17/11/2011 23:07
 אייריס Posts: 3744
|
כל כך נכון, וכל זה ב-60 שניות. תודה לתזכורות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/11/2011 05:20
 dany Posts: 19819
|
מחוננת אמרתי??????????????????????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2011 20:48
 EFF Posts: 6417
|
טולי יקירתי..את במומנטום מדהים - שמרי עליו..לפעמים "נפילה" היא לצורך התרוממות ועליה - וכולי תקווה שזה מה שקרה אצלך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2011 13:39
 קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה, תודה על התזכורת ועל כל הטיפים שתמיד טובים לחיים. המשך יום נפלא ורק טוב שיהיה לך. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/11/2011 08:44
 אשירה Posts: 4292
|
תודה על התובנות והתזכורת!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2011 19:54
 דרך המלך Posts: 5707
|
טולי יקרה תודה על 60 שניות של תובנות... תרגישי טוב והמשיכי לצעוד!! ערב נעים סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2011 19:29
 toly Posts: 898
|
הלו זו אינה פרסומת לאדידס אן למועדון כושר זו אינה תעמולה לקידום הבקיני אבל שווה להשקיע 60 שניות לקריאה למה כדאי לעשות פעילות ספורטיבית בחורף 1 קל להסתיר את הסילאטות מתחת לשכבות הטרננינג ובו בזמן להתחטב בשקט בשקט לקראת הקיץ 2 פחות מזיעים ונוטפים עת צועדים במזג האויר הקריר 3 מצב הרוח עולה(סרטונין רבותיי מופרש יותר לאחר תזוזה והרצון למתוק יורד פלאים 4 מפעילות איירובית בלבד לא מרזים אלא אם מקפידים על תזונה אבל החיטובים שנוצרים יוצרים קיזוז בהיקפים ומאוד משפרים את המראה ואת ההרגשה 5 הליכה בצוותא עם חבר/ה בן זוג/בת זוג משפרים קשרים וזוגיות ולמדוושים ביניינו- רכיבה משותפת מהדקת יחסים ותחומי עניין משותפים 6 בכל המחקרים הרפואיים כיום מציינים ומדגישים חשיבות הפעילות האירובית כמניעה ושיפר בסוגי מחלות שונות החל מלחץ דם גבוהה סטרס כולסטרול סכרת היבטים קרדיולוגים וסוגי סרטן שונים ביניהם סרטן שד וסרטן הערמונית אצל גברים כולל השפעה לטובה במחלות עיניים הקשורות לגלאקומה( במיוחד הליכה כפי שצויין לאחרונה בז'ורנל רפואי מאוד מכובד בתחום העיניים) וניוון רשתית בגיל השלישי ואם לא שוכנעתם עד עתה מדוע כדאי ושווה לעשות ספורט בחורף הנה הסיפור האישי שלי אחרי נפילה מס' 2 והפעם פגיעה נכבדה אך השבח לאל רק בריקמה הרכה של גב תחתון ועצם הזנב כולל כף רגל חבולה ברצועה המליץ לי הפיזיותרפיסט להניע את המקומות החבולים ולא לשכב שכרגע זה הכי כואב בישיבה ובשכיבה וחברל'ך שבתי לצעוד בפארק המדהים שלידי כולי כאובה אך חושקת שיניים וצועדת מידי יום ביומו והאמינו לי שזה ממש לא פשוט לי גם מסיבות אחרות אך לוקחת כדור נגד הכאבים וצועדת בנחישות ונמרצות והנה היום כשהגעתי לטיפול נוסף אצל אבי הפיזיותרפיסט המקסים שלי יבורכו ידי הזהב שלו ואנושיותו הרבה הוא כולו קרן וזרח ממני לאור העובדה שיש יותר תנועתיות באזורים הפגועים שירדה הבצקת והנפיחות בכף הרגל והמצב נראה הרבה יותר טוב נכון יש עוד תהליך של החלמה ועדיין לא יכולה לדווש אבל יש שיפור ניכר הודות לצעידה ועוד יותר חשוב יקרים שלי מצב רוחי שהיה על הפנים לאור נפילה נוספת וקשה השתפר אלפי מונים ובתוספת השליטה וההקפד על האוכל אני חשה-נמרה והחיים יפים אלה היו 60 שניות למחשבה אז תחשבו על זה באהבה טולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|