08/11/2011 09:50
 נחושה Posts: 6982
|
אשירה יקירה, הזמן הוא הרופא הטוב ביותר, במיוחד בסוג הקושי שאתם מתמודדים.... התהליך הנפשי הוא הקשה יותר כי פתאום בן אדם מבין שיש לו צלקת פיזית ונפשית לכל החיים, הסתיימה תקופת חיים אחת על הרגליה ויכולותיה וזכרונותיה ומתחילה תקופת חיים חדשה. ישנה התמודדות עם התלות בכדורים, הגבלות זמניות או ממושכות ובעיקר....מה אני כבר לא גבר....אני כבר תלוי בך וכאלה שכמובן זמניים ביותר. אכן נחוצים הנחישות, העידוד והתמיכה של בת הזוג וראיית חצי הכוס המלאה וההבנה שעדיף זה על נכות אחרת ועדיף זה על חס וחלילה בטל ומבוטל סיום שונה של הארוע וכד' מאידך, חשובה התמיכה שלנו בך כאן בפורום, השתדלי כן להיות נוכחת וכן לדאוג גם למנוחתך ושלוותך עד כמה שניתן. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2011 09:32
 הסמויה Posts: 2467
|
באמת באמת הכי חשובה הבריאות כי בלעדיה אין לנו כלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2011 09:20
 dany Posts: 19819
|
מצטרפת לאיחולי הבריאות לבעלך, וכמובן שלא תשכחי לשמור גם על עצמך בכל המובנים. אוהבים אותך כאן ושמחים לשמוע ממך תמידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2011 07:01
 דרך המלך Posts: 5707
|
אשירה יקרה קודם כל בריאות לבעלך אני כל כך מבינה אותך התהליך של ההחלמה איטי וכל אחד לוקח את זה אחרת אחד בקלות השני בקושי.. אבי עבר לא מזמן צינתור ורחמיי הם על אימי מהפחדים שלו והחששות .. יקירתי המון סבלנות אין ברירה והמון תמיכה וחיוכיים אהבה מילה טובה זה עוזר!!! אנחנו כאן כדי לתמוך בך ולתמוך המון כנסי ואל תעלמי אם כל הקושי שבדבר... בתקופה זאת הפורום מלא באנרגיות חיוביות והוא מאד מדבק.... יקירתי ליבי איתך ומאחלת לכם רפואה שלמה והמון המון נחת נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2011 06:57
 שאפתנית Posts: 8392
|
אשירה החלמה מהירה לבעלך, עכשיו הוא צריך לשנות את חייו, הכל הרבה יותר איטי ומחושב, צריך להתחשב בלב. אני מקווה שתחזרו לשגרת חיים במהרה ומצבו ישתפר. תשתדלי להיות איתנו כדי שנצליח לשמור עליך ולעזור בתוך התהליך שאנחנו עוברות. שיהיה לכם יום טוב והרבה בריאות!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2011 03:35
 אשירה Posts: 4292
|
כמובן "אם שמת לב וכו'......"
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2011 03:21
 אשירה Posts: 4292
|
איזה כיף שיש פורום 24 שעות ביממה. נכנסתי וקראתי את כל הפוסטים והאווירה ששוררת כאן היא מדהימה, כמויות אדירות של אנרגיות חיוביות ומוטיבציה שמביאות לתוצאות נהדרות ומדביקות את כולכם בהצלחות, אני מאוד מקווה להידבק ולהצטרף לחגיגת הירידות. בבית המצב לקראת שיפור, אני מקווה, אחרי שבילינו עוד יומיים בבית חולים עם בעלי, עם חשש לסתימה חוזרת בעורק, אבל בסופו של דבר הוחלט שזה לא זה ושהכאבים שחש נבעו מסיבה אחרת. החלמה מהתקף לב היא תהליך איטי ומתסכל, הבן אדם שבאופן רגיל הוא נמרץ ואנרגטי, מוצא את עצמו מתעייף מפעולות יומיומית הכי פשוטות כמו להתלבש, לאכול, להתגלח, ולא מבין איך זה יכול להיות, ואז החרדות משתלטות והפחד שמשהו לא טוב קורה לו, וצריך לדעת להפריד בין תהליך ההחלמה הנורמלי לבין חלילה סימנים המעידים על מצוקה אמיתית. בקיצור זה מאלץ אותי להיות קצת רופאה וקצת פסיכילוגית והרבה מטפלת, אבל במיוחד להיות הרבה חברה ולחזק ולעודד, לא לוותר ולא לעשות הנחות כדי שיחזור לחשיבה של אדם בריא. אני מקווה שכל יום שעובר יחזק אותו ושיחזור במהרה לעצמו. אני מאחלת לכולכם המשך הצלחה בירידות וברוח הנהדרת השוטפת וסוחפת את כולכם, כי זה באמת מדבק ומדרבן לעשייה ולהצלחות, ואני מאושרת שיש לי את הפורום הזה גם בזמנים שאינני פעילה בו כל כך. ו - 222, כיף שאתה משתתף ועם שמת לב בזכותך עברתי ללשון זכר אוהבת את כולכם,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2011 19:48
 קרולין Posts: 6651
|
אשירה יקרה, את חסרה מקווה שהכל בסדר. קרולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2011 17:51
 dany Posts: 19819
|
אשירוש מקווים שהכל בסדר אצלך ואצל בעלך, מתגעגעים אליך נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2011 14:54
 דרך המלך Posts: 5707
|
גם אני קוראת לאשירה ... שובי אלינו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2011 14:21
 בלונדה.... Posts: 3603
|
נכון!!! אדירה??השמיעי קול.. עדכני שהכל בסדר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2011 14:06
 רבקה Posts: 8411
|
כבר כמה ימים שאני לא רואה אותך בפורום הכל בסדר?????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|