10/11/2011 01:28
 ענת Posts: 3849
|
miribelkin כתב:
ענת יקרה כולנו איתך.....יהיה בסדר. תקראי טוב את הפוסט של יולי.... דעתי כדעתה, שיהיה בהצלחה. אוהבת מאד מירי
תודה מירי אכן כפי שעניתי ליולי לאחר קריאה כך אני נוהגת....רשומה בכמה אתרים כאן היתה מטרה לפתיחת ערוץ נוסף כנאמר "שלח לחמך על פני המים",אנחנו בפוררום דיאטה אז תרתי משמע תדה לכולן ותודה לסיסי על דבריה.... ושיהיה סוף שבוע נפלא ובשליטה חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 23:53
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ענת יקרה כולנו איתך.....יהיה בסדר. תקראי טוב את הפוסט של יולי.... דעתי כדעתה, שיהיה בהצלחה. אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 21:13
 קרולין Posts: 6651
|
ענתי יקירתי, וואו איזה פירגון ,חום ואהבה יש לנו כאן , בפורום הנפלא שלנו זה פשוט מ ר ג ש ברמות על..... נשיקות אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 20:05
 סיסי 17 Posts: 618
|
ענת יקרה , כל הכבוד על הפניה המרגשת פתחת לעצמך עוד ערוץ ובהחלט זה יכול לעזור , בכך את מרחיבה את היריעה ואת האפשרות למצוא את החצי השני. המלצה שלי זה לעיתים כשמרגשים לחוצים מידי בנדון זה לשחרר ואז פתאום זה מגיע הלחץ במקרים כאלו לא עוזר אלא גורע תחשבי על זה ותראי שזה עובד.... מניסיון  בהצלחה <3 סיסי edited by סיסי 17 on 11/9/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 19:55
 dany Posts: 19819
|

ענת כתב:
בנות יקרות דני בלונדה שאפתנית אשירה דרך המלך יולי קרנושה הסמויה קרולין רבקה.... תודה על תגובתכן ריגשתן אותי מאוד עד דמעות בפרגון ובאהבה בתמיכה ובכלל אין דברים כאלה... אוהבת ענת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 19:52
|
בנות יקרות דני בלונדה שאפתנית אשירה דרך המלך יולי קרנושה הסמויה קרולין רבקה.... תודה על תגובתכן ריגשתן אותי מאוד עד דמעות בפרגון ובאהבה בתמיכה ובכלל אין דברים כאלה... אוהבת ענת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 19:49
|
יולי כתב:
היי ענת, את מדהימה ואני מאחלת לך למצוא את החצי השני שלך וזה ממש בסדר לבקש עזרה. אני אתן לך טיפ קטן, ואני מקווה שזה יעזור. אומנם אין לי להכיר לך מישהו אבל יש לי טיפ ממש נהדר. אני- תאמיני או לא הכרתי את בעלי ואנחנו ביחד כבר 10 שנים מתוכם נשואים 6 שנים ולפני כן היינו חברים 4 שנים לפני שהתחתנו וגרנו 3 שנים קודם ביחד, הכרתי אותו באתר הכרויות- היה פעם אתר שנקרא קופידון, אני לא יודעת אם קיים היום, והיה לי כרטיס (ושילמתי כסף, הייתי מנויה ממש לאתר) והייתי מכירה דרך האתר, מדברת בטלפון ויוצאת לדייטים, ומתייחסת לדייטים בעיניים של "ראיון עבודה" אני יודעת שזה לא נשמע רומנטי בכלל (זאת אני, סורי) ואחרי פגישה כבר ידעתי אם יש כימייה או לא ואם הבנאדם יכול להתאים לקשר רציני ארוך טווח או לא. מעבר לכימייה לא ייחסתי חשיבות מופרזת לסממנים חיצוניים כמו כסף או מעמד (אני יודעת שזה נדיר מאוד היום) אלא באמת רציתי לבדוק מבחינה אנושית בעיקר אם נסתדר ופשוט דיברנו המון. ואם אחרי פגישה שתיים עם מועמדים מסויימים לא היה נראה לי פשוט לא הייתי מושכת את זה מעבר לכך גם אם היה חתיך הורס בינלאומי או גם אם היה לו מיליון דולר בבנק (ויצא לי גם להכיר מישהו ממש עשיר שהיה מעוניין בי אבל לדעתי היה מאוהב בעצמו ולא יכול תי לסבול את זה) בקיצור הסתכלתי על הפגישות ברמה של מתאים/ לא מתאים. מצד שני אם הייתה לי הרגשה שיש מצב להתאמה אבל הבחור תפרן נניח- דווקא כן נתתי צ'אנס כי ממצב כלכלי אפשר להתרומם ואפשר גם לשנות סטטוס כלכלי בחיים, לעומת זאת מאופי גרוע אי אפשר להיגמל......וגם אי אפשר לחיות עם מישהו עם אופי גרוע. בקיצור, אני חושבת שהאינטרנט על כל סכנותיו ואתרי הכרויות כמו קופידון או ג'יי דייט יכולים להיות נפלאים, רק חשוב לדבר כמה פעמים עם הבחור לפני דייטים ולפני שנפגשים ו כמובן להיפגש במקום ציבורי כאמצעי בטיחות, זה ברור. מעבר לזה אני באמת ממש ממליצה ואני חושבת שהאנטרנט ממש נתן לי לקחת בידיים את כל הנושא הזה של ההכרויות מבחינת אם מוחמד לא בא אל ההר ההר יבוא אל מוחמד.....תחשבי על זה... יום מקסים, ואני באמת מאחלת לך למצוא את האחד, יש כאלו שלוקח להם יותר זמן ופחות זמן הכי חשוב להכיר בנחת ולא בלחץ וגם זה יגיע. אני בטוחה יולי יולי תודה על הטיפ....תודה על הטיפ אכן נוהגת להיכנס לאתרים כפרוייקט של החיים, כמו המלצתה של מירי בעבר להתייחס כמו לחיפוש בעבודה וברור שחשוב האופי של הבן אדם יותר מהכל....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 19:47
|
דרך המלך כתב:
ענת היקרה כל הכבוד על הפניה זה חלק משינוי והוא מבורך ביותר תזרימי קצת פרטים אזור בארץ וגיל.... מאחלת לך המון בהצלחה ומהכרות וירטואלית איתך ניכר עלייך שיש לך תכונות טובות מאוד וזה מה שחשוב מאמינה כי תמצאי את זיווגך במהרה בהצלחה יקירתי סיגל תודה יקירתי על הפרגון, גרה במרכז בחולון בת 42 נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 15:27
 רבקה Posts: 8411
|
ענתי מצדיעה לך על הפתיחות כאן בפורום נלקח לתשומת לב ואם נוכל לעזור ניישם נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 12:40
 קרולין Posts: 6651
|
ענתי יקירתי, אוהבת ומאחלת לך ים של הצלחה את אשה מדהימה . מגיע לך את הטוב ביותר. נשיקותתתתת וחיבוקים קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 10:22
 הסמויה Posts: 2467
|
ענתי אין לך מושג כמה אני גאה בך על שהעלת את זה כאן בפורום הלוואי והיה לי מישהו להכיר לך כי הוא היה זוכה באישה מדהימה ומאחלת לך שכן יש כאן מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו מאחלת לך הצלחה ענקית בכל תחומי החיים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 10:15
|
הלוואי ויכולתי לעזור
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 09:12
 קרנושה Posts: 3420
|
את תמיד בראש שלי אהובה. ברגע שיעלה משהו אני מבטיחה לעדכן♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 09:02
 יולי Posts: 754
|
היי ענת, את מדהימה ואני מאחלת לך למצוא את החצי השני שלך וזה ממש בסדר לבקש עזרה. אני אתן לך טיפ קטן, ואני מקווה שזה יעזור. אומנם אין לי להכיר לך מישהו אבל יש לי טיפ ממש נהדר. אני- תאמיני או לא הכרתי את בעלי ואנחנו ביחד כבר 10 שנים מתוכם נשואים 6 שנים ולפני כן היינו חברים 4 שנים לפני שהתחתנו וגרנו 3 שנים קודם ביחד, הכרתי אותו באתר הכרויות- היה פעם אתר שנקרא קופידון, אני לא יודעת אם קיים היום, והיה לי כרטיס (ושילמתי כסף, הייתי מנויה ממש לאתר) והייתי מכירה דרך האתר, מדברת בטלפון ויוצאת לדייטים, ומתייחסת לדייטים בעיניים של "ראיון עבודה" אני יודעת שזה לא נשמע רומנטי בכלל (זאת אני, סורי) ואחרי פגישה כבר ידעתי אם יש כימייה או לא ואם הבנאדם יכול להתאים לקשר רציני ארוך טווח או לא. מעבר לכימייה לא ייחסתי חשיבות מופרזת לסממנים חיצוניים כמו כסף או מעמד (אני יודעת שזה נדיר מאוד היום) אלא באמת רציתי לבדוק מבחינה אנושית בעיקר אם נסתדר ופשוט דיברנו המון. ואם אחרי פגישה שתיים עם מועמדים מסויימים לא היה נראה לי פשוט לא הייתי מושכת את זה מעבר לכך גם אם היה חתיך הורס בינלאומי או גם אם היה לו מיליון דולר בבנק (ויצא לי גם להכיר מישהו ממש עשיר שהיה מעוניין בי אבל לדעתי היה מאוהב בעצמו ולא יכולתי לסבול את זה) בקיצור הסתכלתי על הפגישות ברמה של מתאים/ לא מתאים. מצד שני אם הייתה לי הרגשה שיש מצב להתאמה אבל הבחור תפרן נניח- דווקא כן נתתי צ'אנס כי ממצב כלכלי אפשר להתרומם ואפשר גם לשנות סטטוס כלכלי בחיים, לעומת זאת מאופי גרוע אי אפשר להיגמל......וגם אי אפשר לחיות עם מישהו עם אופי גרוע. בקיצור, אני חושבת שהאינטרנט על כל סכנותיו ואתרי הכרויות כמו קופידון או ג'יי דייט יכולים להיות נפלאים, רק חשוב לדבר כמה פעמים עם הבחור לפני דייטים ולפני שנפגשים וכמובן להיפגש במקום ציבורי כאמצעי בטיחות, זה ברור. מעבר לזה אני באמת ממש ממליצה ואני חושבת שהאנטרנט ממש נתן לי לקחת בידיים את כל הנושא הזה של ההכרויות מבחינת אם מוחמד לא בא אל ההר ההר יבוא אל מוחמד.....תחשבי על זה... יום מקסים, ואני באמת מאחלת לך למצוא את האחד, יש כאלו שלוקח להם יותר זמן ופחות זמן הכי חשוב להכיר בנחת ולא בלחץ וגם זה יגיע. אני בטוחה  יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 07:54
 דרך המלך Posts: 5707
|
ענת היקרה כל הכבוד על הפניה זה חלק משינוי והוא מבורך ביותר תזרימי קצת פרטים אזור בארץ וגיל.... מאחלת לך המון בהצלחה ומהכרות וירטואלית איתך ניכר עלייך שיש לך תכונות טובות מאוד וזה מה שחשוב מאמינה כי תמצאי את זיווגך במהרה בהצלחה יקירתי סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 07:49
 אשירה Posts: 4292
|
ענת יקרה, כל הכבוד על לקיחת היוזמה, מאחלת לך רק טוב!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 06:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
ענתוש בוקר טוב מתוקה, איזו פניה יפה ומרגשת. אני בטוחה שבחורה מקסימה כמוך תמצא בן זוג לחיים משותפים. בהצלחה!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 06:37
 בלונדה.... Posts: 3603
|
ענת כתב:
לדעת לבקש עזרה.... אז אני פונה לעזרתכן ובהסכמתה  ולא בתחום הדיאטה.... אשמח אם למישהו מכן יש להכיר לי מישהו לקשר רציני..... אשמח לעזרתכן... תודה ויום קסום לכולם 
בהצלחה גם ממני... אולי מהפורום המדהים הזה ייצא גם זוג...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 06:33
|
בהצלחה.................
ענת כתב:
לדעת לבקש עזרה.... אז אני פונה לעזרתכן ובהסכמתה  ולא בתחום הדיאטה.... אשמח אם למישהו מכן יש להכיר לי מישהו לקשר רציני..... אשמח לעזרתכן... תודה ויום קסום לכולם 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 06:13
|
לדעת לבקש עזרה.... אז אני פונה לעזרתכן ובהסכמתה ולא בתחום הדיאטה.... אשמח אם למישהו מכן יש להכיר לי מישהו לקשר רציני..... אשמח לעזרתכן... תודה ויום קסום לכולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|