07/11/2011 13:11
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אההההה ושכחתי את איריס !!!! הקילו הזה הו שטויות ושבוע הבא הוא יירד כאילו לא היה!!! סומכת עלייך...בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2011 13:10
 דרך המלך Posts: 5707
|
אהובתי תודה על הפרגון... היתה הרצאה מעלפת ובין היתר גם מופע סטנד אפ... שנמשיך להיות על הגל ולרדת במשקל ... ושבוע חדש לפנינו עם המון עשיה והמון שליטה יאלה כבר מחכה לשקילה הבאה  שבוע קסום נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2011 13:08
 בלונדה.... Posts: 3603
|
איזה כיף חברים יקרים ירדתי קילו נוסך!!!! אני אומרת לכם שווה הכל!!! הקלילות שנכנסתי למכנס החדש שהתעקשתי לא להחליף אותו למידה יותר פשוט אין מחיר לזה. שלא נדבר על המצב רוח שזה עושה פשוט כיףף!!! אני ממשיכה עם הגל ולא עוצרת. ולחברותיי המקסימות דרך המלך כל הכבוד על הירידה ממש גאה בך על ההתמודדות שלך עם כל הבעיות בריאות ובעיית הלחם..פשוט כל הכבוד! לייסי יקרה אין מה לומר יותר מידי פשוט תיכנסי ותכתבי! לא רק לקרוא... נראה לי שאת צריכה קצת לפרוק מעלייך זה יקל גם אם אכלת בלי הפסקה, כנסי ספרי באמת מה אכלת ...זה יעזור לך. מפתח סול הג'ינס מהמם תתחדשי.. ואת מירי המהממת!!! איזו הרצאה מדהימה וכרגיל כמו תמיד מצחיקה אותנו בלי סוף- אוהבת אותך!!!!! ולכן חברות הפורום היקרות מאחלת לכם מכל הלב שתצליחו בתהליך הזה ותראו תוצאות מדהימות!!! התמדה=תוצאה!!!!! יום טוב ובהצלחה לכל נשקלי הערב...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|