08/11/2011 20:01
 רבקה Posts: 8411
|
מאיה יקרה אני בטוחה שתפיקי את המסקנות לגבי האוכל ממה שכתבו לך כאן הבנות הליכה, שתיית מים מרובה ומחשבוה חיובית תוביל אותך להצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2011 17:53
 דרך המלך Posts: 5707
|
מאיה ספרי איך עבר היום בעבודה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2011 17:20
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2011 16:51
 Bמאיה Posts: 118
|
תודה בנות אתם כול כך מדהימות אייך שאתן כותבות זה פשוט מקסים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2011 22:55
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מאיה יקרה טוב שחזרת לשתף, זה כבר מראה שאת חוזרת לעצמך...... בלי לחץ הכל יסתדר, יש לך הרצאה חשובה השבוע, נתראה באהבה שלך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2011 14:13
 קרולין Posts: 6651
|
היי מאיה, מצטרפת לבנות המקסימות... קשה לרזות עם אוכל בחוץ. עדיף תמיד להשקיע ולהביא אוכל מהבית. בנוסף, לחץ בטח שלא עוזר לא לתהליך ולא בחיים בכלל. לאט ובטוח תמצאי את מה שעושה לך טוב ותשלבי אותו בחייך ... כפי שהוספת את השתייה ואת הצעידה ותראי תוצאות. כל שינוי אפילו הקטן ביותר מתקבל בברכה רבה. שיהיה לך ב ה צ ל ח ה רבה ושבוע טוב ומבורך. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2011 14:10
 שאפתנית Posts: 8392
|
הסלטים בארומה שהזכרתי הם לא מלאי קלוריות, אין בהם רטבים ואני אישית גם לא מבקשת רוטב. הם משביעים ובהחלט מספיקים כארוחת צהריים. אם אין אלטרנטיבה אחרת אז זו אלטרנטיבה טובה ולראיה אני אוכלת בארומה ארוחת צהריים סלט וגם יורדת במשקל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2011 14:06
 דרך המלך Posts: 5707
|
מאיה יקרה כתבו כבר לפניי ובעצם הכל... תארגני לך אוכל בקופסא מהבית עדיף על המסעדות.. אם בא לך ממש להתפנק תרשי לעצמך פעם בשבוע סלט טוב במסעדה .. (ממליצה לוותר) כל הכבוד על ההליכה תתמידי בה זה לא פשוט אבל כל הכבוד לך!!! שיהיה המון בהצלחה ותעדכני אותנו סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2011 13:06
 בלונדה.... Posts: 3603
|
היי מאיה, חייך הלחוצים מתארים את חייהם של רוב האנשים. כל היום אנחנו רצים ממקום למקום , מהעבודה לבית לניקיונות לטיפול בילדים ובעצמנו אנחנו לא מטפלים. עד שלא תחליטי לטפל בעצמך הכל יהיה קצת יותר איטי. קחי את הדברים באיזי ונסי לארגן קצת יותר את סדר היום. לגביי האוכל מאוד קשה לרדת עם אוכל בחוץ, גם הסלטים שמגישים הם עם מלא קלוריות. אני חושבת שעל מנת שתראי תוצאות את צריכה לארגן לך אוכל מהבית. תבשלי בסופ"ש מתי שיש לך קצת יותר זמן לכמה ימים, תסדרי לך את זה בקופסאות וככה זה רק לשלוף מהמקרר ולחמם. בטוחה שיצליח.לך... בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2011 12:20
 שאפתנית Posts: 8392
|
מאיה אני ממליצה לך שדבר ראשון עם כל הלחץ בחייך את חייבת לדאוג לתזונה נכונה כי זה הדלק שמניע את גופך ואם לא תאכלי נכון את תסבלי מחוסרים, מעייפות ומחוסר תפקוד וחבל. עדייף שתבקשי מבעלך להכין אוכל לכל השבוע כך שתמיד יהיה לך מה לקחת ומה לאכול. בקשר לאוכל במקום העבודה, גם אני אוכלת ארוחות צהריים במקום העבודה ויש לי אפשרות לאכול בארומה ולעיתים אני עושה את זה. אני בוחרת סלט עם עוף או סלט עם טונה וביצה קשה וזה בהחלט טעים ומשביע. בהצלחה. Bמאיה כתב:
היי לכולם לא כתבתי הרבה זמן אני לוחצה מאד בעבודה ,במרתון בבית ועושה תואר שני . אבל החלטתי שאני מנסה לכתוב אני חייבת עזרה לא מצליחה להתאפס לא מצליחה לרדת לא מצליחה לשמור זה ממש מתסכל דבר ראשון שעשיתי לפני שבועים זה התחלתי ללכת שזה ממש מעולה מבחינתי כי אני לא עושה ספורט בכלל, אני שותה מים!! ,אבל בכול נושא האוכל אני על הפנים . אני לא מבשלת בכלל בבית בעלי מבשל מידי פעם אני עובדת בהייטק בעזריאלי ואוכלת במסעדו ת אשמח לקבל כמה טיפים להרכבת ארוחת צהריים יש לנו בר סלטים יש את ארומה ויש חדר אוכל . תודה מאיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2011 11:59
 Bמאיה Posts: 118
|
היי לכולם לא כתבתי הרבה זמן אני לוחצה מאד בעבודה ,במרתון בבית ועושה תואר שני . אבל החלטתי שאני מנסה לכתוב אני חייבת עזרה לא מצליחה להתאפס לא מצליחה לרדת לא מצליחה לשמור זה ממש מתסכל דבר ראשון שעשיתי לפני שבועים זה התחלתי ללכת שזה ממש מעולה מבחינתי כי אני לא עושה ספורט בכלל, אני שותה מים!! ,אבל בכול נושא האוכל אני על הפנים . אני לא מבשלת בכלל בבית בעלי מבשל מידי פעם אני עובדת בהייטק בעזריאלי ואוכלת במסעדו ת אשמח לקבל כמה טיפים להרכבת ארוחת צהריים יש לנו בר סלטים יש את ארומה ויש חדר אוכל . תודה מאיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|