12/11/2011 07:27
 אשירה Posts: 4292
|
טולי יקרה, כתיבתך נפלאה וממש מעוררת תיאבון, מזל שהתפריטים כולם לבית מירי בלקין ואין בהם סכנה, המשיכי להצליח ולשמח אותנו,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2011 16:03
 רבקה Posts: 8411
|
טולינקה את מדהימה קוראת אותך בהנאה ואת יודעת מה אולי באמת כדאי להתחיל את ארוחת הצהריים בפרי ננסה גם את זה מכל מלמדי השכלתי שתהיה לך שבת קסומה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2011 08:13
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אנחנו נאמץ את החשיבה החיובית ונדאג לסוף שבוע רגוע ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2011 00:30
 בלונדה.... Posts: 3603
|
טולי כל הכבוד לך!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2011 23:34
 דרך המלך Posts: 5707
|
טולי יקרה כל הכבוד המשיכי בדרכך החיובית המצחיקה והכיפיית והעיקר בשליטה שאפו!! סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2011 21:48
 אייריס Posts: 3744
|
את באמת מצחיקה ויפה לך על הנסיונות עם האוכל, העיקר שיהיה טעים ומי צריך לשמוע כל היום את החדשות???? שדרו לנו שירים אהובים ותכניות מצחיקות, שנמשיך לצחוק כל החיים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2011 20:57
 EFF Posts: 6417
|
טולי, המשיכי בחשיבה ועשייה חיובית - אחרת - אנא אנחנו באים... הקפדה על אוכל טעים בתוך הגבולות המותרים לנו הוא חלק חשוב..כל הכבוד לך שאת מכינה ומנסה את המתכונים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2011 20:54
 קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה, אכן מרק טעים טעיםםםםםם ומומלץ בחום. את הורגת אותי מצחוק.... כתיבתך נפלאה. נשיקות ואחלה סופ"ש. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2011 20:31
 toly Posts: 898
|
חשבתם שלא אעשה ניסיון ואבחן את המתכון של מירי השבוע? אז חשבתם הכנתי צ'יק וצ'ק ויצא פנטסטיקו שבסוף הוספתי לימון וכוסברה(אני משוגעת על כוסברה) והלימון עם תוספת של כף שמנת קלילה 9% שידרג שופרה ד'שופרה את הגורמה הזה מודה אכלתי 3 מצקות אחרי תקופה ארוכה שלא נגעתי בקטניות כל כך נהניתי שפשוט לקחתי ארזתי והקפאתי כדי שלא יעלה על הדעת עוד כפיתון זה קצת פתח לי את התיאבון- מזל שאין פיתויים מתוקים בבית אבל התעשתתי ולא בא לקירבי וללועי שום פחמימה נוספת גם לא בחמש בכלל גיליתי לאחרונה שהטיפ הנוסף של מירי של 3 ארוחות ביום ללא ביניים גם לא בחמש עובד עלי מצוין אני אוכלת את הפרי בתחילת הבוקר עם הקוואקר והיוגורט ואת המנה השנייה( יש לי רומן נפלא לאחרונה עם האגס) אני אוכלת בתחילת ארוחת הצהריים את החתיכי=אגסון מתןק בינוני ועסיסי כן שמעתם נכון מתחילה בפרי ומקנחת בכוס תה צמחים ואין שום רצון למתוק ובחמש אם יש לי זמן שותה את כוס הקפה השנייה שלי ככל שאני ממעטת בפחמימות ואוכלת פחמימות מורכבות שאינן כוללות לחם(לי אישית פותח תיאבון ועושה לי מלחמת עולם גרעינית בקיבה כולל שיפון מלא או חיטה מלאה)אני יותר רגועה מרוכזת ואין לי רצון למתוק ועוד משהו למחשבה בשבוע שעבר הכנתי פסטה על בסיס כוסמת- יצא טעים מאוד ומעניין שאחרי כוס אחת מבושלת בתוספת רוטב עגבניות שהכנתי חשתי פשוט שבעה ללא צורך בעוד אותו הדבר ארע עם פריכיות( שבד"כ אינני אוהבת דיקטים שדופים ) שהן על בסיס תירס דקות ומזכירות בטעמן הטעים פופקורן ואחרי 3 דקיקות כאלה עם קצת סקי 5% לעיצוב האישיות וכוס קפה על הבוקר חשתי מה זה מפוצצת( אוי אני מתחילה להישמע כמו חברותיי ממסלול שבוע האופנה בפריז) אז עוד משהו למחשבה והעיקר בריאות חשיבה חיובית וסוף שבוע רגוע לגוף ולנשמה לכולנו ולסגור חדשות- לא חייבים לשמוע כל הזמן איומים מפה ומשם למה שלא ידונו למשל כל יום במעשה טוב של אחווה אהבה ועונג לנשמה? תוחזר הפינה המקסימה- ישראלי 10 העם דורש: הפיכה לאהבה חתיכה של תקווה ותקווה- שתהיה חתיכה.... טולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|