21/11/2011 00:02
 אשירה Posts: 4292
|
די בי די יקרה, בשלבי הגמילה ממתוק ושינוי הרגלים יש לנו נטיה להשתמש בתחליפי הדיאט, במשך הזמן אנו לומדים שעדיף להמעיט בהם, כי מצד אחד הם לא מספקים את הסחורה שזה בעצם התשוקה למתוק, ומאידך הם מעוררים את הרצון לעוד ועוד במקום להרגיע. כחדשה את תלמדי על עצמך הרבה דברים ולבסוף תדעי לבחור מה עושה לך טוב גם מבחינת הדיאטה וגם מבחינת ההרגשה. בהצלחה רבה, dbd1981 כתב:
מאוד קשה לי בדיאטה מכיוון שיש לי כל כך הרבה להוריד...): והרבה איסורים...הרבה לוותר..עכשיו העיקרון הגדול של בלי פחמימות מחמש כמובן הבנתי אך האם בכל זאת ניתן לאכול בערב מעדן דיאט 0 אחוז כמובן בטעמי תות קיווי תפוח (זה אינו פרי ויש סוכרזית זה קרטיט לי כי אני ממש זקוקה למתוק הזה בערב ובכלל מעדני 0 אחוז גם וניל רום צימוקים..זסה לא נקרא פחמימות נכון?? אני כל כך מקווה תודה לכל עזרה שבוע מצוייןו
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 13:09
 רבקה Posts: 8411
|
חברותינו החדשות ברוכות הבאות בביתנו החם המפרגן והאוהב תקבלו הרבה עזרה וכוח להמשך בהצלחה לכן יקירות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 06:59
 dany Posts: 19819
|
ליבי מתוקה זה נשמע מעולה אך לא אחרי שעה חמש בערב.
lilib כתב:
היי גם אני חדשה בפורום אבל 16 שנה אצל מירי כשאני רוצה משהו מתוק, אני מכינה לעצמי ולאירוח כמובן כדורי תמרים ללא תוספת סוכר בגודל של כפית. המתכון: 1 חב' תמרים בואקום, + 1 קופסה גרנולה ללא סוכר של פנינה רוזנבלום, לערבב יחד ליצור כדורים בגודל כפית ולהקפיא במנג'טים חשוב לחממ 2 דקות אתהתמרים כמובן ללא הואקום. בהצלחה לילי ב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 06:10
 lilib Posts: 11
|
היי גם אני חדשה בפורום אבל 16 שנה אצל מירי כשאני רוצה משהו מתוק, אני מכינה לעצמי ולאירוח כמובן כדורי תמרים ללא תוספת סוכר בגודל של כפית. המתכון: 1 חב' תמרים בואקום, + 1 קופסה גרנולה ללא סוכר של פנינה רוזנבלום, לערבב יחד ליצור כדורים בגודל כפית ולהקפיא במנג'טים חשוב לחממ 2 דקות אתהתמרים כמובן ללא הואקום. בהצלחה לילי ב
-- l i l i b
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 04:52
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שבוע טוב. למעשה מירי השיבה לך מה עדיף וכדאי לאכול בערב. לגיוון את יכולה לאכול ערב אחד מרק עגבניות שכדאי לחפש מתכון בפורום מתכונים. החשוב ביותר ,לסדר לך בראש שאת לא מוותרת,נהפוך הוא,עוברת לאוכל בריא שללא ספק יביא אותך להשיל את הקילוגרמים העודפיים. המון בהצלחה ושתפי אותנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 21:59
 dbd1981 Posts: 9
|
תודה לכולן בננות יקרות באמת צריך את כל החיזוקים במיוחד שיש מעל 25(!) קילו להוריד..חשבתי אז במקום המעדנים מרקים חמים..זה עדיף?מרק עגבניות למשל זה בסדר?כמובן בלי קרוטונים.. עגבניות חמות בתנור עם גבינה..מה אתן אומרות??(או שאסור כי אולי יש רסק עגבניות זה מותר?תודה שוב אני קצת בלחץ כי הייתי כל כך רגילה לטחון בערבים טוסטים, ופלים..עוגיות ופתאום כאילו אין מה לאכול..חח..למירי היקרה תודה לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 21:39
 חיה'לה Posts: 885
|
מירי כל הכבוד לך!! אני משתדלת הערב בעקבותייך, על אף שקשה לי מאוד, ולא מתייאשת!! מוצאי השבתות הורגים לי את הסיכוי לרזות, והפעם החלטתי שלא עוד!! תודה, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 21:12
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בואו נעשה סדר. מותר לאכול מעדן אחד של דייאט בערב אך לא מוממלץ. זה מתוק ועושה מניסיון חשק לעוד. אני יושבת עכשיו עםתה צמחים חם ומתוק, ליד יש פלפל אדום עם גבינה צפתית 5 אחוז. כמה זייתים ירוקים, ומלפפונים קטנים ירוקים עם הקליפה. ביצה קשה והכל נפלא. שיהיה לכולנו שבוע מדהים..... להתראות במעמד השקילה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 21:11
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה.... כתב:
1103 כתב: בלונדה.... כתב: היי, קודם כל ברוכה הבאה לפורום המדהים הזה! אני חושבת שהכי טוב בשבילך לא לחשוב על כמה יש לך להוריד, זה נראה לי קצת יתסכל אותך. את צריכה שהמוטיבציה שלך תיהיה בשיאה והכי טוב כמו שמירי אומרת שתפרטי את זה לחמישיות , כל חמישה קילו יקבלו ציון דרך וככה זה לא נראה שיש המון להוריד וייתן לך דרייב להמשך. לגביי המעדנים תשתדלי לאכול עד שעה 17:00 ולא 0% אלא עד 5% כמו שמירי אומרת. אם את חייבת משהו מתוק תעשי לך תה עם ממתיק זה יעזור או מה שעוזר לי שיש לי חשק עז למתוק זה מסטיק אורביט הממולא בתות אפרסק הוא מעולה!! מאחלת לך המון בהצלחה וכנסי לשתף ולהשתתף בפורום אני חושבת שזה ממש יעזור לך. שבוע טוב  בלונדה תרשי לי לתקן אותך, מותר לאכול יוגורט או מעדנים עד 3% ואלו הגבינות הלבנות והקוטג" עד .5% בתאבון נילי  נילי יקירה התכוונתי למוצרי חלב עד 5%... לא נראה לי שקיימים בכלל מעדנים 5% . בלונדה חמודה הצדק עמך. ובאשר למעדנים אינני יודעת אני אוכלת אקטיביה 3% נילי♥♥♥♥
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 21:06
 בלונדה.... Posts: 3603
|
1103 כתב:
בלונדה.... כתב: היי, קודם כל ברוכה הבאה לפורום המדהים הזה! אני חושבת שהכי טוב בשבילך לא לחשוב על כמה יש לך להוריד, זה נראה לי קצת יתסכל אותך. את צריכה שהמוטיבציה שלך תיהיה בשיאה והכי טוב כמו שמירי אומרת שתפרטי את זה לחמישיות , כל חמישה קילו יקבלו ציון דרך וככה זה לא נראה שיש המון להוריד וייתן לך דרייב להמשך. לגביי המעדנים תשתדלי לאכול עד שעה 17:00 ולא 0% אלא עד 5% כמו שמירי אומרת. אם את חייבת משהו מתוק תעשי לך תה עם ממתיק זה יעזור או מה שעוזר לי שיש לי חשק עז למתוק זה מסטיק אורביט הממולא בתות אפרסק הוא מעולה!! מאחלת לך המון בהצלחה וכנסי לשתף ולהשתתף בפורום אני חושבת שזה ממש יעזור לך. שבוע טוב  בלונדה תרשי לי לתקן אותך, מותר לאכול יוגורט או מעדנים עד 3% ואלו הגבינות הלבנות והקוטג" עד .5% בתאבון נילי 
נילי יקירה התכוונתי למוצרי חלב בכלליות עד 5%... לא נראה לי שקיימים בכלל מעדנים 5% . edited by בלונדה.... on 11/19/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 21:03
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה.... כתב:
היי, קודם כל ברוכה הבאה לפורום המדהים הזה! אני חושבת שהכי טוב בשבילך לא לחשוב על כמה יש לך להוריד, זה נראה לי קצת יתסכל אותך. את צריכה שהמוטיבציה שלך תיהיה בשיאה והכי טוב כמו שמירי אומרת שתפרטי את זה לחמישיות , כל חמישה קילו יקבלו ציון דרך וככה זה לא נראה שיש המון להוריד וייתן לך דרייב להמשך. לגביי המעדנים תשתדלי לאכול עד שעה 17:00 ולא 0% אלא עד 5% כמו שמירי אומרת. אם את חייבת משהו מתוק תעשי לך תה עם ממתיק זה יעזור או מה שעוזר לי שיש לי חשק עז למתוק זה מסטיק אורביט הממולא בתות אפרסק הוא מעולה!! מאחלת לך המון בהצלחה וכנסי לשתף ולהשתתף בפורום אני חושבת שזה ממש יעזור לך. שבוע טוב  בלונדה תרשי לי לתקן אותך, מותר לאכול יוגורט או מעדנים עד 3% ואלו הגבינות הלבנות והקוטג" עד .5% בתאבון נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 20:47
 דרך המלך Posts: 5707
|
ברוכה הבאה והמון בהצלחה.... בתור התחלה תעשי את התפריט שקיבלת הוא יעזור לך להכנס לדרייב ולהוריד במשקל.. אני הייתי מוותרת על המעדנים בערב ומקנחת בתה מתוק עם נענע /צמחים ... גמבה אדומה עם גבינה ... ישביע אותך... בהצלחה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 20:41
 בלונדה.... Posts: 3603
|
היי, קודם כל ברוכה הבאה לפורום המדהים הזה! אני חושבת שהכי טוב בשבילך לא לחשוב על כמה יש לך להוריד, זה נראה לי קצת יתסכל אותך. את צריכה שהמוטיבציה שלך תיהיה בשיאה והכי טוב כמו שמירי אומרת שתפרטי את זה לחמישיות , כל חמישה קילו יקבלו ציון דרך וככה זה לא נראה שיש המון להוריד וייתן לך דרייב להמשך. לגביי המעדנים תשתדלי לאכול עד שעה 17:00 ולא 0% אלא עד 5% כמו שמירי אומרת. אם את חייבת משהו מתוק תעשי לך תה עם ממתיק זה יעזור או מה שעוזר לי שיש לי חשק עז למתוק זה מסטיק אורביט הממולא בתות אפרסק הוא מעולה!! מאחלת לך המון בהצלחה וכנסי לשתף ולהשתתף בפורום אני חושבת שזה ממש יעזור לך. שבוע טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 20:14
 dbd1981 Posts: 9
|
מאוד קשה לי בדיאטה מכיוון שיש לי כל כך הרבה להוריד...): והרבה איסורים...הרבה לוותר..עכשיו העיקרון הגדול של בלי פחמימות מחמש כמובן הבנתי אך האם בכל זאת ניתן לאכול בערב מעדן דיאט 0 אחוז כמובן בטעמי תות קיווי תפוח (זה אינו פרי ויש סוכרזית זה קרטיט לי כי אני ממש זקוקה למתוק הזה בערב ובכלל מעדני 0 אחוז גם וניל רום צימוקים..זסה לא נקרא פחמימות נכון?? אני כל כך מקווה תודה לכל עזרה שבוע מצוייןו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|