20/11/2011 22:53
 אשירה Posts: 4292
|
תודה ושבוע נפלא,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 11:01
 רבקה Posts: 8411
|
אמן ואמן, כן יהי רצון !!!! ♥♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 10:57
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יקרה, שבוע טוב ומוצלח לך ולכולנו. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 06:59
 דרך המלך Posts: 5707
|
שבוע מבורך לכולם ורק בשורות טובות אמן! נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 06:55
 שאפתנית Posts: 8392
|
בלונדה בוקר טוב לך, אין ספק שאת יודעת לבחור את השירים הנכונים כי לצערי יש שירי ילדים שהם לא מעבירי מסר כל כך חיובי ולא ניכנס לזה עכשיו. יש הרצאה שלמה על שירים כאלו ששמעתי אותה ביום חמישי שעבר וזה היה מדהים אבל אנחנו כאן להתמקד בחיובי והשיר שבחרת הוא בהחלט חיובי. שיהיה שבוע נהדר ורק כשנאמין בעצמנו נגיע לשמיים!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 06:51
 dany Posts: 19819
|
שבוע נפלא יקירה ומעניין מה שציינת עם שירי הילדים, כילדה עם ביטחון עצמי מתחת לרצפה ובעצם התגברתי על כך ממש ממש כבר כאישה מבוגרת אחרי גיל 35 , אז כמה טוב לחזק אותם בכדי שכמה שפחות ילדים יעברו את דרך הייסורים הזו. תודה לך ועשית לי את הבוקר.
בלונדה.... כתב:
והאמת בתוכי,ואם רק אסתכל בליבי, אמצא את הדרך שלי".... בוקר טוב לכולם!!! כנראה שהעבודה שלי משפיעה עליי יותר מידי שאני מזמזמת לכם שירי ילדים על הבוקר אבל פתאום אני מתחילה לשים לב שכבר מגיל קטן מכניסים לשירי ילדים כל מיני משפטים של ביטחון ואהבה עצמית כי כמו שמירי אומרת אם אין אני לי מי לי! אז שבוע טוב פורום אהוב. יום ראשון היום שבוע חדש ויום חדש בפתח, אני מאחלת לכולכם מעומק ליבי הצלחות השבוע במשקל שתראו שיש תוצאות מדהימות אם שומרים על הכללים. מגיע לנו כי עבדנו קשה על זה כל השבוכ. תאמינו בעצמכם וביכולות שלכם ונכון שלפעמים אנחנו מסתכלים על תמונות ישנות או על אנשים ואומרים הלוואי והייתי רזה כמוה/ו , אז עכשיו זה הזמן לשים את עצמנו במרכז לשם שינוי !!! כל הזמן אנחנו מרצים ודואגים לאחרים, ומה איתנו????? אז עכשיו זה הזמן להאמין בעצמנו שאפשר לעשות את השינוי הזה ולהגיע לפסח ולקיץ רזים! מירי מאמינה בכם!!! תחשבו חיובי !!! שבוע טוב ומבורך ובשורות טובות נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 06:51
 בלונדה.... Posts: 3603
|
.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 06:40
 בלונדה.... Posts: 3603
|
והאמת בתוכי,ואם רק אסתכל בליבי, אמצא את הדרך שלי".... בוקר טוב לכולם!!! כנראה שהעבודה שלי משפיעה עליי יותר מידי שאני מזמזמת לכם שירי ילדים על הבוקר אבל פתאום אני מתחילה לשים לב שכבר מגיל קטן מכניסים לשירי ילדים כל מיני משפטים של ביטחון ואהבה עצמית כי כמו שמירי אומרת אם אין אני לי מי לי! אז שבוע טוב פורום אהוב. יום ראשון היום שבוע חדש ויום חדש בפתח, אני מאחלת לכולכם מעומק ליבי הצלחות השבוע במשקל שתראו שיש תוצאות מדהימות אם שומרים על הכללים. מגיע לנו כי עבדנו קשה על זה כל השבוכ. תאמינו בעצמכם וביכולות שלכם ונכון שלפעמים אנחנו מסתכלים על תמונות ישנות או על אנשים ואומרים הלוואי והייתי רזה כמוה/ו , אז עכשיו זה הזמן לשים את עצמנו במרכז לשם שינוי !!! כל הזמן אנחנו מרצים ודואגים לאחרים, ומה איתנו????? אז עכשיו זה הזמן להאמין בעצמנו שאפשר לעשות את השינוי הזה ולהגיע לפסח ולקיץ רזים! מירי מאמינה בכם!!! תחשבו חיובי !!! שבוע טוב ומבורך ובשורות טובות נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|