16/11/2011 19:03
 אייריס Posts: 3744
|
רבקוש' יקרה, תודה לעידוד מקווה שאת במיטבך כבר, המון מזל טוב לנכד היקר והמשיכי להיות בשליטה. המשך יום טוב ורק בשמחות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2011 14:41
 נחושה Posts: 6982
|
מזל טוב לנכדך ותרגישי טוב ועוד איך... שולחת לך פוך חם וחיבוק ותה שחבל"ז נחושונת .jpg) 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2011 13:46
 קרולין Posts: 6651
|
רבקה יקרה שלנו, תחילה תרגישי טוב זה הכי הכי חשוב. בנוסף, מזל טוב ויום הולדתך שמח לנכדך היקר. ים של נחת ואושר. נשיקות והמשך יום נ פ ל א ורק בשורות טובות. אמן. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2011 12:03
 dany Posts: 19819
|
בוקר טוב יקירה ובעצם זה כבר צהרי היום מקווה שאת כבר חשה טוב יותר בהשפעת הפוך ברכות ליום ההולדת של הנכד שתהיה לכם מסיבה משגעת. כל הכבוד על כך שאת ממשיכה לשמור ולהתמיד , אין זה דבר של מה בכך. נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2011 10:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
הי אשירה, שמחה לשמוע שיש שיפור במצבו של בעלך. אני מאחלת לכם לחזור כמה שיותר מהר לשיגרה. אני שמחה לקרוא שאת משתדלת לשמור על כללי הבריאות שלנו ואין ספק שהפורום הזה באמת נותן הרבה כוח ומוטיבציה לעשיה. תמשיכי !!! אשירה כתב:
תודה חמודה, באמת יש שיפור, איטי אבל מבטיח, ואני מאמינה שנחזור בקרוב לשיגרה. בעניין מובילת הרכבת, אני לא ממש נמצאת שם, יותר בקרונות האמצעיים, אבל אני כן שואבת המון כוח ומוטיבציה מכל המתרחש פה. שלא לדבר על הפחד שנכנס בי כשראיתי את בעלי ברגעים הקריטיים, ולחשוב שהוא אדם עם הרבה פחות גורמי סיכון ממני, אז אם אני אחטוף את ההתקף מצבי יהיה הרבה יותר גרוע. הפחד מניע לעשייה, אני מאוד משתדלת, ואתם עוזרים לי המון. שוב תודה ומאחלת לך את כל הטוב, רבקה כתב: אשירה אישה יקרה אושר גדול לי לראותך כאן שוב איתנו בפורום אני מקווה שאת ובעלך משתפרים בבריאות ומקווה שאת עכשיו נ מצאת איתנו בדרייב ההצלחה אם את זוכרת מיניתי אותך למובילת הרכבת, אכן??? נשיבוקים המון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2011 10:38
 אשירה Posts: 4292
|
תודה חמודה, באמת יש שיפור, איטי אבל מבטיח, ואני מאמינה שנחזור בקרוב לשיגרה. בעניין מובילת הרכבת, אני לא ממש נמצאת שם, יותר בקרונות האמצעיים, אבל אני כן שואבת המון כוח ומוטיבציה מכל המתרחש פה. שלא לדבר על הפחד שנכנס בי כשראיתי את בעלי ברגעים הקריטיים, ולחשוב שהוא אדם עם הרבה פחות גורמי סיכון ממני, אז אם אני אחטוף את ההתקף מצבי יהיה הרבה יותר גרוע. הפחד מניע לעשייה, אני מאוד משתדלת, ואתם עוזרים לי המון. שוב תודה ומאחלת לך את כל הטוב, רבקה כתב:
אשירה אישה יקרה אושר גדול לי לראותך כאן שוב איתנו בפורום אני מקווה שאת ובעלך משתפרים בבריאות ומקווה שאת עכשיו נ מצאת איתנו בדרייב ההצלחה אם את זוכרת מיניתי אותך למובילת הרכבת, אכן??? נשיבוקים המון
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2011 10:16
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה אישה יקרה אושר גדול לי לראותך כאן שוב איתנו בפורום אני מקווה שאת ובעלך משתפרים בבריאות ומקווה שאת עכשיו נ מצאת איתנו בדרייב ההצלחה אם את זוכרת מיניתי אותך למובילת הרכבת, אכן??? נשיבוקים המון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2011 10:06
 אשירה Posts: 4292
|
אוהבים גם אותך, תרגישי טוב, חיבוק,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2011 09:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
רבקוש רק בריאות!!! מקווה שתרגישי טוב יותר ועד למסיבת יום ההולדת של הנכד תהיי במיטבך. הרבה מזל טוב ובשורות טובות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2011 09:42
 בלונדה.... Posts: 3603
|
רבקוש תודה יקרה! קודם כל מקווה שאת מרגישה יותר טוב ושתתחזקי לקראת המסיבה היום אחר הצהריים. מזל טוב לנכדך היקר המון בריאות ואושר ושכל מה שיבקש לו יהי... בקשר לתפקודך בחתונה כל הכבוד!!! בטוחה שנראת מיליון דולר והאוכל לא היה הנושא בכלל... שיהיה לך יום מקסיםם נשיקותת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2011 09:39
 דרך המלך Posts: 5707
|
רבקה יקרה מקווה שהיום ההרגשה השתפרה, שמחה לשמוע שעברת את החתונה בשליטה.. מזל טוב לנכד ליום ההולדת כן ירבו השמחות....... יום נפלא סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2011 09:36
 רבקה Posts: 8411
|
לאחר יום אתמול שלא הייתי במיטבי הצלחתי ברפרוף לעבור כאן על החומר כדי להצליח בשיעורים רוצה לבשר לכן שאת החתונה עברתי בשלום מאוד כמעט ולא נגעתי בכלום אולי בגלל הרשתי הלא טובה שהתחילה קצת באותו ערב והמשיכה למחרת כל היום הבוקר מתחת לפוך להמלצת נחושתי מתחת לפוך אמרתי היום יהיה יום המזל שלי ומקווה שאכן כך יהיה חייבת להרגיש טוב היום יום הולדת של נכדי היקר ב- החמש והחגיגה תתחיל אחר הצהריים מירי יקירתי מתגעגעת נתראה בשבוע הבא ורוצה לומר שהכל תחת שליטה אקורדיון חברתי היקרה אני מאוד גאה בך על הירידה אחרי חו"ל אין כמוך מקסימה דני'לה ואיך לא להיות גאה גם בך עם ירידה מופלאה של שני קילו הידד ויישר כוח! בלונדה , סיגלי, אייריס בנות "בית רוזן" העושות חייל במלוא מובן המילה מצדיעה לכן קרולינה , נילי, אפי'לה חברות יקרות שתורמות לי המון כאן בנוכחותן ולומדת מהן המון למצטרפות החדשות ברוכות הבאות וכייף שאתן כאן איתנו מבקשת מראש סליחה אם לא הזכרתי משיהי את שמה אך דעו זוכרת את כולכן באהבה שיהיה לכולם יום מקסים קריר ונעים עם המון מוטיבציה המוקרנת כאן בפורום ומורגשת מאוד אוהבת את כולכן עם המון נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|