15/11/2011 19:42
 אייריס Posts: 3744
|
מלמל יקירה, עשי זמן ודאגי לעצמך, כמו שנאמר כאן הכיני מבעוד מועד ארוחות ליום המחרת. בהצלחה רבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2011 17:24
 דרך המלך Posts: 5707
|
מלמל כתב:
אין לי מילים !!אתן כולכן מדהימות !!קיבלתי עצות מועילות,אנסה להתארגן מראש ולפחות לנשנש פרי או משהו קטן מהלך היום... תודה!!
לא לשכוח לנו מותר רק אגס ותפוח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2011 17:22
 מלמל Posts: 9
|
אין לי מילים !!אתן כולכן מדהימות !!קיבלתי עצות מועילות,אנסה להתארגן מראש ולפחות לנשנש פרי או משהו קטן מהלך היום... תודה!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2011 11:31
 נחושה Posts: 6982
|
avi_i כתב:
hi i work from 6 to 17:00 and leave home at 5:30am every morning i advise you to prepar the night before, i always cut my salad and put aside a lemon for later, i suggest you try to prepar the same, even make a sandwich or something, the more planned you are with your food the better it is good luck WOOOOOOOOOOOOOOOOOW YOU ARE THA BEST
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2011 10:40
 avi_i Posts: 269
|
hi i work from 6 to 17:00 and leave home at 5:30am every morning i advise you to prepar the night before, i always cut my salad and put aside a lemon for later, i suggest you try to prepar the same, even make a sandwich or something, the more planned you are with your food the better it is good luck
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2011 08:25
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב מלמל, קיבלת עצות נהדרות ולכן אני רק רוצה לחדד נקודה שהעלת. מה זאת אומרת שאין לך זמן לאכול בעבודה, חייב שיהיה לך לפחות רבע שעה לעצמך אם לא חצי שעה הפסקה. גם לעובדים מגיע זמן לשתות ולאכול אז תמצאי זמן, אל תוותרי על זה. להגיע הביתה מורעבת זה לא טוב כי אז את יורדת מדף מדף במקרר ולא עשינו בזה כלום. קחי פירות, יוגורט ותכיני כריך שגם אם אין לך זמן לאכול בעבודה תאכלי אותו בדרך הביתה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2011 07:02
 דרך המלך Posts: 5707
|
מלמל יקרה אל תוותרי על ארוחת הבוקר ותגיעי רעבה הביתה תקחי תפוח יוגרוט לעבודה / כריך טוב שישביע המון ירקות בקופסא ... בבית כמו שבלונדה רשמה לך תכיני מראש ערב קודם וגם סלט במקרר ... את חוזרת ב2 הביתה כך שכל היום עוד לפנייך ... אין לי מושג במה את עוסקת אך בכל מקום עבודה חייבת להיות פינה של אוכל או הפסקה לאכול... שתי המון מים בין לבין זה ישביע אותך והמון תה צמחים/נענע ... בהצלחה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2011 06:53
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מלמל יקרה, בוקר טוב. אני עובדת יום שלם וחיה על לקיחת קופסאות ואני עוד עובדת בדרכים. ככה תצליחי!! אני במקומך את ארוחת הצהריים הייתי אוכלת בבית אבל מכינה לי את האוכל ערב לפני שאיך שתגיעי פשוט לחמם במיקרו ולאכול ולא להתחיל לבלוס עד שהאוכל מוכן. בין ארוחת הבוקר לצהריים תשתי הרבה מים ואם את ממש רעבה שיהיה עלייך שני גזרים קלופים לנשנוש עד שתגיעי הביתה... בהצלחההה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2011 06:48
 מלמל Posts: 9
|
הי בנות, שאלתי היא בעיקר לאלו העובדות. האם אתן אכן מצילחות לדבוק בתפריט שניתן לכן על ידי מירי גם בשעות העבודה הארוכות? אם כן, אשמח לקבל מכן עצות בנוגע לאיך עושים את זה. אם לא, מה עושים במקום??? לי באופן אישי מאוד קשה, את תהליך התחלתי לפני 4 ימים , אך במהלכם אני לא אוכלת כלום עד שאני חוזרת הביתה (בסביבות 2) ואז אני כבר ממשששש רעבה ומאוד מתקשה להתאזר בסבלנות עד שאכין לי את ארוחת הצהריים. העניין הוא שבמהלך היום אין לי מקום או זמן לאכילה מסודרת.... מלמל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|