10/11/2011 05:45
 dany Posts: 19819
|
עדיין לא שמעתי את ההרצאה של מירי אך יודעת על מה הנושא וכבר שמעתי את נושא ההרצאה בשנים קודמות, כאדם שעבר שינויים ומהפכים מראשית חייו, אין מי שפוחד יותר ממני משינויים, כזאת מרובעת עד היסוד, ללא יצר הרפתקנות כלל!!!!!!!!!!!!!!!!! אך ממש יודעת שלעיתים בכדי להוציא מתוק מעז חייבים לאזור אומץ, לא להירתע, להסתכל לפחד בלבן של העיניים, ולדעת שאחרי השינוי יכול להיות הרבה הרבה יותר טוב!!!!!!!!!!! בהצלחה לכולנו בכל השינויים שאנחנו רוצות לעשות בחיינו, ולא ניתן לפחד לקבע אותנו למקום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 21:12
 קרולין Posts: 6651
|
סיסי יפתי, אכן ה ר צ א ה משובחת ועוצמתית. אין על מירי שלנו, יחד איתה כולנו בתהליכי שינוי בכל המישורים וכל שינוי אפילו הקטן ביותר מתקבל בברכה , בשמחה ובהתרגשות. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 17:38
|
הלוואי
שאפתנית כתב:
דניאלוש למדתי שתמיד בכל רע יש גם טוב וצריך לראות אותו. לפעמים דברים לא צפויים מתחרשים ומוטלת עלינו החובה להוציא מהם את הטוב. מאמינה שהכל יסתדר בסוף לטובה. dany כתב: אכן שינוי הוא דבר מפחיד ומאיים אך מי שלא מנסה לא יודע ולעיתים מפסיד ................ אצלנו בחיים הפרטיים יש עכשיו המון המון שינויים שלא צפיתי ולא חלמתי עליהם, מקווים לצאת מהם בשלום ובשמחה.............. לא קל, אך תמיד , כך אני מאמינה , שאלוהים סוגר דלת נפתח חלון ואסור לפספס את זה. אוהבת דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 15:18
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלוש למדתי שתמיד בכל רע יש גם טוב וצריך לראות אותו. לפעמים דברים לא צפויים מתחרשים ומוטלת עלינו החובה להוציא מהם את הטוב. מאמינה שהכל יסתדר בסוף לטובה. dany כתב:
אכן שינוי הוא דבר מפחיד ומאיים אך מי שלא מנסה לא יודע ולעיתים מפסיד ................ אצלנו בחיים הפרטיים יש עכשיו המון המון שינויים שלא צפיתי ולא חלמתי עליהם, מקווים לצאת מהם בשלום ובשמחה.............. לא קל, אך תמיד , כך אני מאמינה , שאלוהים סוגר דלת נפתח חלון ואסור לפספס את זה. אוהבת דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 14:16
|
אכן שינוי הוא דבר מפחיד ומאיים אך מי שלא מנסה לא יודע ולעיתים מפסיד ................ אצלנו בחיים הפרטיים יש עכשיו המון המון שינויים שלא צפיתי ולא חלמתי עליהם, מקווים לצאת מהם בשלום ובשמחה.............. לא קל, אך תמיד , כך אני מאמינה , שאלוהים סוגר דלת נפתח חלון ואסור לפספס את זה. אוהבת דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 13:54
 דרך המלך Posts: 5707
|
סיסי יקרה צודקת בהחלט הרבה אנשים מפחדים משינוי ואני בתוכם.... ההרצאה היתה מעולה ובהחלט חייבים לרצות קודם ואחר כך להתחיל.. ולהתחיל מהשינויים הקטנים.. תודה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 13:53
 רבקה Posts: 8411
|
סיסי'לה את צודקת בהחלט בנושא ההרצאה של השבוע - שינוי- בפרט ובכלל רצון הוא באמת מילת המפתח ומכאן השמיים הם הגבול תודה למירי יקירתי ותודה לך על הפרגון נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 13:34
 סיסי 17 Posts: 618
|
מירי יקרה תודה על הרצאתך הנפלאה בנושא - שינוי אנשים כל כך פוחדים משינוי ואחרי שעשו אותו מבינים איזו איכות חיים יש להם. אני באופן אישי עשיתי כל כך הרבה שינויים בכל מישורי החיים , עוסקת בזה במקצועי ועדיין תמיד יש מה ללמוד ולשנות כל החיים במגמת שינוי ושיפור , אמנם לא תמיד פשוט אך בהחלט הכל אפשרי !!! קודם כל צריך באמתתתתתת לרצות ואח"כ קל יותר  אוהבת סיסי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|