19/11/2011 06:14
 dany Posts: 19819
|
טולי מקווה שאת כבר אחרי, ועצה קטנה ואוהבת עכשיו היזהרי כי לעיתים אחרי כאלו וירוסים הלע נפתח................... שבת שלום ונשיקות מסרי גם לכלבונת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 16:13
 EFF Posts: 6417
|
טולי, שבת שלום, בריאות שלמה וחלומות על....פריז..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 16:11
 קרולין Posts: 6651
|
טולי יקירתי, בריאות שלמה שתהיה לך. תרגישי טוב במהרה. שבת שלום ומבורך. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 15:31
 סיסי 17 Posts: 618
|
החלמה מהירה ועם האופטימיות הזו אין לי ספק שתצאי מזה מהר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 15:29
 toly Posts: 898
|
לכל הבנות היקרות שהגיבו פרגנו עודדו ואיחלו רק א טוב כבר מהתגובות והאיחולים שלכם עלה חיוך על פניי והתרחב הלב זה אכן לא נעים קצת משבש לי סדרי עולם ומחר אהיה מארחת נפלאה עם בטן שטוחה,)) וכפי שציינתי טוב כלבת לברדורית שאוהבת הכל לזלול.... שבת נפלאה ובשליטה ושפע של בריאות לכולנו-אמן שבת שלום טולי uote= דרך המלך ]תרגישי טוב ... שתי הרבה תה... ותנוחי..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 15:23
|
ענתוש את רואה? הכל לטובה הנה תכננתי שחייה היום בבריכה המחוממת וכך שאגיע בשבוע הבא אני עשויה להיראות יותר מהממת הוירוס הזה משהו מיוחד אם הצליח להעלים לי את חוש הטעם לשטרודל תפוחים שקניתי היום לאורחים ואפילו ריח השמרים המשגע בקונדטוריה הנפלאה הזו לא גירה אותי כמו בימים רגילים מקווה שאכן מדובר בוירוס קצר בן 48 שעות זבנג וגמרנו שבת נהדרת לך תמשיכי לשמור גם היום ומחר בקפדנות ובשליטה מאוד ממליצה על המרק הכתום של מירי והקציצות נשמעות מעולות אפילו לצמחונית שכמוני חיבוק טולי ענת כתב:
טלטול מקווה שאת יותר טוב, הבגד ים מחכה לך..   ,וכמובן גם האוכל שבישלת...תעדכני נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 15:03
|
תודה יקרה על הדאגה וההתעניינות הקיבה ממש לא משהו בבוקר רק שתיתי והתחלתי לבשל ויצאתי לסיגורים אחרונים ראי מה כתבתי לרבקוש מצב רוחי טוב אך הקיבה הסוררת עוד יותר כואבת אחרי ארוחת צהרים קלה ומזערית לא נורא לפעמים זה טוב לתת לקיבה להתנקות אני מקשיבה לגופי בנדון ולא מעמיסה על קיבתי לגוף יש את הכללים משלו ורצוי להקשיב לו מעת לעת עוד מעט תיכנס שבת אדליק נרות ואזחל לפוך ומנוחה עד מחר שתהיה לך יקרה שבת נפלאה חמימה ובשליטה טולי דרך המלך כתב:
טולי איך את מרגישה הבוקר?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 14:55
|
תודה רבקוש עדיין הקיבה כואבת והחיובי שבדבר שממש לא מסוגלת להכניס אוכל לבטני אלא מקפידה על שתייה חמה הכנתי אוכל שאני מקווה שיצא טעים למחר כי לא הייתי מסוגחת לטעום מאום מהתבשילים לא יאומן שאפילו העוגות שקניתי היום בקונדטוריה משובחת ואני משוגעת על עוגת הגבינה שלהם ועוד יותר על שטרודל התפוחים האלוהי שלהם- לא תאמינו שוכבים למחר במקרר וממש לא הזיזו עפעף ואף לא שמץ של ריור בלועי- זה אומר שוורשה ופריז חולות(מהיכן צץ הוירוס ההזוי הזה שגורם לי כך לחוסר תיאבון טוטאלי- שאני לא אתמוגג מול שטרודל תפוחים- מי יודע אולי כדאי לבדוק איך מייצרים מהחולרה הזה איזו תרופת פלא לשמנדמודה כמוני... ) טוב מקווה שיהיה טוב יותר מחר עדכנתי את הנוגעים בדבר אך לא ביטלתי וחוץ מזה דאגתי גם לצ'ופר עבור אורחת הכבוד- הלברדורית הכי יפה במזרח התיכון- מישמיש שהיא פרסרית לא קטנה ועגלגלה תרתי משמע(אולי מירי תפתח בקרוב חוג לעידוד להרזייה לכלבים) ומה שאני לא אוכל לאכול מחר היא תשמח מאוד לחסל גם את פירורי עוגת הגבינה(אוח אני מקווה שבעלי הכלבה המקסימה לא יהרגו אותי...קיבלתי גם עבורה מנה מיוחדת בשרית עם עצמות מהסופר בגלגול הבא אני רוצה להיות כלבה איזה חיים משוגעים ואוכל נהדר שיש לה.... שבת נפלאה ובשליטה טולי quote=רבקה]טולי יקרה האם את כבר במיטבך ? בהחלט לא נעים אך בטוחה שאם שמירה קפדנית על כללי הבריאות תוכלי לארח את החברים ולהנות מהחברותא שבת בריאה שתהיה לך יקירתי ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 10:40
 רבקה Posts: 8411
|
טולי יקרה האם את כבר במיטבך ? בהחלט לא נעים אך בטוחה שאם שמירה קפדנית על כללי הבריאות תוכלי לארח את החברים ולהנות מהחברותא שבת בריאה שתהיה לך יקירתי ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 07:54
 דרך המלך Posts: 5707
|
טולי איך את מרגישה הבוקר?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 05:43
 ענת Posts: 3849
|
טלטול מקווה שאת יותר טוב, הבגד ים מחכה לך.. ,וכמובן גם האוכל שבישלת...תעדכני נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 05:41
 dany Posts: 19819
|
טולי מקווה שהבוקר תחושי טוב יותר ולא תצטרכי לבטל את הביקור ואת הפגישה עם הכלבה וגם אני לא צוחקת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2011 05:13
 אקורדיאון Posts: 16382
|
טולי מה שלומך הבוקר?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2011 23:41
 EFF Posts: 6417
|
טולי, אני רואה שאת הופכת את הלימון ללימונדה..אכן כאשר הקיבה בוגדת - לא נעים אבל הפה שובת קצת, וגם זו לטובה..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2011 20:23
 בלונדה.... Posts: 3603
|
טולי יקרה, הוירוסים נוחתים על כולם!! תרגישי טוב...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2011 20:22
 דרך המלך Posts: 5707
|
תרגישי טוב ... שתי הרבה תה... ותנוחי..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/11/2011 20:21
|
לאחר הרצאה נפלאה נוספת אמש של מירי ותוצאה נפלאה נוספת שבתי שמחה ומאושרת לביתי והבוקר הקצתי עם כאבי בטן כמו קוץ בריבה ללא תיאבון ללא רצון לקפה בקייצר איזה חולרה שטרם ידוע לי שמו(ימח...) השתלט כמו שאומרים הסינים חדר למבצרי והשתלט על קיבתי ותחושת עצב ירדה על מקררי המלא בירקות העונה הנהדרים ואף תבשיל טעים שבישלתי אמש לא בא לקירבי היום אני מסוג האנשים שכאשר אני חשה לא טוב ובמיוחד עם קיבתי לא מסוגלת להכניס דבר לפי חוץ משתייה וקצת מרק והשבח לאל גם על כך כי אז אני יודעת שאני חולה מה שמטריד אותי יותר שאני אמורה לארח בשבת לצהרים אצלי חברים טובים שלי ואת כלבתם האהובה עליי(היא אורחת הכבוד הראשית אצלי ואני רצינית הפעם לשם שינוי וממש לא בא לי לבטל כי תמיד כייף ומצחיק מאוד בחברותא עימם אז מה עושים? שותים תה קמומיל בתקווה שזה ירגיע את מלחמת העולמןת המתרחשת כרגע בקיבתי והולכת לצפות בערוץ הצחוק כמו שנאמר הצחוק יפה לבריאות ובריאות יוצרים עם חיוך וחיבוק ללא מגע במקרר ) שבת נעימה וחמימה טולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|