13/11/2011 04:19
 dany Posts: 19819
|
שבוע טוב ומקווה שהנפיחות תרד לה במהרה ואת תראי ברכה בעמלך נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 19:54
 רבקה Posts: 8411
|
סיגלי שבוע טוב שיהיה לך עם הרגשה טובה ובשורות טובות שליטתך תוביל אותך להצלחות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 19:34
 דרך המלך Posts: 5707
|
תודה ענת חזרנו מהחברים ומהארוח שהיה כיד המלך... שמתי לי כוס אורז (אפילו לא) 2 קציצות בשר וזהו.. ואז הגיעו הקינוחים הפרות והפיצוחים..... השעה היתה 3 ואכלתי חתיכת עוגה עכשיו בבית רגועה והכל טוב מחכה ליום שני.... עדיין מרגישה כמו פיל ונפוחה שאין דברים כאלה שיהיה שבוע טוב ובשורות טובות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 08:32
 ענת Posts: 3849
|
דרך המלך כתב:
תודה אשירה הולכת להתקלח ולהתארגן ולהצטייד במסטיקים ובבקבוק מים כי שם שותים רק קולה ושטויות.... אעדכן בהמשך.. שבת מקסימה לכולם
תהני ובהצלחה תעדכני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 08:15
|
תודה אשירה הולכת להתקלח ולהתארגן ולהצטייד במסטיקים ובבקבוק מים כי שם שותים רק קולה ושטויות.... אעדכן בהמשך.. שבת מקסימה לכולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 07:57
 אשירה Posts: 4292
|
סיגלי יקרה, כל זמן שאת עושה את הדברים נכון התוצאות תגענה, לפעמים הדרך לא כל כך קלה, לבשי את הבגד בו תרגישי הכי בנוח, שימי אביזרים, חייכי, והעיקר המשיכי לאכול נכון ואל תתני למצב הרוח להפיל אותך לאכילה, בהצלחה!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 07:47
|
תודה דני ובלונדה, הלוואי וזה כלום.. ממש מוזר לי הפעם ... נקווה שאשרוד את השבת כמו את כל השבוע ובהחלט היום זה היום השישי ללא הלחם מבטיחה לא לקלקל אבל את מצב הרוח קשה לי כי הוא ירוד... נשים קוסמטיקה ונקווה לטוב. תודה בנות יקרות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 07:41
 dany Posts: 19819
|
סיגלי מתוקה את עושה את המיטב, וזה הדבר החשוב להיות בתהליך. והירידה בוא תבוא, אולי כדאי לבדוק מה עוד את אוכלת שאולי יכול לגרום לנפיחות, או אולי בכל זאת איזו תרופה. שבת שלום ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 07:38
 בלונדה.... Posts: 3603
|
סיגלי יקרה, בוקר טוב!!! קודם כל לגביי אתמול הגבתי לך בפוסט אחר היית מעולה!! אכלת עוגיה שאת מאוד אוהבת אז מה?? אבל אכלת רק אחת זה גם סוג של שינוי. לגביי הלחם היום הוא ביום השישי שלך ללא לחם!! את צריכה לשמוח שלא נפלת להתמכרות הכי גדולה שלך!!! לגביי הנפיחות אל תתיחסי , הגוף שלנו זה רק גוף הוא גם מתמודד עם שינויים. את ממשיכה רגיל בלי לחשוב אם ערדת או לא לא!!! אני בטוחה בטוחה שירדת. הנפיחות זה סתם משהו על הדרך וזו הרגשה שאני בטוחה שהיא תיעם מהאוכל זה בטוח לא. לא לקלקל ולהרוס היום בגלל באסה תמשיכי תתלבשי יפה, תתאפרי וצאי לארוחת צהריים מהנה!! יום טוב ומקסים נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 07:05
|
בוקר טוב לפורום המקסים הזה ולמשפחת בלקין אתמול ארוחת הערב היתה בסדר סלט טחינה וחזה עוף.. הנפילה היתה על עוגיה שאימי הכינה ואני מטורפת עליה .. זה גם נגמר בעוגיה כי מיד אחריה עצרתי את עצמי .. הבעיה שוב כל מה שאני לובשת נראה עליי סדום ועמורה אני ממש נפוחה וכאילו עולה במשקל במקום לרדת.. (אפילו שאני מקבלת זריקות וכדורים לא מרגישה ככה) הפעם אין לי הסבר לכך... אנו מוזמנים לארוחת צהריים היום ואני ממש בדיכי מה ללבוש כבר לא דואגת מהאוכל אלא מהלבוש... אוףףףףףףףף
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|