13/11/2011 20:11
 בלונדה.... Posts: 3603
|
dany כתב:
למתי מתוכננת הנסיעה לארה"ב? בסוף מרץ... בלונדה.... כתב: dany כתב: עוד "נתראה" רבות כאן עד לנסיעה.................. דנילה גם לי מתוכננת נסיעה לארה"ב ב"ה לשלושה שבועות ואני רוצה להגיע לשם רזה!!! אשירה כתב: שתהיה לך נסיעה טובה ו"קלילה", סומכת עלייך שעד אפריל את פצצה!!! dany כתב: ואם אפשר עד פסח עוד יותר טוב...... מתכננים נסיעה באפריל לפריז לונדון רק בנות המשפחה................... אקורדיאון כתב: dany כתב: אכן הגיע הזמן לעשות את השינוי המיוחל.......... רוצה לפחות השנה בקיץ להיות שוב במשקל טוב וקליל. אקורדיאון כתב: דנושה יישר כח על השליטה.המשיכי גם השבוע ואני מצטרפת. כמוני כמוך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2011 16:30
 dany Posts: 19819
|
למתי מתוכננת הנסיעה לארה"ב?
בלונדה.... כתב:
dany כתב: עוד "נתראה" רבות כאן עד לנסיעה.................. דנילה גם לי מתוכננת נסיעה לארה"ב ב"ה לשלושה שבועות ואני רוצה להגיע לשם רזה!!! אשירה כתב: שתהיה לך נסיעה טובה ו"קלילה", סומכת עלייך שעד אפריל את פצצה!!! dany כתב: ואם אפשר עד פסח עוד יותר טוב...... מתכננים נסיעה באפריל לפריז לונדון רק בנות המשפחה................... אקורדיאון כתב: dany כתב: אכן הגיע הזמן לעשות את השינוי המיוחל.......... רוצה לפחות השנה בקיץ להיות שוב במשקל טוב וקליל. אקורדיאון כתב: דנושה יישר כח על השליטה.המשיכי גם השבוע ואני מצטרפת. כמוני כמוך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2011 14:06
|
dany כתב:
עוד "נתראה" רבות כאן עד לנסיעה.................. דנילה גם לי מתוכננת נסיעה לארה"ב ב"ה לשלושה שבועות ואני רוצה להגיע לשם רזה!!! אשירה כתב: שתהיה לך נסיעה טובה ו"קלילה", סומכת עלייך שעד אפריל את פצצה!!! dany כתב: ואם אפשר עד פסח עוד יותר טוב...... מתכננים נסיעה באפריל לפריז לונדון רק בנות המשפחה................... אקורדיאון כתב: dany כתב: אכן הגיע הזמן לעשות את השינוי המיוחל.......... רוצה לפחות השנה בקיץ להיות שוב במשקל טוב וקליל. אקורדיאון כתב: דנושה יישר כח על השליטה.המשיכי גם השבוע ואני מצטרפת. כמוני כמוך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2011 13:17
|
עוד "נתראה" רבות כאן עד לנסיעה..................
אשירה כתב:
שתהיה לך נסיעה טובה ו"קלילה", סומכת עלייך שעד אפריל את פצצה!!! dany כתב: ואם אפשר עד פסח עוד יותר טוב...... מתכננים נסיעה באפריל לפריז לונדון רק בנות המשפחה................... אקורדיאון כתב: dany כתב: אכן הגיע הזמן לעשות את השינוי המיוחל.......... רוצה לפחות השנה בקיץ להיות שוב במשקל טוב וקליל. אקורדיאון כתב: דנושה יישר כח על השליטה.המשיכי גם השבוע ואני מצטרפת. כמוני כמוך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2011 11:19
 אשירה Posts: 4292
|
שתהיה לך נסיעה טובה ו"קלילה", סומכת עלייך שעד אפריל את פצצה!!! dany כתב:
ואם אפשר עד פסח עוד יותר טוב...... מתכננים נסיעה באפריל לפריז לונדון רק בנות המשפחה................... אקורדיאון כתב: dany כתב: אכן הגיע הזמן לעשות את השינוי המיוחל.......... רוצה לפחות השנה בקיץ להיות שוב במשקל טוב וקליל. אקורדיאון כתב: דנושה יישר כח על השליטה.המשיכי גם השבוע ואני מצטרפת. כמוני כמוך.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2011 10:19
|
ואם אפשר עד פסח עוד יותר טוב...... מתכננים נסיעה באפריל לפריז לונדון רק בנות המשפחה...................
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אכן הגיע הזמן לעשות את השינוי המיוחל.......... רוצה לפחות השנה בקיץ להיות שוב במשקל טוב וקליל. אקורדיאון כתב: דנושה יישר כח על השליטה.המשיכי גם השבוע ואני מצטרפת. כמוני כמוך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2011 09:30
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
אכן הגיע הזמן לעשות את השינוי המיוחל.......... רוצה לפחות השנה בקיץ להיות שוב במשקל טוב וקליל. אקורדיאון כתב: דנושה יישר כח על השליטה.המשיכי גם השבוע ואני מצטרפת. כמוני כמוך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2011 07:14
 דרך המלך Posts: 5707
|
מסכימה איתך באמת לא שקט כך ושימשיך כך.... הללויה!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2011 06:20
|
שבוע נפלא ובניגוד לכותרת ממש לא שקט כאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2011 06:19
|
בנות כל הכבוד לכן!!!! שווה את המאמץ כל מי שהצטרפה פה בפורום למסע השינוי תראה תוצאות בטוח!!! אין כזה דבר שלא , עושים מה שהמורה עושה יורדים!!!! שבוע טובבב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2011 06:15
|
אכן הגיע הזמן לעשות את השינוי המיוחל.......... רוצה לפחות השנה בקיץ להיות שוב במשקל טוב וקליל.
אקורדיאון כתב:
דנושה יישר כח על השליטה.המשיכי גם השבוע ואני מצטרפת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2011 05:48
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דנושה יישר כח על השליטה.המשיכי גם השבוע ואני מצטרפת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 09:29
|
שוב תודות איך אפשר לאכזב אתכן.
אשירה כתב:
dany כתב: אנחנו היינו אצל הבת הקטנה לכבוד יום ההולדת של הנכד מלאו לו 9 השבוע.......... כל אחת הביאה משהו, אני אכלתי סלמון בתנור עם סלט ירקות ושעועית ירוקה. ולמרות שהיו עוגות ......................... לא נגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חזרתי הביתה כוס מים ולמיטה. כל הכבוד דני, מ ח ו נ נ ת ! ! !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 08:01
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
אנחנו היינו אצל הבת הקטנה לכבוד יום ההולדת של הנכד מלאו לו 9 השבוע.......... כל אחת הביאה משהו, אני אכלתי סלמון בתנור עם סלט ירקות ושעועית ירוקה. ולמרות שהיו עוגות ......................... לא נגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חזרתי הביתה כוס מים ולמיטה.
כל הכבוד דני, מ ח ו נ נ ת ! ! !
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 07:38
|
תודה
בלונדה.... כתב:
dany כתב: אנחנו היינו אצל הבת הקטנה לכבוד יום ההולדת של הנכד מלאו לו 9 השבוע.......... כל אחת הביאה משהו, אני אכלתי סלמון בתנור עם סלט ירקות ושעועית ירוקה. ולמרות שהיו עוגות ......................... לא נגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חזרתי הביתה כוס מים ולמיטה. דני כל הכבוד!!!! את רואה נכנסת לדיאטה במלוא המרץ והכח? יאלה עוד יום לסופ"ש לא להרוס! מחר שקילה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 07:28
|
dany כתב:
אנחנו היינו אצל הבת הקטנה לכבוד יום ההולדת של הנכד מלאו לו 9 השבוע.......... כל אחת הביאה משהו, אני אכלתי סלמון בתנור עם סלט ירקות ושעועית ירוקה. ולמרות שהיו עוגות ......................... לא נגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חזרתי הביתה כוס מים ולמיטה.
דני כל הכבוד!!!! את רואה נכנסת לדיאטה במלוא המרץ והכח? יאלה עוד יום לסופ"ש לא להרוס! מחר שקילה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 07:26
|
דרך המלך כתב:
כן נגמר בעוגיה בלבד...
יופי!!! זאת שליטה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 07:08
|
דני את אלופה!!(הגבתי לך בפוסט אחר) המון מזל טוב לנכד בן ה9 שיצליח ויהיה מאושר ובריא ולך יקירתי המשיכי ככה זאת הדרך הנכונה נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 06:52
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2011 06:47
|
כן נגמר בעוגיה בלבד...
|
|
0