הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אם הייתי רזה זה לא היה קורה....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/11/2011 12:45

קרולין
קרולין
נחושתי יקירתי,
תחילה בריאות שלמה שתהיה לך.
בנוסף, אכן כן הרבה יותר קל כשמרזים ...אבל והכי חשוב : את במודעות, במסגרת ובעשייה ואת י כ ו ל ה .
נשיקות אוהבת ומאמינה בך מאד ושוב רק בריאות יקירתיsmile
קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
09/11/2011 08:26

dany
dany
יקירתי
הרי כולנו כך מול האוכל.............. ילדות קטנות.
אך כפי שחלק מאיתנו כאן נכנס למוטיבציה והצלחה מאחלת גם לך להצטרף אלינו.
נשיבוקים

אשירה כתב:
נחושה יקרה,
כל כך הרבה פעמים אני אומרת לעצמי את משפט הכותרת שלך "אם הייתי רזה זה לא היה קורה"
גם אני גוררת כאבי גב ורגל מראש השנה כשהחלטתי להתחיל פעילות גופנית אחרי תקופה שגופי היה מושבת לחלוטין,
התוצאה עגומה וכעת כשאני נאלצת להתרוצץ בין בתי חולים וסידורים למיניהם בגלל בעלי אני משלמת מחיר כבד ואני פשוט כועסת על עצמי על ההזנחה הפושעת של הגוף.
אין שום הצדקה ותרוצים למצב שהגעתי אליו והדבר הגרוע ביותר הוא שמהכרות את עצמי אני גם לא לומדת לקח לבאות, ההחלטות שלי בתחום זה לא שוות גרוש.
וזה לא יאומן, כי אני יכולה להעיד על עצמי בצניעות שאני אשה איטליגנטית עם מגוון כשרונות ותכונות טובות אבל בכל מה שקשור לאוכל אני אינפנטילית גמורה,
תסלחו לי אם קצת נסחפתי אבל זה בא ישר מתוך הקרביים,
מקווה בכל זאת שיגיעו גם ימים אחרים,
0 קישור קבוע (Permalink)
09/11/2011 08:23

אשירה
אשירה
נחושה יקרה,
כל כך הרבה פעמים אני אומרת לעצמי את משפט הכותרת שלך "אם הייתי רזה זה לא היה קורה"
גם אני גוררת כאבי גב ורגל מראש השנה כשהחלטתי להתחיל פעילות גופנית אחרי תקופה שגופי היה מושבת לחלוטין,
התוצאה עגומה וכעת כשאני נאלצת להתרוצץ בין בתי חולים וסידורים למיניהם בגלל בעלי אני משלמת מחיר כבד ואני פשוט כועסת על עצמי על ההזנחה הפושעת של הגוף.
אין שום הצדקה ותרוצים למצב שהגעתי אליו והדבר הגרוע ביותר הוא שמהכרות את עצמי אני גם לא לומדת לקח לבאות, ההחלטות שלי בתחום זה לא שוות גרוש.
וזה לא יאומן, כי אני יכולה להעיד על עצמי בצניעות שאני אשה איטליגנטית עם מגוון כשרונות ותכונות טובות אבל בכל מה שקשור לאוכל אני אינפנטילית גמורה,
תסלחו לי אם קצת נסחפתי אבל זה בא ישר מתוך הקרביים,
מקווה בכל זאת שיגיעו גם ימים אחרים,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
08/11/2011 11:26

dany
dany
בהצלחה בנות יקרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נחושה כתב:
לייסי כתב:
נחושה יקרה,
כמי שסובלת הרבה מכאבי גב כאלו - אני מבינה אותך ומצטערת שאת סובלת.
אני מחממת את המקום (במקלחת במים חמים מאוד) ואחר-כך מעסה את המקום במשחה הומאופטית שנקראת "טראומיל".
זו משחה מצוינת, ללא ריח, -מומלצת מאוד.
אני מאחלת לך בריאות טובה - ושלא תסבלי.
אוהבת - אסתי. smile

תודה יקירה. אני בדר"כ לא סובלת מהגב לכן אני חושבת שתנועת הבלרינה עם המשקל העודף עשו את שלהם.
תודה על העיצה יקירה, לא ידעתי על המשחה הזאת...מקווה שלא אצטרך אף פעם.
כעת אני באמת הולכת סוף סוף למקלחת...מבטיחה לעדכן בהמשך.
כעת לגבייך יקירה...עשית זאת בעבר, טעמת את טעם ההצלחה נדמה לי 15 ק"ג אם אני לא טועה...אז מהו צעד קטן, ביחד איתי עם כולנו...ויתור קטן, החלטה שזה פימו ופשוט להתקדם משעה לשעה...
ראי מה כתבתי לאפי היקרה שגם היא היתה תקועה זמן רב והתחברה בשיניים לתהליך וכעת חשה באנרגיות נהדרות, קלילה יותר ונחושה יותר....
אני מאמינה בך כי אני יודעת שאת יכולה....בטוחה במאה אחוז....אנו צריכות פשוט להפסיק לפחד, לרחם על עצמינו ולעשות דיאטה, בלי מעורבות רגשית, עם הרבה הכנה וכוונה אמיתית שזה יצליח.
נשיבוקים
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
08/11/2011 11:23

נחושה
נחושה
אין כמו מקלחת חמה ומשחה ותפוחדנונהקוואקר וכוס תה צמחים....
כבר מרגישה יותר טובsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
08/11/2011 10:09

נחושה
נחושה
לייסי כתב:
נחושה יקרה,
אני מחממת את המקום (במקלחת במים חמים מאוד) ואחר-כך מעסה את המקום במשחה הומאופטית שנקראת "טראומיל".
אוהבת - אסתי. smile

תודה יקירה. אני בדר"כ לא סובלת מהגב לכן אני חושבת שתנועת הבלרינה עם המשקל העודף עשו את שלהם.
תודה על העיצה יקירה, לא ידעתי על המשחה הזאת...מקווה שלא אצטרך אף פעם.
כעת אני באמת הולכת סוף סוף למקלחת...מבטיחה לעדכן בהמשך.
כעת לגבייך יקירה...עשית זאת בעבר, טעמת את טעם ההצלחה נדמה לי 15 ק"ג אם אני לא טועה...אז מהו צעד קטן, ביחד איתי עם כולנו...ויתור קטן, החלטה שזה פימו ופשוט להתקדם משעה לשעה...
ראי מה כתבתי לאפי היקרה שגם היא היתה תקועה זמן רב והתחברה בשיניים לתהליך וכעת חשה באנרגיות נהדרות, קלילה יותר ונחושה יותר....
אני מאמינה בך כי אני יודעת שאת יכולה....בטוחה במאה אחוז....אנו צריכות פשוט להפסיק לפחד, לרחם על עצמינו ולעשות דיאטה, בלי מעורבות רגשית, עם הרבה הכנה וכוונה אמיתית שזה יצליח.
נשיבוקים
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
08/11/2011 10:02

לייסי
לייסי
נחושה יקרה,
אוהבת - אסתי. smile
0 קישור קבוע (Permalink)
08/11/2011 10:02

נחושה
נחושה
דרך המלך כתב:
בריאות יקירתי..

תודה מתוקה
0 קישור קבוע (Permalink)
08/11/2011 09:51

דרך המלך
דרך המלך
בריאות יקירתי..
0 קישור קבוע (Permalink)
08/11/2011 09:41

נחושה
נחושה
בוקר טוב חברים,
בלילה חשתי כמו צב על הגב רק שלא הצלחתי להגיע לגב, ישנתי או על הצד או על הבטן.
עדיין כואב לי כי כנראה מתחתי כהוגן איזה שריר או רצועה בגב אבל מילא, יעבור.
אגב קשה לי בלקום ולשבת, כשאני תולה כביסה או שותפת כלים זה בסדרwink
המדבקה המדוברת....
אתמול למרות הכאבים ישבתי בחוג לציור... הציור שופץ רבות כי לא הייתי במיטבי אבל התוצאה לא רעה.... מצוק סלע גדול ועליו בתים ומגדלור ומתחת הים הפתוח....קצת סימלי לא?! מגדלור, לנשוך שפתיים ולהמשיך כשקשה.....
תוך כדי פליטת אוח ואויש ואוף ושהיה לי קשה לקום ולשבת אמר לי המורה שעבר פעם ניתוח גב שיש מדבקות לשכוך כאבים וזה טוב להדביק ללילה כי זה לא זז....
זה נקרא "טייגר באלם פלסטר"...זה משהו מסין אריזה בירוק צהוב המכילה שני פלסטרים שניתן להדביק על המקום הכואב והם מכילים קמפור, מנטה, מנטול ועוד איזה חומר שפשוט מקרר את המקום ומרגיע.
טווח הפעולה הוא בערך ל 12-24 שעות לפי מה שכתוב, גודל כל מדבקה 14*10 ס"מ. אריזה כזאת עולה 14 ש"ח.
מה שמפריע זה רק ריח חזק כמו של רופא שיניים אבל בתוך הפוך או מתחת לטרנינג זה פחות מורגש ועזר לי להרדם ולטשטש את הכאב.
נשארתי היום בבית ואני לא מתכוונת להיות במיטה או להיות במקרר, מספיק לי מזה.
אני אפנק את עצמי כעת במקלחת חמה ואמרח וולטרן-משחה, ואכנס לטרנינג חם והחיים יפים.
מדי פעם אנחנו צריכים כנראה תזכורת או בום כדי להעריך את הבריאות ועד כמה חשוב לנו לדאוג ולשמור על עצמינו....
אם אין אני לי מי לי כדברי מירי החכמה שלנו!!!
מבטיחה לעדכן בהמשך ודאגתי להעיף את כל האויבים....נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)
08/11/2011 08:46

רעותה
רעותה
נחושתי ,
תרגישי טוב ,
וזה אכן חומר למחשבה ולעשייה.
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
08/11/2011 07:31

דרך המלך
דרך המלך
נחושה יקירה
בוקר טוב.... תדעי שהעדרותך בפורום מורגשת מאוד
תרגישי טוב עם הגב ... ואל תפלי על אוייבים שאת קונה שבעלך מביא ושאת אופה (וותרי על כל האוייבים האלה זה מיותר לחלוטין)
את מסוגלת בזריזות לחזור לעצמך ולשליטה אז קדימה כנסי לעבודה ובלי אוייבים כי איתם לא נוכל לרדת במשקל
נשיקות יקריתי
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
08/11/2011 06:43

שאפתנית
שאפתנית
נחושה בוקר טוב,
אני מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב והגב מתחיל להשתחרר. אל תצטערי על מה שהיה בסוף השבוע כי זה היה ונגמר ואת שוב על המסלול.
יהיה בסדר, את יודעת בדיוק מה צריך לעשות ואת גם תעשי את זה כי את נחושה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
08/11/2011 06:16

ענת
ענת
הי יקירתי קודם כל החלמה מהירה מקווה שאת יותר, ואכן אולי זה יביא לך לשינוי והרצון
לרדת במשקל מוטיבציה קחי כוחות מההרצאה תעדכני מה איתך
0 קישור קבוע (Permalink)
08/11/2011 04:56

dany
dany
נחושתי מתוקה
לא ראיתי את הפוסט הזה וכבר שלחתי לך קריאות אהוי..............
אז בוודאי שקודם כל רפואה שלמה לגבך המיוסר,
וסופ"ש כזה מלא פחמימות ואויבים לא יכול להביא עימו בשורות טובות, לא נשתנה אנחנו השמנמודים, לא יכולים לעמוד בפני האוייבים, לכן הם נקראים כך, כי הם גוברים עלינו בכל מצב.
מקווה שגם תחושי טוב יותר, ובוודאי תחזרי לדרך הישר........... ללא פחמימות וללא אויבים ועם ירידה יפה והגונה.
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
07/11/2011 22:44

בלונדה....
בלונדה....
נחושה קודם כל תרגישי טוב.
לגביי האוכל כמו שמירי אמרה מה שהיה היה מתחילים שבוע חדש שבוע של נחישות ועשייה.
המון בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
07/11/2011 22:31

EFF
EFF
נחושקה - החלימי במהירות.. לי קרה לפני שבוע בדיוק אותו הדבר..והפעם - בניגוד לפעמים קודמות לא ריחמתי על עצמי ולא נגררתי לאכילה של פינוק ורחמים עצמיים. בלעתי כדורים - חיממתי, מרחתי וזה עבר.
אגב גם אני שואלת: מה הן מדבקות וולטרן?
0 קישור קבוע (Permalink)
07/11/2011 22:18

miribelkin
miribelkin
Administrator
נחושה יקרה תהיי בריאה, ואולי הגב זה התחלת השינוי המיוחל, שדיברנו עליו היום בהרצאה....בריאות והצלחה אוהבת מאד מירי
תמשיכי לשתף בפורום, ככה אני מעודכנת במה שקורה איתכם....
0 קישור קבוע (Permalink)
07/11/2011 22:11

רבקה
רבקה
נ חושתי נשאיר הכל בצד כרגע
ונדאג לשלומך עם איחולי החלמה והרגשה טובה במהירות
שתמיד תהיה עבודה ותהיי תמיד עסוקה
אך זיכרי לפעמים לחשוב גם על עצמך יקירתי
ולחזור למסלול ההצלחות
תרגישי טוב
ואם אפשר לשאול מה זה מדבקת וולטרן?
איך ניתן להשיג ולהשתמש??
בעלי חבר טוב של הגב ורק עכשיו יצא קצת "לחופשי" מכאבים
0 קישור קבוע (Permalink)
07/11/2011 22:05

נחושה
נחושה
ערב טוב פורום אהוב....
ראשית אני מתנצלת על העדרותי בשבוע האחרון, המכללות חזרו ואיתם ההתרוצצויות (תודה לאל) והשיגרה העמוסה של אחרי החגים.
שנית, חובת העדכון אינה פוסחת עלי שהרי אני יודעת שאתם חפצים בשלומי ואף פצחתם בקריאות לחזרתי לפורום. אז ככה....הייתי כל השבוע מחוננת (אחרי הירידה של שבוע שעבר...ואז אירחתי בשישבת ו...
עשיתי פוס....
ואפיתי אויבים....
וקניתי אויבים....
ובעלי הביא הביתה אויבים....
והיו בבית כל כך הרבה פחמימות שפרצה מלחמת עולם והפסדתי בקרב הנחישות ונרשמה אתמול עליהupset
אבל זה מילא....הבוקר דווקא כשקמתי נחושה ביותר אחרי הרצאה משובחת ויוצאת דופן של מירי המהממת והכל כך חכמה ואהובה ויקרה ויפייפיית הכוכבים נתפס לי הגב.
ביצעתי תנועה לא נכונה, משהו של יד ורגל באויר כדי להתכופף וטראח נתפס או נמתח לי איזה שריר וככה הייתי גם בעבודה ועד הערב.
אכלתי מסודר אבל בערב שוב נפלתי על 2 פוסות לחם וכעת הולכת לישון מצויידת במדבקת וולטרן ומקווה שמחר יפציע יום חדש וטוב.
אני לא משתחררת מהמחשבה שאם הייתי רזה יותר לא היה עומס כזה על הגב למרות התנועה הלא מוצלחת ולא הייתי סובלת כעת לשווא...
ואולי זה לא לשווא ויהווה טריגר לחזור לתהליך ויפה שעה אחת קודם.
מאחלת לי ולכולם ליל מנוחה וחלומות פז
עדיין ולתמיד, אוהבת ונחושה
Sleepy
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אם הייתי רזה זה לא היה קורה....

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!