06/11/2011 04:41
 dany Posts: 19819
|
איילת חביבה בוקר טוב וברוך בואך אלינו. איני יודעת כמה אכלת לפני שהתחלת את התכנית , אך סביר שאם אכלת הרבה מעל 1500 קלוריות יש תחושה של רעב, שזה בעצם לא רעב אמיתי אלא פשוט להתרגל לאכילה שפויה ונורמלית. זה לוקח כמה ימים וזה עובר, וכפי שהבנות כתבו לך אפשר לשתות יותר תה צמחים ללא קפאין, כמובן לשתות יותר מים, להוסיף עוד ירקות לא פחממתיים, וחלבון. בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2011 21:05
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ילך יקרה צלצלי אלי אני חושבת שחשוב שתגיעי לחוגים..... 0505308185 בהצלחה מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2011 20:42
 1103 Posts: 5022
|
איילת ברוכה הבאה לפורום. בהתיחס לשאלתך,את כותבת שלמרות שעקבת אחר התפריט היית כל היום רעבה,השאלה מה איך וכמה אכלת מהתפריט. בכל מקרה,כפי שענת כתבה לך יש תמיד אפשרות להוסיף עוד חלבון וירקות. שבוע טוב ומבורך הצלחה רבה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2011 19:21
 ענת Posts: 3849
|
איילתוש כתב:
שלום לכולם שמי איילת ואני חדשה אצל מירי ובטח חדשה כאן בפורום, רציתי לספר , הכנתי היום את המתכון של עוף בנוסח צרפתי ........ הוא מדהים למרות שהכנתי אותו ללא היין. ודבר שני רציתי לשאול , היום כל היום הרגשתי רעב למרות שעקבתי אחר התפריט , מה אתם עושים במקרה שאתם רעבים?
ברוכה הבאה ,כל הכבוד על ההשקעה ולגבי שאלתך את יכולה להוסיף חלבון יוגורט או פלפל עם גבינה או ביצה וכמובן ירקות ולשתות תה צמחים בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2011 19:15
 איילתוש Posts: 6
|
שלום לכולם שמי איילת ואני חדשה אצל מירי ובטח חדשה כאן בפורום, רציתי לספר , הכנתי היום את המתכון של עוף בנוסח צרפתי ........ הוא מדהים למרות שהכנתי אותו ללא היין. ודבר שני רציתי לשאול , היום כל היום הרגשתי רעב למרות שעקבתי אחר התפריט , מה אתם עושים במקרה שאתם רעבים?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2011 18:53
 קרולין Posts: 6651
|
לילך יקרה, ברוכה הבאה ובהצלחה. תמיד עדיף להביא אוכל מהבית כשרוצים להצליח בתהליך. שיהיה לך ים של הצלחה וכולנו כאן תמיד בשבילך. שבוע טוב ומוצלח. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2011 16:46
 רבקה Posts: 8411
|
לילי יקירתי אין צורך שתכניסי את עצמך לבלבול קחי החלטה במצח נחושה ועשי את הדבר הטוב לך ביותר לגבי האוכל כתבו לך כאן הבנות אין כמו בבית והחיים מזמנים לנו גם אכילה בחוץ אך לא כל הזמן כל החלטה חיובית שתתבחרי תבורכי בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2011 14:57
|
את היא הקובעת באם תצליחי או לא!!!!!!!!!!!!!!!!! חשיבה חיובית מביאה לתוצאות טובות. בהצלחה.
לילך כתב:
אני פשוט שנים הייתי בשומרי משקל, בקבוצות הלכתי ולא התמדתי ושילמתי ממיטב כספי. אני מפחדת עוד פעם לשלם ולא להצליח...ברור לי שהכל תלוי בי ולא בשום קבוצה או תפריט.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2011 12:45
 לילך Posts: 13
|
אני פשוט שנים הייתי בשומרי משקל, בקבוצות הלכתי ולא התמדתי ושילמתי ממיטב כספי. אני מפחדת עוד פעם לשלם ולא להצליח...ברור לי שהכל תלוי בי ולא בשום קבוצה או תפריט.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2011 11:56
 1103 Posts: 5022
|
לילך יקרה רצוי ממולץ וכדאי להגיע לחוגים אין כמו הדבר האמיתי.הדיאטה באינטרנט טובה לאלה שגרים במקומות רחוקים מהמרכז, או לאלה הגרים בחו"ל.כ"כ כדאי להצטיד באוכל שהוכן בבית,ולא לאכול בחוץ,אין אפשרות לרדת במשקל כשאוכלים כל יום במסעדה כי אין אחת שהאוכל בה דיאטטי. אם את רוצה להצליח את חייבת להצמד לתפריט של מירי. שבת נפלאה בשליטה ובהצלחה בהמשך התהליך. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2011 07:58
|
לילך יקרה גם אני באינטרנט כי אני צפונית, אם היתה לי אפשרות להגיע לחוגים של מירי לא הייתי מהססת לשניה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובנוגע לארוחות מוכנות, לדעתי זה ממש לא מתכון להצלחה בדיאטה, תעשי מאמץ לארגן לך אוכל בצורה אחרת. המון הצלחה ושבת נפלאה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2011 07:50
 דרך המלך Posts: 5707
|
לילך היקרה, בהחלט אם יש באפשרותך לבוא לחוגים עדייף בלייב... במידה ולא יש כאן מלא בנות דרך האינטרנט והן מצליחות יפה מאוד לרדת במשקל! לגבי תפריט האוכל בעבודה תשתדלי להכין מהבית ולהביא לעבודה... מאמינה שהתוצאות לא יאחרו להגיע בהצלחה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2011 17:56
 בלונדה.... Posts: 3603
|
היי לילך... קודם כל אני ממליצה לך מאוד שאם יש באפשרותך לבוא לחוגים ולעשות מאמץ תגיעי!!! אין כמו לראות את מירי פנים אל פנים לקבל את החיבוק החם והאוהב. את תקבלי את ההרצאות בצורה שונה, האוירה של הקבוצה ביחד והחברויות שם זה כמו משפחה , כולם מדרבנים ותומכים אחד בשני...תשקלי זאת ברצינות. לגביי האוכל בחוץ אני אישית חושבת שככה מאוד קשה לעשות דיאטה כי כמה שהם אומרים שזה דיאטטי זה לא!!!תשקיעי באוכל שלך , תבשלי לעצמך זה הכי טוב בעיני ופעם בשבוע תרשי לעצמך להתפנק ולאכול צהריים בחוץ. מאחלת לך המון בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2011 17:51
 EFF Posts: 6417
|
לא נראה לי שאפשר להצליח בדיאטה עם הארוחות שמוגשות במקומות העבודה..לפחות בתחילת הדרך רצוי ונכון להצמד לתפריט..תוצאות טובות על המשקל נותנות גם מרץ ומוטיבציה להמשיך..בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2011 17:39
|
אני אנסה שבוע אחד באמת להביא לי אוכל מהבית ולעמוד בתפריט באמת! ואז אני אחליט אם אני מצטרפת או לא. מנסיונות קודמים שלי, לא משנה כמה אני אהיה בקבוצה כזו או אחרת ברגע שאני לא מחוייבת לתהליך אף אחד לא יגרום לי להיות מחוייבת. תודה על התגובה המהירה והחיזוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2011 17:23
 avi_i Posts: 269
|
היי לילך אני התחלתי בקבוצות ועברתי לאינטרנט עקב מעבר ללונדון. קודם כל אני ממליצה לך בחום לעבור לקבוצות...אמנם כיף באינטרנט שאפשר לראות את אותה הרצאה מליון פעם אבל אין דבר יותר כייפי לבוא פעם בשבוע לחוג לפגוש את האנשים ולקבל חיזוק באופן אישי ממירי!! אני יכולה להגיד לך שאני מאד מתגעגעת לזה במיוחד לקבוצה של יום שני אחרי הצהריים ) אם את עובדת בהרצליה פיתוח הכי קרוב לך לדעתי זה אחת הקבוצות בסמינר לוינסקי...יש מלא חניה וגל להגיע בקשר לאוכל בעבודה - ההמלצה שלי היא להביא אוכל מהבית, אני אמנם לא עובדת בהיי טק אלא בבנק השקעות אבל התנאים דומים..קפיטריה לשלוש ארוחות ביום וחוץ מזה מזנונים ופינות קפה בלי סוף. הפיתרון שאני מצאתי הכי מועיל הוא להביא אוכל מהבית לצהריים. אני בטוחה שיש לכם מיקרו שאפשר לחמם וכל זה. הכי טוב הכי טעים ואת תמיד יודעת מה בדיוק שמת בפנים. שבת שלום ובהצלחה אבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2011 17:15
|
כמו שאולי אתם זוכרים אני נרשמתי לדיאטה של מירי באינטרנט. אבל האמת שלא ממש הצלחתי והאמת גם לא ממש השתדלתי לעמוד בתפריט כמו שצריך. ובאמת גם לא ירדתי כמו שצריך. אני רציתי להתייעץ איתכם , אני עובדת בחברת הייטק בהרצליה וכמו שאתם יודעים יש מסעדות בסביבה בשפע ומרוב הבלבול והשפע אני חושבת שאם אני אוכלת חזה עוף ואורז אז אני עומדת בתפריט. ברוב המקרים האורז הוא שמן והחזה עוף עם רטבים והרוב מתוקים ואני אוכלת וכמובן גם לא מרזה כמו שצריך. האם אתם מבשלים בבית ומביאים לעבודה? האם יש לכם עצה? רעיונות לארוחת צהרים נורמאלית? האם יש פה מישהי שהתחילה בדיאטה באינטרנט ועברה לקבוצה? גם משהו שאני שוקלת לעשות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|