06/11/2011 12:42
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מירי היקרה מאוד, ראשית, אני חייבת להחמיא לך - את נראית פשוט נפלא!!! כיף להסתכל!!!! גם הפעם, כמו בשנה שעברה, ההרצאה שלך בנושא האסרטיביות נגעה כל כך ללבי. כילדה לא היכרתי את המושג אסרטיביות, ועל אף שאני בגיל של ילדייך, תמיד דיברו על אגרסיביות. רק בשנים האחרונות אני מתרגלת כמוך את האסרטיביות בכל התחומים: בבית, בעבודה, עם חברים ועוד ועוד, ומבינה פתאום שכאשר את אסרטיבית אין צורך באגרסיביות, מפני שבאסרטיביות אפשר להשיג המון!!! באמת המון!!! ההרצאה במוצ"ש נגעה נגיעות עמוקות ולא פשוטות בפצעים ובניסיונות מהעבר, הרחוק והקרוב, אבל אני לשמחתי כבר באמת במקום אחר, והאסרטיביות היא תחליף חשוב, שמעצב את כל החיים, ועשוי לשנות אותם מהקצה אל הקצה. לשמחתי, את מירי משמשת לי מודל אמתי לאסרטיביות המשלבת גם אהבה, חום, אכפתיות, ותמיד תמיד חיוך ושמחה!!! אני אישית משתדלת מאוד בכל התחומים, וההבדל בתחום האוכל הוא שזהו המקרה היחיד שבו אני אמורה להיות אסרטיבית כלפי עצמי: להחליט עם עצמי, להציב גבולות לעצמי ועוד ועוד... בשבת האחרונה אירחתי כ-13 לארוחה מגוונת ומשובחת שאת כולה הכנתי לבד... מן צורך שכזה... והיה לי כיף ממש!!! העניין הוא שלא עמדתי בפיתוי בליל שבת, וגם למחרת לא לגמריי. לשמחתי, הבוקר אני בשליטה מלאה, ומשוכנעת לגמרי שגם ההרצאה שלך תרמה לעניין - סוג של נחישות והצבת גבולות לעצמי!! אני בטוחה שאצפה בהרצאה שוב, ואני מקווה שבזכותה גם אצליח לרדת השבוע!! אני ממש ממש רוצה לקנות בגדים חדשים לחורף, ורק אחרי שאוריד כמה ק"ג מיותרים. אז מירי היקרה, שוב תודה לך על הכול הכול, ואני בטוחה שבזכותך אצליח בסוף!!! תודה רבה רבה על הכול, שלך - חיה
|