20/11/2011 13:30
 dany Posts: 19819
|
תודות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 13:19
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
כן אך לא התמודדתי........................ בלונדה.... כתב: dany כתב: רציתי לספר לכן איזו מחוננת הייתי ביום שישי שבליתי עם בעלי בקניון ואכלנו ארוחת בוקר, ואיך המשכתי כל יום שישי להיות גאונה................... אז אתמול חירבתי, עצוב?????????????????? לא נורא היום יום חדש ומתחילים שוב הכל בסדר, אין צער ואין יגון. נשיבוקים דנילה יקרה!!! לא נורא כמו שאת אומרת יש גם נפילות הרי אנחנו רק בני אדם ולפעמים קצת שוכחות את זה. ניגבת את הפירורים והמשכת הלאה זה הכי חשוב. אגב היום זהו יום השקילה שלך לא????
דני'לה מתוקה התמודדתי זה בזמן עבור מתמודדת זה בהווה ובטוחה שאת כבר בהווה ובהמשך יהיה בזמן עתיד תתמודדי הכל יהיה בסדר ראש מורם שמחה בלב ממשיכים עם המון אהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 06:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
ממש כך ואת יודעת שמה שעולה מהר יורד מהר ולכן היום כשאת חוזרת לשגרה הגוף מתאזן שוב וכאילו כלום לא קרה. מדהים! dany כתב:
זה המזל שלנו הלא כן???????????? שאפתנית כתב: לא קרה כלום דאינלוש, היום יום חדש ואפשר לתקן. בהצלחה השבוע יקירה. dany כתב: רציתי לספר לכן איזו מחוננת הייתי ביום שישי שבליתי עם בעלי בקניון ואכלנו ארוחת בוקר, ואיך המשכתי כל יום שישי להיות גאונה................... אז אתמול חירבתי, עצוב?????????????????? לא נורא היום יום חדש ומתחילים שוב הכל בסדר, אין צער ואין יגון. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 06:53
 דרך המלך Posts: 5707
|
דני את אלופה כל הכבוד!!!! לקחת בקלילות זה הכי חשוב ואני חושבת שבזכותכן אני לוקחת בקלות המון... שיהיה שבוע קסום נשיקות סיגל dany כתב:
רציתי לספר לכן איזו מחוננת הייתי ביום שישי שבליתי עם בעלי בקניון ואכלנו ארוחת בוקר, ואיך המשכתי כל יום שישי להיות גאונה................... אז אתמול חירבתי, עצוב?????????????????? לא נורא היום יום חדש ומתחילים שוב הכל בסדר, אין צער ואין יגון. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 06:52
|
זה המזל שלנו הלא כן????????????
שאפתנית כתב:
לא קרה כלום דאינלוש, היום יום חדש ואפשר לתקן. בהצלחה השבוע יקירה. dany כתב: רציתי לספר לכן איזו מחוננת הייתי ביום שישי שבליתי עם בעלי בקניון ואכלנו ארוחת בוקר, ואיך המשכתי כל יום שישי להיות גאונה................... אז אתמול חירבתי, עצוב?????????????????? לא נורא היום יום חדש ומתחילים שוב הכל בסדר, אין צער ואין יגון. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 06:52
|
בלונדה כל הכבוד על העמידה הנחושה והאיתנה אל מול המטעמים (שאני לא רוצה לחזור ולציין בשמם). גאה בך על ההתמדה ואכן בשקילה השבועית את תהיי עוד יותר גאה בעצמך!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 06:51
|
לא קרה כלום דאינלוש, היום יום חדש ואפשר לתקן. בהצלחה השבוע יקירה. dany כתב:
רציתי לספר לכן איזו מחוננת הייתי ביום שישי שבליתי עם בעלי בקניון ואכלנו ארוחת בוקר, ואיך המשכתי כל יום שישי להיות גאונה................... אז אתמול חירבתי, עצוב?????????????????? לא נורא היום יום חדש ומתחילים שוב הכל בסדר, אין צער ואין יגון. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 06:48
|
כן אך לא התמודדתי........................

בלונדה.... כתב:
dany כתב: רציתי לספר לכן איזו מחוננת הייתי ביום שישי שבליתי עם בעלי בקניון ואכלנו ארוחת בוקר, ואיך המשכתי כל יום שישי להיות גאונה................... אז אתמול חירבתי, עצוב?????????????????? לא נורא היום יום חדש ומתחילים שוב הכל בסדר, אין צער ואין יגון. נשיבוקים דנילה יקרה!!! לא נורא כמו שאת אומרת יש גם נפילות הרי אנחנו רק בני אדם ולפעמים קצת שוכחות את זה. ניגבת את הפירורים והמשכת הלאה זה הכי חשוב. אגב היום זהו יום השקילה שלך לא????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 06:44
 בלונדה.... Posts: 3603
|
dany כתב:
דנילה יקרה!!! לא נורא כמו שאת אומרת יש גם נפילות הרי אנחנו רק בני אדם ולפעמים קצת שוכחות את זה. ניגבת את הפירורים והמשכת הלאה זה הכי חשוב. אגב היום זהו יום השקילה שלך לא????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2011 06:42
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 18:27
 יולי Posts: 754
|
כל הכבוד על השליטה. את ההוכחה לכך שאת שולטת באוכל ולא האוכל לא שלוט בך. כל הכבוד, את נותנת הרבה השראה פה לכולנו. שבוע טוב, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 16:55
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בלונדה.... כתב:
מירי ובנות יקרות!! תודה כל התמיכה!!! עוד "ארוע" מאחוריי, עבר בשלום כפי שרשמתי. הגעתי עכשיו הביתה סלט קטן יש כבר מהבוקר שהכנתי ועכשיו מחממת לי כוס קוסקוס+ 3 קציצות מבושלות ברסק עגבניות וזאת הארוחת צהריים שלי להיום. מקווה שכולכם הצלחתם היום להתמודד נגד האויבים נשארה לנו חצי שבת ונסמן עוד וי! נשיקות והמשך יום נפלא... עוד קצת ואנחנו אחרי כמו גדולות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 15:12
 אייריס Posts: 3744
|
כל הכבוד מחוננת שלנו. נשיבוקים גאה בך ומתעודדת בעצמי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 14:32
 ענת Posts: 3849
|
בלונדה.... כתב:
מירי ובנות יקרות!! תודה כל התמיכה!!! עוד "ארוע" מאחוריי, עבר בשלום כפי שרשמתי. הגעתי עכשיו הביתה סלט קטן יש כבר מהבוקר שהכנתי ועכשיו מחממת לי כוס קוסקוס+ 3 קציצות מבושלות ברסק עגבניות וזאת הארוחת צהריים שלי להיום. מקווה שכולכם הצלחתם היום להתמודד נגד האויבים נשארה לנו חצי שבת ונסמן עוד וי! נשיקות והמשך יום נפלא... אין עלייך!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 14:19
|
מירי ובנות יקרות!! תודה כל התמיכה!!! עוד "ארוע" מאחוריי, עבר בשלום כפי שרשמתי. הגעתי עכשיו הביתה סלט קטן יש כבר מהבוקר שהכנתי ועכשיו מחממת לי כוס קוסקוס+ 3 קציצות מבושלות ברסק עגבניות וזאת הארוחת צהריים שלי להיום. מקווה שכולכם הצלחתם היום להתמודד נגד האויבים נשארה לנו חצי שבת ונסמן עוד וי! נשיקות והמשך יום נפלא...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 14:15
|
קרולין כתב:
בלונדה יקירתי, מחזיקה לך אצבעות...את יכולה. שיקות ובהצלחה. קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 13:53
 דרך המלך Posts: 5707
|
גאה בך כל הכבוד!!!!מחוננת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 13:10
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בלונדה יקרה גם אני עברתי בימים האחרונים מפגש עם היצורים המדהימים האלה וצלחתי אותם בשלום...... איזהוא גיבור הכובש את ייצרו. המודעות והבחירה זה מה שמנחה אותי בתהליך...... אוהבת וגאה בך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 12:38
 ענת Posts: 3849
|
אין עלייך!!!!!!!!!!!גאה בך!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2011 12:29
|
עבר בשלום!!!!! כולם ישבו ואכלו את הפוקאצ'ות החומוס פול, חצילים מטוגנים ופיתות למינהן ואני שמתי לי בצלחת חגיגית אצ התפוח עם היוגורט והקוואקר. העדפתי לאכול את זה איתם בשולחן ולאחר את הארוחת צהריים שלי ברגע שאני יחזור הביתה. עברתי את זה בשלום ואנחנו אחרי! איזה כיףףףףףף
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|