19/11/2011 05:31
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דרך המלך כתב:
תודההההההההההה קרולין אפי נחושה נילי אקו ענת רבקה ובלונדה ודני יקרותחיממתן לי את הלב... מקווה שלא אאכזב ביום שני בשקילה , גאה בעצמי באמת..  ומודה לכל אחת ואחת מכן על המילים החמות והתמיכה שאתן מעניקות בפורום הנפלא הזה שאין ויכוח על כך.. מאחלת לכן שבת שלום שבת מנוחה והרבה כייף חיים אוהבת אתכן סיגל כולנו כאן כאחד. שבת נפלאה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 17:45
 דרך המלך Posts: 5707
|
תודההההההההההה קרולין אפי נחושה נילי אקו ענת רבקה ובלונדה ודני יקרות חיממתן לי את הלב... מקווה שלא אאכזב ביום שני בשקילה , גאה בעצמי באמת.. ומודה לכל אחת ואחת מכן על המילים החמות והתמיכה שאתן מעניקות בפורום הנפלא הזה שאין ויכוח על כך.. מאחלת לכן שבת שלום שבת מנוחה והרבה כייף חיים אוהבת אתכן סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 17:42
|
שבת שלום נילי יקרה בהחלט שאני מתה מהריחות שיש בבית אבל הבטחתי לעצמי שלא אגע ובהחלט לא נגעתי.... שבת מקסימה ונעימה נשיקות סיגל 1103 כתב:
סיגל יקרה אין מה לדבר,עלית כיתה.כל הכבוד לבעלך התומך שעושה וויתורים למענך. בזמן האחרון את כותבת על ריחות של חלה טריה,על ריח של עוגת שמרים, כל הכבוד שלמרות הגירויי הריחני את לא מתפתה,אני לא הייתי מעמידה את עצמי בנסיון. שבת נפלאה עם ריחות של פריחה באויר ולא של מאפים מגרים נשיקות נילי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 17:26
 נחושה Posts: 6982
|
אלופה אולימפית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 17:23
 1103 Posts: 5022
|
סיגל יקרה אין מה לדבר,עלית כיתה.כל הכבוד לבעלך התומך שעושה וויתורים למענך. בזמן האחרון את כותבת על ריחות של חלה טריה,על ריח של עוגת שמרים, כל הכבוד שלמרות הגירויי הריחני את לא מתפתה,אני לא הייתי מעמידה את עצמי בנסיון. שבת נפלאה עם ריחות של פריחה באויר ולא של מאפים מגרים נשיקות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 17:17
 אקורדיאון Posts: 16382
|
סיגלי יישר כח המשיכי בנחישות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 16:17
 קרולין Posts: 6651
|
סיגל יקירתי, אין כמוך! בראבו לבעלך המקסים שתומך ועוזר לך וגם לו ....מי צריך צריך פופקורן מלא בשמן .... שתהיה לך שבת נהדרת וכיף לי לקרוא שאת בדרייב אדיר להצליח. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 16:11
 EFF Posts: 6417
|
סיגל, אני מעריצה אותך על כך שאת אופה (וגם יפה...) ונמנעת..אני בדיוק כך..אופה ,מבשלת, מארחת ואוכלת מעט ...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 10:47
|
תודה רבקה'לה שבת שלום  נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 10:20
 רבקה Posts: 8411
|
סיגלי לא סתם אלופה !!!!! עם מדליה ביד וכתר על הראש , מדהימה ואיך מירי שלנו תמיד אומרת לנו גם הזוגיות עולה איתנו בדרגה הידד המשיכי והשבת תעבור בקלות ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 09:10
|
תודה רבה שבת שלום לכולם נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 08:42
 בלונדה.... Posts: 3603
|
סיגלי כל הכבודדדדד!!! שבוע שני ללא לחם בהחלט שווה ציון! לגביי הסרט ובעלך זה חלק מהזוגיות כל הכבוד לו שהוא מוותר בשבילך בטוחה שאת היית עושה גם להיפך בשבילו. לגביי העוגות את עוברת את זה כמו גדולההההההה שבת שלום נשיקותתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 08:32
 ענת Posts: 3849
|
כל הכבוד בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 08:18
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד יקירה על כל ההחלטות הנבונות שאת עושה, אני בטוחה שאת מתחזקת ולא תקלקלי!!!!!!!!!!!!!!!
דרך המלך כתב:
אתמול הלכנו לסרט מילארד סיבות לשוד .. סרט מצחיק (בדיוק מה שהייתי צריכה) בהחלט לא הפסקתי לצחוק... עם אדי מרפי ... לא נפלתי מהכסא אבל בהחלט שצחקתי ונהנתי. בעבר כל כניסה לקולנוע היתה מלווה בפופקורן ובשתיה... לא הפעם!! ישבנו בעלי ואני ללא פופקורן ומסביבנו שומעים כרסומים של האנשים וריח חזק של השמן.. בחיי הפעם אפילו לא התגרתי .. הייתי עם מסטיק בפה ובקבוק מים ...ועם בעלי שהתאפק ולא קנה לעצמו בשבילי- אין עליו!!!!!! ויתרנו על בית הקפה חזרנו הביתה תה עם נענע בסלון וכך נסגר לו אתמול עוד יום עם שליטה ... חייבת לומר ולהוסיף שאתמול הייתי טרודה בעניני המטבח ואפיתי עוגות שמרים (מוזמנים אורחים חשובים להוריי) הריח הרס אותי במטבח אבל הכינותי מראש בקבוק מים קטן ליידי והתמלאתי רק מהלגימות שלו.. מקווה שאשרוד את יום השבת כהלכתו של השמנמוד... ולא אתפתה לאוייבים שיצוצו מאי שם... סוגרת היום שבוע שני ללא לחם!!!!! מה אתן אומרות??? נכון אלופה  לא לחם, לחמניה, פיתה וכל לחם בכל צורה שהיא לא נכנס לפה שלי במשך השבועיים ... מאחלת לכולנו שבת שלום חמימה ונעימה והעיקר בשליטה נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 08:01
|
אתמול הלכנו לסרט מילארד סיבות לשוד .. סרט מצחיק (בדיוק מה שהייתי צריכה) בהחלט לא הפסקתי לצחוק... עם אדי מרפי ... לא נפלתי מהכסא אבל בהחלט שצחקתי ונהנתי. בעבר כל כניסה לקולנוע היתה מלווה בפופקורן ובשתיה... לא הפעם!! ישבנו בעלי ואני ללא פופקורן ומסביבנו שומעים כרסומים של האנשים וריח חזק של השמן.. בחיי הפעם אפילו לא התגרתי .. הייתי עם מסטיק בפה ובקבוק מים ...ועם בעלי שהתאפק ולא קנה לעצמו בשבילי- אין עליו!!!!!! ויתרנו על בית הקפה חזרנו הביתה תה עם נענע בסלון וכך נסגר לו אתמול עוד יום עם שליטה ... חייבת לומר ולהוסיף שאתמול הייתי טרודה בעניני המטבח ואפיתי עוגות שמרים (מוזמנים אורחים חשובים להוריי) הריח הרס אותי במטבח אבל הכינותי מראש בקבוק מים קטן ליידי והתמלאתי רק מהלגימות שלו.. מקווה שאשרוד את יום השבת כהלכתו של השמנמוד... ולא אתפתה לאוייבים שיצוצו מאי שם... סוגרת היום שבוע שני ללא לחם!!!!! מה אתן אומרות??? נכון אלופה לא לחם, לחמניה, פיתה וכל לחם בכל צורה שהיא לא נכנס לפה שלי במשך השבועיים ... מאחלת לכולנו שבת שלום חמימה ונעימה והעיקר בשליטה נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|