כמו בשומנים במקומות אחרים בגוף שמאוחסנים לזמנים של רעב (אבולוציה) וכמבודדים מפני קור ומכות, השומנים בבטן העליונה הם פעילים! זה אומר שהם לא רק לוחצים על איברים פנימיים אלא גם מפריעים להם לתפקד כי הם פעילים! לכן, אנחנו צריכות לאסוף את עצמינו, לדאוג לאור ולחום, ולהתעלות על עצמינו כדי שהבטן העליונה תהיה שטוחה. אני מודה לכן על האהבה. חזק ונתחזק!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 11:27
 שאפתנית Posts: 8392
|
כייף לשמוע ממך. אני בטוחה שאת מתגברת על הקור והחושך ואת יודעת יותר טוב ממני שיש עוד הרבה מאכלים טעימים וחמימים למעט גבינה וירקות אז תכיני לך פשטידה טובה וחמימה, מרק ירקות והחיים יפים. תמשיכי לכתוב בפורום. שאפתנית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 10:47
 הסמויה Posts: 2467
|
העיקר שחזרת אלינו ותשתדלי לא להעלם שוב גם אצלי השומנים מתרכזים בבטן העליונה, גם כשאני מגיעה למצב של רזה מידי עדיין יש לי בטן עליונה זה מבנה הגוף שלי הרגליים מאוד רזות ואין לי ישבן ותמיד יש בטן עליונה וכל עודף המשקל שלי מתרכז שם ועל כן באמת צריך להשתדל ולהשאר רזה בהצלחה לכלונו בתהליך הזה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 10:27
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 05:20
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אייריס כל כך אמיתי,כאן המקום הכי בטוח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/11/2011 00:33
 אשירה Posts: 4292
|
יש תקופות שבא לנו להעלם קצת, גם לי זה קורה לפעמים ואפילו עכשיו, ואז אני מזכירה לעצמי שבתקופות אחרות אני מאוד רוצה להיות שותפה וחלק מהמסגרת. תודה למירי על יצירת הפורום בשבילנו,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 21:58
 אייריס Posts: 3744
|
גם אני מצטרפת לכל הנעלמות חזרו כאן הכי בטוח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 19:55
 שאפתנית Posts: 8392
|
תחזרי לכתוב בפורום, את חסרה לכולנו!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 19:09
 EFF Posts: 6417
|
מצטרפת לקריאה...(למרות שרואה אותך לפעמים בחוגי בוקר של יום רביעי..ובפייסבוק)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|