10/11/2011 06:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן כל כך נכון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2011 05:41
 dany Posts: 19819
|
אכן בואי ועשי לעצמך הפתעה.....................
אשירה כתב:
רבקה כתב: dany כתב: אשירוש מקווה שתידבקי כי זו באמת הרגשה נהדרת. אשירה כתב: אפי יקרה, כל כך מרגש וכיף לקרוא את אשר כתבת, הקלילות שאת משדרת עושה חשק ורצון להידבק בהרגשה, ובמיוחד בשבילי כעת כשאני במצב ההפוך, אין אין על הפורום הזה, תהני מההצלחה!!! אשירה מיניתי אותך להיות הקטר צאי מהכיוון ההפוך ותובילי את הרכבת בכיוון הישר קדימה אין לך ברירה ושולחת מכאן בריאות שלמה לך ולבעלך נשיבוקים תודה לכן יקרות על האיכפתיות, רבקוש את מאתגרת אותי ובא לי להרים את הכפפה ולצאת לדרך................ מבטיחה לעדכן, יודעת שתקבלו אותי בכל מצב  אבל אולי הפעם אפתיע גם את עצמי  אוהבת,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 21:15
 קרולין Posts: 6651
|
אשירה יקירתי, כולנו כאן תמיד בשבילך עם כל אהבתנו ונתינתנו. נשיקות חמותתת ורק טוב שיהיה לך. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 20:11
 אשירה Posts: 4292
|
רבקה כתב:
dany כתב: אשירוש מקווה שתידבקי כי זו באמת הרגשה נהדרת. אשירה כתב: אפי יקרה, כל כך מרגש וכיף לקרוא את אשר כתבת, הקלילות שאת משדרת עושה חשק ורצון להידבק בהרגשה, ובמיוחד בשבילי כעת כשאני במצב ההפוך, אין אין על הפורום הזה, תהני מההצלחה!!! אשירה מיניתי אותך להיות הקטר צאי מהכיוון ההפוך ותובילי את הרכבת בכיוון הישר קדימה אין לך ברירה ושולחת מכאן בריאות שלמה לך ולבעלך נשיבוקים
תודה לכן יקרות על האיכפתיות, רבקוש את מאתגרת אותי ובא לי להרים את הכפפה ולצאת לדרך................ מבטיחה לעדכן, יודעת שתקבלו אותי בכל מצב אבל אולי הפעם אפתיע גם את עצמי אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 16:40
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
אשירוש מקווה שתידבקי כי זו באמת הרגשה נהדרת. אשירה כתב: אפי יקרה, כל כך מרגש וכיף לקרוא את אשר כתבת, הקלילות שאת משדרת עושה חשק ורצון להידבק בהרגשה, ובמיוחד בשבילי כעת כשאני במצב ההפוך, אין אין על הפורום הזה, תהני מההצלחה!!!
אשירה מיניתי אותך להיות הקטר צאי מהכיוון ההפוך ותובילי את הרכבת בכיוון הישר קדימה אין לך ברירה ושולחת מכאן בריאות שלמה לך ולבעלך נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 08:21
|
אשירוש מקווה שתידבקי כי זו באמת הרגשה נהדרת.
אשירה כתב:
אפי יקרה, כל כך מרגש וכיף לקרוא את אשר כתבת, הקלילות שאת משדרת עושה חשק ורצון להידבק בהרגשה, ובמיוחד בשבילי כעת כשאני במצב ההפוך, אין אין על הפורום הזה, תהני מההצלחה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2011 08:12
 אשירה Posts: 4292
|
אפי יקרה, כל כך מרגש וכיף לקרוא את אשר כתבת, הקלילות שאת משדרת עושה חשק ורצון להידבק בהרגשה, ובמיוחד בשבילי כעת כשאני במצב ההפוך, אין אין על הפורום הזה, תהני מההצלחה!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2011 12:02
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אפוש אין כמו לרקוד ולהרגיש קלילה... תמשיכי להנות מהריקודים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2011 11:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
תחושת קלילות וריחוף היא תחושה נהדרת וכשהסביבה קולטת כמה את קלילה זה באמת כייף. זה פידבק נהדר. עצם זה שאת מרגישה בהבדל ואת משווה בין ההווה לשנים שחלפו ומרגישה את השינוי לטובה זה נפלא, תהני יקירתי בכל ריקוד וריקוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2011 09:52
 נחושה Posts: 6982
|
אפי יקירה, שמחה ששיתפת אותנו זה אכן עושה חשק לדבוק בקלילות ובתחושה שכבר מנת חלקך.... אני זוכרת את הימים האחרים ואת הפוסטים שלך ובהחלט מאחלת לך לא לחזור לשם לעולם. עלי והצליחי, יישר כח נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2011 19:08
 toly Posts: 898
|
אפוש כל כך נכון וכמה שאהבת גופנו ומי שאנחנו תורמת לבטחון ולמה שאנו מקרינים מוכרחה להודות כמוני כמוך אני שנחשבת לאישה עם נוכחות מלאת בטחון עצמי ואסרטיבית שיודעת לעמוד על שלה העלייה לאחרונה במשקל שתודה לאל כבר במצב ירידה ערערה את שלוותי ואת החיוך המפורסם שלי ןזאת עוד סיבה טובה לדרבון ומוטיביתיה לרדת ולהיראות שוב פריזאית במדריד(את רואה יקירה שיניתי יקום ופאזה נשיקות ובשליטה ואל תברחי לי ברביעי ללא חיבוק טולי edited by toly on 11/7/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2011 13:57
 רבקה Posts: 8411
|
אפי'לה שהתקופה המוצלחת והמאושרת תימשך לעד המשיכי להינות מכל מעשייך ואכן לקבל מחמאות ולרחף בהרגשה שווה הכל ממשיכות להתמודד ולהצליח אוהבת ומצדיעה לך על ההישגים שאת רוכשת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2011 13:47
 קרולין Posts: 6651
|
אפי יקירתי, את מרגשת אותי מאד, אני הכי שמחה ומאושרת בעולם בשבילך. אין מחיר להרזייה שמשפרת לנו את איכות החיים בהכללללל. תהני מהמחמאות ומהקלילות....מגיע לך! אוהבת קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2011 10:44
 נינוש Posts: 1442
|
אפוש, אפוש, כל הכבוד כל כך הרבה שנים, וכשהאסימון נפל זה קרה שוב כל הכבוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2011 10:37
 קרנושה Posts: 3420
|
אפוש, את מ ר ג ש ת! איזה כיף לקרוא את זה...אין מילים!!! זו תחושה שלא מובנת מאליה והעבודה שמאחורי זה היא לא עבודה קלה אבל שכרה בהחלט בצידה...כל הכבוד לך! שאפו!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2011 09:02
 הסמויה Posts: 2467
|
אין ספק שעם כל קילו שיורד הביטחון עולה אתן לא ממש מכירות אותי אבל אני נתפסת בעיני כולם כאישה עם ביטחון עצמי אבל אף אחד לא יודע את האמת ורק כשאני במשקל הרצוי שלי אני באמת עם ביטחון עצמי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2011 07:59
 דרך המלך Posts: 5707
|
ללא ספק שיורדים במשקל הבטחון נוסק לשחקים... תמשיכי לרקוד זה עושה טוב בנשמה.. יום נפלא סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2011 05:14
|
אפי את צודקת בכל מילה ומילה, ומי כמונו מבין את התחושה הנפלאה של קלילות והרגשה של ריחוף שיורדים במשקל ומרוצים מהגוף . הידד יקירתי וכה לחי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2011 00:51
 EFF Posts: 6417
|
אני רוקדת ריקודי עם כבר שנים רבות, הריקוד הפך לחלק בלתי נפרד מחיי ..רקדתי עם מספר קילוגרמים יותר, רקדתי עם כמה קילוגרמים פחות..אבל ממצבי היום אני יכולה לשפוט את הערך המוסף של הקלילות כתוצאה מירידה במשקל..היום הרגשתי כמרחפת - וזאת מה שהקרנתי והוחמאתי על כך... הבטחון שאנו משדרים כאשר אנחנו מרוצים מגופנו וממשקלנו הוא בדיוק זה שהסביבה קולטת ובהתאם לכך מגיבה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|