07/11/2011 17:44
 dany Posts: 19819
|
רבקוש מקפיצה בשבילך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2011 05:13
|
רבקוש תרגום : תודה רבקה יקרה שבוע טוב ומוצלח גם לך, טוב טולי
רבקה כתב:
רבקה כתב: toly כתב: ,usv rcekwv herv acug yuc unumkj do kl tuvc, yukh רבקה כתב: טולי יקרה מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב נהניתי לקרוא את כתיבתך עם חיוך על פני את עכשיו בשליטה והדרך בה את הולכת נכונה ואיתנה המשיכי כל זה גורם למצב רוח טוב בנפש הידד והמון חיבוקים ????????? אם אפשר הסבר מקפיצה להסבר טולינקה מצטערת לא מבינה את הכתוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2011 19:10
 רבקה Posts: 8411
|
רבקה כתב:
toly כתב: ,usv rcekwv herv acug yuc unumkj do kl tuvc, yukh רבקה כתב: טולי יקרה מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב נהניתי לקרוא את כתיבתך עם חיוך על פני את עכשיו בשליטה והדרך בה את הולכת נכונה ואיתנה המשיכי כל זה גורם למצב רוח טוב בנפש הידד והמון חיבוקים ????????? אם אפשר הסבר
מקפיצה להסבר טולינקה מצטערת לא מבינה את הכתוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2011 22:12
|
toly כתב:
,usv rcekwv herv acug yuc unumkj do kl tuvc, yukh רבקה כתב: טולי יקרה מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב נהניתי לקרוא את כתיבתך עם חיוך על פני את עכשיו בשליטה והדרך בה את הולכת נכונה ואיתנה המשיכי כל זה גורם למצב רוח טוב בנפש הידד והמון חיבוקים
????????? אם אפשר הסבר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2011 21:07
 toly Posts: 898
|
נינוש יקרה תודה על הפרגון והמחמאות שמחה שגרמתי לך לצחוק האמת שחשבתי על כך עדין חושבת אולי באחד הימים כשאתפנה משאר עיסוקיי וענייני קיום אני יותר חושבת בכיוון של טור שבועי בעיתון אבל אז מה תעשינה ליהיא לפיד ואודטה? ) התלוצצתי אני מאוד אוהבת את שתיהן ואת אופן כתיבתן אבל בהחלט שוקלת לעשות משהו בעניין מאחלת לך יקרה שבוע נפלא מחוייך עם הרבה הצלחות טולי נינוש כתב:
טולי יקרה, הייתי באתר המתכונים והתפקעתי מצחוק שנינותך וצורת כתיבך מדהימה חשבת פעם לכתוב ברצינות!!!! חומר למחשבה בשבת גשומה שאין אופניים!!!! שבת שלום מתוקה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2011 21:00
|
,usv rcekwv herv acug yuc unumkj do kl tuvc, yukh רבקה כתב:
טולי יקרה מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב נהניתי לקרוא את כתיבתך עם חיוך על פני את עכשיו בשליטה והדרך בה את הולכת נכונה ואיתנה המשיכי כל זה גורם למצב רוח טוב בנפש הידד והמון חיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2011 16:54
|
טולי יקרה מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב נהניתי לקרוא את כתיבתך עם חיוך על פני את עכשיו בשליטה והדרך בה את הולכת נכונה ואיתנה המשיכי כל זה גורם למצב רוח טוב בנפש הידד והמון חיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2011 20:37
|
שבת שקטה ונפלאה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2011 17:58
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שבת שלום...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2011 17:27
 נינוש Posts: 1442
|
טולי יקרה, הייתי באתר המתכונים והתפקעתי מצחוק שנינותך וצורת כתיבך מדהימה חשבת פעם לכתוב ברצינות!!!! חומר למחשבה בשבת גשומה שאין אופניים!!!! שבת שלום מתוקה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2011 17:07
|
תודה יקירתי גם לכם שבת מקסימה ושתפי אותנו אם את מוכנה ורוצה במתכון חיבוק חם ממני לשבת טולי קרולין כתב:
טולי יקרה, כיף גדול לקרוא אותך.....כתיבתך נפלאה. וכן, אין כמו מרק טוב בחורף...גם אני הכנתי לשבת בין היתר...מרק מ ש ג ע ,טעים ,בריא ומשביע מבית היוצר של מירי בלקין שלנו. שתהיה לך ולכולנו שבת נפלאה, רגועה בשליטה. קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2011 16:05
 קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה, כיף גדול לקרוא אותך.....כתיבתך נפלאה. וכן, אין כמו מרק טוב בחורף...גם אני הכנתי לשבת בין היתר...מרק מ ש ג ע ,טעים ,בריא ומשביע מבית היוצר של מירי בלקין שלנו. שתהיה לך ולכולנו שבת נפלאה, רגועה בשליטה. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2011 15:59
|
שלום חברים יקרים רגע לפני כניסת שבת מספר עדכונים והגיגים למאזינים ולקוראים ראשית מירי יקרה ואהובה היית מדהימה השבוע בערוץ 10 על הבוקר בתוכנית של גיא ואורלי ונראית נהדר עם הקוקו ללא הסראפן ) פשוט חולצה משגעת שהלמה אותך מאוד והפרגון אשר הפגנת שם כלפי חבר הכנסת כבל ופרופ' רביד פשוט ריגשו אותי באופן אישי ומקצועי ויש הרבה מה ללמוד ממך בנושא פרגון ונתינה ועכשיו נעבור לפינת המסכת הקטנה-רגע לפני שבת מזג האויר הבוקר הפתיע לטובה ושמש זהובה הציצה מבעד לרוח ולעננים האפורים ולמרות החבלה והכאבים החזקים בעיקר בזנב ומה שמעליו(וברוך השם יש מעליו-מעל הזנב) יצאתי חבושה עם מקל לסידורים שונים בין לבין קניתי לי זר פרחים(מגיע לי-ירדתי עוד במשקל השבוע) ישבתי לי לנוח בבית קפה מקסים באזור בוגרשוב(כמה בתי קפה משגעים צצו ברחוב הזה- מדהים) רק הפוך ודל שומן קטן לא פזלתי לעבר העוגות לא הרחתי את השמרים וגם המלוחים לא צצו לנגד עיניי ככה קפה לעיצוב האישיות לבוקר מאוחר וזהו ועכשיו אחרי בישולים(על כך בפוסט נפרד) הרמתי רגליים יישרתי טוכע'ס על הכרית עם החור(בייגל'ה מה שקראו לזה פעם ועכשיו זו כרית עם מגרעת-נעשינו מלומדים לענייני טוכע'ס......) ואיזה כייף לחוש את אוירת החורף עם ריח המרק באויר הבית מצוחצח שקט בשכונה עם מעט ציוצי ציפורים אח אין כמו יום שישי רגע לפני כניסת שבת קולו של יהורם גאון ברקע ברדיו ולאחריו יגאל בשן(סורי מאוהבת בשניהם ובתוכניותיהם לשבת) פשוט שלווה ועונג רצוף לשבת שבת נפלאה חברים וחברות יקרים שימרו שליטה והקפידו על התפריט זמן מדהים עכשיו לבישולי מרקים ותבשילי חורף נהדרים ומבחינתי זה הזמן הכי טוב בשנה להשיל סילאטות לחטב טייארים ועד אפריל המלאכה רבה אך אפשרית וכדאית בדוק מניסיון אישי של רק שלש שנים עם מורתי היקרה אם היא יכולה לשמור כך על משקל יציב במשך 31 שנה של מינוס 30 קילו ועוד לרדת אז גפשוט להעריץ אותה ולהפנים וגם אנחנו יכולים שבת שלום באהבה טולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|