הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שוב הרצאה מרתקת ומחנכת - שינויים תהליך ההרזיה, אני

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/11/2011 19:54

dany
dany
יבורך כל שינוי שמביא אותנו למקומות טובים smile
0 קישור קבוע (Permalink)
09/11/2011 19:20

בלונדה....
בלונדה....
אפוש יקרה
אפשר להסתכל על זה משני צדדים .
צד אחד שהמוכרת חצופה ברמות.
צד שני שבזכותה ניצלת מלהגיע הרבה יותר מ86 קילו.
אבל את פה וזה הכי חשוב!!! ועל כך אנחנו שמחיםםםםש
edited by בלונדה.... on 11/9/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
09/11/2011 19:09

דרך המלך
דרך המלך
אפי יקרה הסיפור שלך מרגש כל כך וכל כך חזק . והמוכרת החצופה הזאת ממש מרגיז.... !!!! טוב שבחרת לקחת את עצמך בידיים ולא להעלב ולתקן את הנזק...כל הכבוד!!! יש אנשים שהיו בוחרים לשבת בבית להמשיך להשמין ולאכול מרגשות טינה וכעס....
כולנו זקוקים לשינוי וכמו שמירי אמרה הטיימינג הנכון מביא לשינוי...
אצלי זה היה לפני שנתיים שחיפשתי בגדים לבר מצווה של הילד וכלום לא ישב טוב מכל הצדדים צצו להם השומנים מהצוואר מהבטן מהרגליים מכל חלק וחלק.. חברה הביאה אותי למירי לחוג של יום רביעי ערב ברמת גן ושם הוקסמתי ומאז אני אצלה (החברה כבר לא שם) וכן בהחלט ירדתי כבר מספר לא מבוטל של קילוגרמים ויש לי עוד ועוד ועוד.....
כל הכבוד אפי
ערב נעים סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
09/11/2011 18:56

EFF
EFF
אספר לכם כצד הגעתי לראשונה לחוגים של מירי לפני המון שנים (קשור לשינוי כמובן...)

לאחר לידה שלישית, ניתוח קיסרי - שביתת רופאים - נשלחתי הביתה לאחר יומיים - כאבי תופת....מכאן התחלתי לבלוס בתיאבון רב ימים רבים...שמנתי - והגעתי ל- 86 ק"ג...(גובה 170 ס"מ)

כחדשיים מאוחר יותר נכנסתי לחנות לרכוש מכנסי ג'ינס של LEVIS גולת הכותרת אז...(תמיד לבשתי ג'ינס ולא היתה בעיה- לא היתה לי אפילו חצאית או שמלה אחת ואין לי עד היום...) המוכרת (די

חצופה..)הסתכלה עלי ואמרה: "סליחה..עם טוסיק כזה את רוצה למצוא לך ג'ינס? אין לי מספר עבורך...

התעקשתי,מדדתי בכל זאת ולבסוף ראיתי שרק מספר 48 מתאים לי..קבלתי את שוק חיי ( 42 היה תמיד המקסימום שלי...)

יצאתי מהחנות - ללא המכנסיים והחלטתי - זהו !! הגיע זמן שינוי.....אני רצה להוריד ממשקלי. הגעתי למירי שלנו שהצילה אותי משקיעה לתהומות היאוש - וההמשך ידוע....
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שוב הרצאה מרתקת ומחנכת - שינויים תהליך ההרזיה, אני

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!