הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ילדים אוכלים ואוכלים

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/11/2011 09:26

דרך המלך
דרך המלך
תודה אשירה
יום נפלא wink
0 קישור קבוע (Permalink)
09/11/2011 08:33

אשירה
אשירה
סיגל יקרה,
בהחלט יש לך סיבה להיות גאה אם בעולם של בורקסים ורוגלך ילדייך יודעים להבחין בין טוב לרע באוכל,
כל הכבוד!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
08/11/2011 07:08

דרך המלך
דרך המלך
תודה שאפתנית....
והלוואי כמו שאמרת מאחלת לילדים ולכולם שידעו לעשות את הבחירות הטובות והנכונות בחיים בכלל
יום נפלא
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
08/11/2011 07:06

שאפתנית
שאפתנית
כל הכבוד לך את אמא למופת, אמא שדואגת לבריאות ילדיה, דואגת שהדם שזורם להם בורידים יהיה נקי מכל מיני שומנים וסתימות וזה שווה את הכל אז אל תתבעסי שאחרים אכלו בורקס ובנך אכל סידן. אין יותר טוב ובריא מזה, הלוואי וילדינו ימשיכו כך גם כשיגדלו, שידעו לעשות את הבחירות הנכונות והבריאות לגופם.
דרך המלך כתב:
אני נמצאת בחוג של הילד ויש כרגע הפסקה ואני רואה את הילדים רזים ושמנים כאחד בולסים קוראסונים בורקס ולחמניות עבות ואני הבאתי לילד כריך קטן עם גבינה... לרגע עלתה בי מחשבה איזה מסכן הוא ומיד נעלמה כלא באה.... גאה בילדיי שאוכלים מסודר בריא והם רזיםםםםםם
0 קישור קבוע (Permalink)
07/11/2011 22:00

דרך המלך
דרך המלך
מירי יקרה
הכל הכל בזכותך..
מודה לאלוהים שהפגיש אותי איתך המון דברים השתנו אצלי בזכותך...
תודה ענקית עם המון אהבה
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
07/11/2011 21:58

miribelkin
miribelkin
Administrator
דרך המלך יקרה וכל משתתפי הפורום היקרים
אין דבר יותר חשוב מחינוך....וחינוך להרגלי אכילה הוא החשוב.
יפה עשית יקרה שדאגת לבנך לאכילה נכונה, הלואי והאמהות ייקחו אותך ובנך,
כמודל חיקוי.וזה הכף בחוג שלנו, שדרכנו כולם בסביבה עולים כיתה. בהצלחה.....
אוהבת אתכם כולכם על השיתוף והעידוד שלכם מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
07/11/2011 21:35

דרך המלך
דרך המלך
ובנוסף בכל זאת לרגע קט היתה לי צביטה חזקה בחוג של הילד שעברה במהירותwink
0 קישור קבוע (Permalink)
07/11/2011 21:33

דרך המלך
דרך המלך
מסכימה בהחלט הכל ענין של חינוך
אנחנו מהווים מודל וחיקוי לילדים בכל תחום וגם באוכל.. הילדים הם קופים קטנים שלנו...
ילדיי אכלו את הירקות תמיד תמיד כל אחד בנפרד ובמשך השנתיים האחרונות שראו אותי יושבת ואוכלת כל ערב סלט זה הפך להיות קבוע.
כל ערב (מלבד ערבים שיש פה חברים שלהם) כולנו אוכלים סלט (חוץ מהילד הקטן שטרם התרגל לכך)
לצערי הרב שיש חברים לילדים הארוחות הן אחרות לגמרי טוסטים פיצות וכל מה שלנו השמנים אסור... חלק משינוי שאני צריכה לעבור
בכל מקרה תמיד אני אומרת אם ילד שמר 90% ו10% פספס זה בסדר גמור (אני מדברת על הילדים שלי)
הבית שלי חי את מירי בלקין בכל מובן המילה וכולם מכירים אותה רק מהסיפורים שלי.. אין לי אויבים בבית ושאני מארחת אז יורדת למטה וקונה ..
השתיה אצלנו היא מים בלבד אין מיצים ממותקים ואין שתיה מוגזת... הילדים שותים בסופי שבוע אצל הסבתות ... (מלבד לחם האוייב הגדול)
לדעת שהבת שלי הלכה לחברה והציעו לה פיצה והיא סירבה והגיעה הביתה וביקשה סלט מבחינתי שווה הכל
זה מה שמירי אומרת ל"הכניס למשפחה בדלת האחורית את השיטה" אצלי זה בהחלט ככה!!!
לגבי מה שעובר בתורשה אני בכלל לא בטוחה בכך אני מגיעה ממשפחה שכולם רזים שם ההורים האחים , המשפחה המורחבת וגם אני עד ההריון הראשון שלי עוד שקלתי 54 קילו!!!
ערב נעים סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
07/11/2011 21:14

222
222
.
.
כאדם מבוגר, שמן מאוד, קראתי בהתרגשות רבה את אשר כתבת. כמה חשוב שהילדים ילמדו וגם יהנו מהתזונה נכונה/בריאה.
בעצם אם הילד/ה לא מתלונן הרי שאין כל בעיה, מקסימום יקבל הסבר ואיזה צ'ופר בתוך מסגרת תזונה. כמו כן, ילד שמרגיש טוב בכללי לא ירוץ לחפש פתרון בנחמת האוכל...
עידוד נוסף למחשבה על חשיבות מסגרת תזונה גם לילדים היא העובדה שיכולות האכילה הרי עוברות בתורשה, אז כדאי כבר ללמוד מסגרת מה היא כבר מגיל צעיר.
גם עם פיקוח לא הכי קפדני (שלא יכנסו לחרדות מאוכל), הרי שכל קלוריה מיותרת (קלוריה רייקה אני מתכוון) שנחסכת, היא חשובה.
.
.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/11/2011 20:40

רבקה
רבקה
חינוך לתזונה נכונה ובריאה
רווח נקי של הילדים
סיגלי כל הכבוד להתמיד בדרך זו
ולא לוותר להם
ערב טוב וטוב על הנשמה
0 קישור קבוע (Permalink)
07/11/2011 20:11

דרך המלך
דרך המלך
בחיי שחזרתי הביתה עם חיוך
היום עבר עליי בשליטה מלאה
ובהחלט גאה בי על הפרוסה הדקה שהילד אכל...
אין סיכוי שילדיי יעברו את מה שאני עוברת!!!! כל זמן שזה תלוי בי..
ערב נעים לכולם
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
07/11/2011 19:50

קרולין
קרולין
סיגל יקירתי,
את בסדר גמור כל הכבוד לך !!! תזונה בריאה ונכונה זה פונקציה של חינוך זה מתחיל בבית.....
אין כמוך
קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
07/11/2011 19:46

בלונדה....
בלונדה....
דרך המלך כתב:
אני נמצאת בחוג של הילד ויש כרגע הפסקה ואני רואה את הילדים רזים ושמנים כאחד בולסים קוראסונים בורקס ולחמניות עבות ואני הבאתי לילד כריך קטן עם גבינה... לרגע עלתה בי מחשבה איזה מסכן הוא ומיד נעלמה כלא באה.... גאה בילדיי שאוכלים מסודר בריא והם רזיםםםםםם

סיגלי את עושה כמו שצריך!!
הרי את לא רוצה שהם יעברו את מה שאת עוברת!!
גאה בך
0 קישור קבוע (Permalink)
07/11/2011 19:44

dany
dany
כל הכבוד !!
לא להיגרר אחרי העדר,
איך מירי אומרת חינוך בדלת האחורית.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/11/2011 19:09

דרך המלך
דרך המלך
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ילדים אוכלים ואוכלים

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!