06/11/2011 10:18
 קרנושה Posts: 3420
|
יפה שלי, אני יודעת את זה מכל הספקים שאני עובדת עמם, בכל אופן זה לא מרתק אותי ואני חושבת שעדיף לא להכניס סופגניות אלא דברים יותר טעימים מזה. בכל אופן, יש עוד הרבה זמן עד חנוכה ובינתיים אנחנו בשמירה ושליטה וזה מה שחשוב! שבוע נפלא אהובה, מלאן הצלחה לכל הנשקלים!♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2011 06:43
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב קרולין, זה בדיוק מה שכתבתי לפני שבוע שראיתי שמוכרים סופגניות וכמה ריחמתי על כל הילדים שעכשיו צריכים לראות את זה מול העיניים, בעיקר השמנמודים שבניהם. קרולין כתב:
מאחלת לכולנו: שבוע נהדר, מלא באנרגיות טובות, עשייה וסיפוק. בהצלחה לכל הנשקלים/לות. השבוע כבר ראיתי סופגניות בסופר....מה זה??? חנוכה זה עוד חודש ..., אנשים קונים ואוכלים תוך כדי קניות , זה פשוט לא להאמין! הרשתות לא מאבדות זמן והן עסוקות רק בשיווק!! מזל שאנחנו במסגרת, במודעות ויודעים ומבינים את "החומר"...מזל. וזה מחזיר אותי לכתבה של פרופ' מוטי רביד ,בידיעות אחרונות השבוע ,על האכילה המופרזת והלא מאוזנת של החברה הישראלית ועל המחיר הגבוה והסכנה הגדולה שבכך. כמה חבל...הלוואי שהמודעות לאכילה בריאה תעלה כתה ובמהרה. הלוואי. שיהיה שבוע טוב ומבורך לכולםםםם. קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2011 06:34
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שבוע טוב קרולין!! בהצלחה לכל הנשקלים... תבואי לבקר אותנו ביום שני..לא רק כשאת נוסעת לחו"ל...(:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2011 04:43
 dany Posts: 19819
|
אכן כבר דיסקסנו את נושא הסופגניות ששמן כאלו הן ספוגות בשמן....................ומטוגנות מה שנאמר לא בבית סיפרנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2011 00:05
 222 Posts: 87
|
. . וליד יש מאוורר קטן שיעיף את הריח. = זה השלב לעבור למשלוחים או לשלוח בן/בת זוג. . .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2011 19:16
 ענת Posts: 3849
|
קרולין כתב:
מאחלת לכולנו: שבוע נהדר, מלא באנרגיות טובות, עשייה וסיפוק. בהצלחה לכל הנשקלים/לות. השבוע כבר ראיתי סופגניות בסופר....מה זה??? חנוכה זה עוד חודש ..., אנשים קונים ואוכלים תוך כדי קניות , זה פשוט לא להאמין! הרשתות לא מאבדות זמן והן עסוקות רק בשיווק!! מזל שאנחנו במסגרת, במודעות ויודעים ומבינים את "החומר"...מזל. וזה מחזיר אותי לכתבה של פרופ' מוטי רביד ,בידיעות אחרונות השבוע ,על האכילה המופרזת והלא מאוזנת של החברה הישראלית ועל המחיר הגבוה והסכנה הגדולה שבכך. כמה חבל...הלוואי שהמודעות לאכילה בריאה תעלה כתה ובמהרה. הלוואי. שיהיה שבוע טוב ומבורך לכולםםםם. קרולין.  שבוע נפלא גם לך יקירתי אכן מזל שאנחנו במודעות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2011 19:02
 קרולין Posts: 6651
|
מאחלת לכולנו: שבוע נהדר, מלא באנרגיות טובות, עשייה וסיפוק. בהצלחה לכל הנשקלים/לות. השבוע כבר ראיתי סופגניות בסופר....מה זה??? חנוכה זה עוד חודש ..., אנשים קונים ואוכלים תוך כדי קניות , זה פשוט לא להאמין! הרשתות לא מאבדות זמן והן עסוקות רק בשיווק!! מזל שאנחנו במסגרת, במודעות ויודעים ומבינים את "החומר"...מזל. וזה מחזיר אותי לכתבה של פרופ' מוטי רביד ,בידיעות אחרונות השבוע ,על האכילה המופרזת והלא מאוזנת של החברה הישראלית ועל המחיר הגבוה והסכנה הגדולה שבכך. כמה חבל...הלוואי שהמודעות לאכילה בריאה תעלה כתה ובמהרה. הלוואי. שיהיה שבוע טוב ומבורך לכולםםםם. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|