13/11/2011 11:28
 אשירה Posts: 4292
|
ובזכותך גם אנחנו זוכות!!! שאפתנית כתב:
תודה בנות על התגובות החמות והמעודדות. אני נתקלת בימים האחרונים בפרגון גדול. אני לומדת לאהוב את השינויים שהגוף שלי עובר. אני מרגישה שאני מתפתחת באופן אישי עם תעצומות נפש גדולות. כל דבר חדש שאני חווה, כל שינוי שאני מרגישה בגופי בבגדים, בנעליים, במראה של הגוף גורם לי לאושר גדול ולאהבה עצמית וכל זה בזכות המקום הנפלא הזה שאני שייכת אליו. בזכות מירי שלימדה ומלמדת אותי הרבה מאוד על היכולת העצמית שלי, על האמונה בעצמי ולאיזה מקומות היא יכולה להביא אותי. אתמול פגשתי מישהי שאמרה לי איזה יופי רזית ממש נפלא איך את עושה את זה. עניתי לה שכמובן אצל האחת והיחידה מירי בלקין, אז החברה אומרת לי זאת מהשמנמודים. אמרתי לה כן, רק היא!! שיהיה לכולנו שבוע נפלא ורק נמשיך להצליח בכל אשר חפץ לבנו. אקורדיאון כתב: שאפתניתי כבר אמרתי לך לא אחת אני באמת מעריצה את הדרך שעשית. את באמת מודל לחיקוי.יישר כח.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2011 10:26
 נחושה Posts: 6982
|
איזה כיף ששיתפת אותנו....זה כל כך נותן אנרגיות לשנס מתניים (איפה הן?!) ולהצליח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2011 09:31
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יישר כח יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2011 08:28
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה בנות על התגובות החמות והמעודדות. אני נתקלת בימים האחרונים בפרגון גדול. אני לומדת לאהוב את השינויים שהגוף שלי עובר. אני מרגישה שאני מתפתחת באופן אישי עם תעצומות נפש גדולות. כל דבר חדש שאני חווה, כל שינוי שאני מרגישה בגופי בבגדים, בנעליים, במראה של הגוף גורם לי לאושר גדול ולאהבה עצמית וכל זה בזכות המקום הנפלא הזה שאני שייכת אליו. בזכות מירי שלימדה ומלמדת אותי הרבה מאוד על היכולת העצמית שלי, על האמונה בעצמי ולאיזה מקומות היא יכולה להביא אותי. אתמול פגשתי מישהי שאמרה לי איזה יופי רזית ממש נפלא איך את עושה את זה. עניתי לה שכמובן אצל האחת והיחידה מירי בלקין, אז החברה אומרת לי זאת מהשמנמודים. אמרתי לה כן, רק היא!! שיהיה לכולנו שבוע נפלא ורק נמשיך להצליח בכל אשר חפץ לבנו. אקורדיאון כתב:
שאפתניתי כבר אמרתי לך לא אחת אני באמת מעריצה את הדרך שעשית. את באמת מודל לחיקוי.יישר כח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2011 05:51
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתניתי כבר אמרתי לך לא אחת אני באמת מעריצה את הדרך שעשית. את באמת מודל לחיקוי.יישר כח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 07:36
 dany Posts: 19819
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 07:33
|
שאפתנית כתב:
שבת נעימה לכולכן!!! ראיתי את ההרצאה של מירי ופשוט הגאווה העצמית חזרה אלי, כמה שמירי צודקת (כמו תמיד) פתאום לא שמתי לב כמה שינויים משמעותיים הכנסתי לחיי בכל הקשור לבריאות. כבר יותר משנה אני לא שותה משקאות דיאט מוגזים. הפעילות הגופנית היא חלק בלתי נפרד מחיי. אני שותה הרבה מיים. לא אוכלת מטוגן. כל בני הבית נהנים מהמאכלים הנהדרים שאני מכינה מהמתכונים של מירי ומהפורום המדהים שלנו. קניתי לי שמלות - אני שבחיים לא לבשתי שמלה הגשמתי חלום! קניתי לי היום 2 ג'ינסים חדשים, כמה שנים לא קניתי ג'ינס והתחושה היתה מדהימה. אני באמת חושבת פעמיים על כל מה שנכנס לפה. בקיצור, אני במודעות ושליטה ומרוב שאני חייה את זה שכחתי לזרוק מילה טובה לעצמי על כל השינויים המדהימים האלה שעברתי אז מירי שוב תודה שהזכרת לי.
שאפתנית אהובה, את מקור גאווה ומודל חיקוי לכולנו, המשיכי לצבור הצלחות ולשמח את בני משפחתך היקרים, נשיקות,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 07:31
|
נחושונת יקרה, תודה על כל הברכות והאיחולים, שנזכה באמת רק לדברים טוב!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2011 17:18
|
שאפתנית כתב:
שבת נעימה לכולכן!!! ראיתי את ההרצאה של מירי ופשוט הגאווה העצמית חזרה אלי, כמה שמירי צודקת (כמו תמיד) פתאום לא שמתי לב כמה שינויים משמעותיים הכנסתי לחיי בכל הקשור לבריאות. כבר יותר משנה אני לא שותה משקאות דיאט מוגזים. הפעילות הגופנית היא חלק בלתי נפרד מחיי. אני שותה הרבה מיים. לא אוכלת מטוגן. כל בני הבית נהנים מהמאכלים הנהדרים שאני מכינה מהמתכונים של מירי ומהפורום המדהים שלנו. קניתי לי שמלות - אני שבחיים לא לבשתי שמלה הגשמתי חלום! קניתי לי היום 2 ג'ינסים חדשים, כמה שנים לא קניתי ג'ינס והתחושה היתה מדהימה. אני באמת חושבת פעמיים על כל מה שנכנס לפה. בקיצור, אני במודעות ושליטה ומרוב שאני חייה את זה שכחתי לזרוק מילה טובה לעצמי על כל השינויים המדהימים האלה שעברתי אז מירי שוב תודה שהזכרת לי.
 תתחדשי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2011 17:13
|
דרך המלך כתב:
שבת שלום ובהחלט שבת מנוחה.... נחושה יקירה בהצלחה ביום ראשון... 
תודה יקירתי גם לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2011 15:25
 רבקה Posts: 8411
|
תבורכנה חברות מקסימות בכל מעשה ידיכן ושהשבת תעבור עליכן ברגיעה שלווה ואהבה ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2011 14:30
 קרולין Posts: 6651
|
שבת שלום ומבורך לכולםםםםםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2011 14:02
 שאפתנית Posts: 8392
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2011 13:31
 דרך המלך Posts: 5707
|
שבת שלום ובהחלט שבת מנוחה.... נחושה יקירה בהצלחה ביום ראשון...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2011 13:29
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שבת שלום... ובהצלחה !!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2011 13:20
 dany Posts: 19819
|
שבת שלום יקירה שבת של מנוחה גם מפחמימות ושאר מרעין בישין. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2011 13:20
|
פורום אהוב ויקר, מאחלת לכולנו שבת שלום ובשליטה עשיה מהנה ומנוחה ורגיעה שתהיינה בשורות טובות ומיטב האיחולים גם כשאין ימי הולדת ואירועים משפחתיים תשקיעו במשפחה, בזוגיות, בילדים, בנכדים שיהיה לכם סופשבוע כייפי ונעים ובאשר לנחושתכם, תודה על הדאגה...יהיה טוב עדיין מעט מציק אבל אני אופטימית,הכנתי לי ספר חדש ליד המיטה ומקווה לשליטה בפחמימות ובמתוקים. ביום ראשון הרצאה ושקילה, מקווה להחזיר חובות ולהדק את החגורה!!!
 edited by נחושה on 11/11/2011
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|