הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבוע ראשון-ירדתי 600 גר

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/11/2011 19:10

222
222
.
.
600 גרם הם פשוט נהדרים! = כי הם פחות. ושבוע הבא עוד קצת - פחות.
זה פתיחה של תהליך שבו באמת יורדים. אין מדובר בתחרות מי יורד הכי הרבה.
כן מדובר בהתמודדות לאורך טווח של שנים.
עם שינוי של 600 גרם, קל לגוף להתמודד...את אינך רעבה והגוף מתמודד בכבוד עם שינוי הגיוני.
כייף לך - השבוע ירדת.
בהמשך הצלחה...
.
.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/11/2011 11:54

נינוש
נינוש
גם טוב, אפילו טוב מאוד, תתארי לך שלא היית יורדת
כי כפי שתלמדי הגוף זוכר הכל
את תראי שבשבוע הבא תירדי יותר
בהצלחה ואל יאוש, כי איזה ברירה אחרת יש לנו?
0 קישור קבוע (Permalink)
05/11/2011 08:43

ענת
ענת
ליזה ברוכה הבאה ובהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/11/2011 16:09

קרולין
קרולין
ברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו ובהצלחה.
לאט ובטוח תראי יופי של תוצאות.
שבת שלום ומבורך.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
04/11/2011 11:52

רבקה
רבקה
ליזה ברוכה הבאה לפורום המדהים
כאן תקבלי את מלוא הפרגון והעזרה
אך דעי דבר חשוב סוד ההצלחה
הוא סבלנות, הקפדה והעיקר ה ת מ ד ה
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/11/2011 05:47

dany
dany
ליזה יקרה
ברוכה הבאה לפורום ולתכנית, נתנו לך כבר כאן עצות טובות כך שלא אחזור עליהן רק אברך אותך בסבלנות ובאהבה עצמית והמון המון הצלחה.
שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
03/11/2011 23:35

יולי
יולי
היי,
גם אני כמו רך המלך עליתי השבוע 2 קילו כי פשוט אכלתי, אבל אני אחרי ירידה ממש גדולה (30) ושומרת הרבה זמן (עם עלייה קטנה של 5 קילו בשנתיים האחרונות שמנסה לרדת ומאוד קשה) יחד עם זאת, קשה יש רק בלחם ואני לעולם לא מתייאשת כי אני כבר פה בחוג ואין לי מה להפסיד חוץ מקילוגרמים..ויש לי מה לרזות, אני עוד לא רזה בהגדרה....ואני אפילו מלאה..אבל לרוב מרגישה עם עצמי טוב עם הבגדים וזה הכי חשוב....אז שאני מעלה אני ישר משתדלת להיכנס חזרה למסגרת מתוכה ולא מתייאשת כי את הירידה הגדולה עשיתי ועכשיו אני צריכה כל הזמן ללמוד לשמור ולרזות אם אני עולה כיוון שיש לי נטייה ממש גדולה להשמנה אני כל הזמן על המשמר ואין מה לעשות. אגב, את ההרזייה של ה30 קילו לקח ל 3.5 שנים לרזות וזה לא מייאש זה המצב ואפילו עדיף לאט ובטוח. ככה גם קל יותר לשמור. ולמרות זאת אין תעודת ביטוח הכל תלוי בהתנהגות שלנו עם האוכל..והתעודת ביטוח היחדה שלנו זה להגיע לחוגים להישקל, וכמובן לאכול לפי ההמלצות והשיטה של מירי כמובן..ולהפנים את חומר הלימוד.
יום נהדר ובהצלחה,
יולי
edited by יולי on 11/3/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
03/11/2011 15:02

אקורדיאון
אקורדיאון
ראשית ברוכה הבאה ובהצלחה.
אם החלטת אכן להכנס למסגרת המבורכת הזו תלמדי מהר שציפיות נועדו לכריות.
הגוף יעשה את שלו רק תוך התמדה והשלמה שלך עם התהליך.
אם היה קל האמיני לי שלא היינו כאן.
שוב המון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/11/2011 14:54

שאפתנית
שאפתנית
הלוואי וזה היה כל כך פשוט לרדת במשקל. לפי החישוב שלך אם היינו יורדות כך כולנו היינו מאושרות וכבר היתי קונה את זה אבל לגוף יש את הצרכים שלו ואת קצב הירידה שלו. ירדת כל כך יפה לשבוע הראשון. גם אם תשמרי טוב בשבוע השני ובשבועות הבאים אחריו אף אחד לא יכול להתחייב על ירידה ובטח לא ירידה קבועה כל שבוע אז תלמדי להנות מהתהליך, להפנים ולהבין שמדובר בבריאות שלנו ולא רק בירידה במשקל (שזה דבר נהדר עבורנו) יהיה בסדר, את בדרך הנכונה ובמקום הנכון.
בהצלחה!!!
mamanliza כתב:
ואני ממש ממש מבואסת
חשבתי שזה ירד יותר מהר, כי באמת אכלתי בדיוק כמו בתפריט
לחשוב שלרדת 20 קילו יקח לי בקצב הזה 40 שבועות זה ממש מדכא. אין סיכוי שאני אצליח להתמיד כל כך הרבה זמן
אצלי כשאני רואה תוצאות זה דוחף אותי להמשיך
0 קישור קבוע (Permalink)
03/11/2011 14:47

mamanliza
mamanliza
תודה!!!smile
באמת אני אנסה לתפוס את הגישה שלכם
בדיוק השבת אנחנו נוסעים לשבת משפחות של הצבא ושם זה רק אוכל כל הזמן ורק שטויות לאכול כל הזמן
אבל אני אעמוד בפיתויים, אני חייבת!!

תודה על התמיכה שלכם
טוב לדעת שיש פה אוזן קשבת
0 קישור קבוע (Permalink)
03/11/2011 13:33

דרך המלך
דרך המלך
היי
ברוכה הבאה לבית ספרנו המדהים!!
הבנות רשמו לך כבר הכל ואתן לך דוגמא על עצמי שעליתי השבוע 2 קילו והדרך אל האושר עוד רבה יש לי להשיל מעל 10 קילו עודף...
לא להתייאש יקירה, לאט ובטוח עדיף שתרדי בקטנות כל פעם קצת ובטוח מאשר תרדי בבום ותעלי במהירות.
הגעת למקום הנכון והבטוח פה את בבית .. יש לך את מירי המדהימה שנותנת טיפים ועוזרת ותומכת ומעודדת ואת הפורום הזה שאין עליו..
קצת סבלנות יקיריתי הכל יסתדר לא לדאוג , מה גם שלרדת 600 גרם זה מעולה זה לא מובן מאליו בכלל!!!!
סבלנות התמדה ורצון ולראות את חצי הכוס המלאה רק ככה תצליחי
בהצלחה ויום נפלא סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
03/11/2011 13:08

בלונדה....
בלונדה....
ליזה יקרה,
קודם כל ברוכה הבאה..
מסכימה עם מה שנאמר לך מחברות הפורום.
כל ירידה צריכה להיות לך התלהבות , מירי בלקין היא לא קורס זמני זה קורס לכל החיים.
תוך כדי דיאטה את תלמדי עוד המון דברים.
יהיו שבועות שתרדי יותר יהיו שבועות שתרדי פחות , לפעמים על המקום ולצערנו לפעמים יש גם עליות.
את צריכה לזכור שאנחנו הרי בני אדם.
אני בטוחה שאם תעשי את מה שעשית השבוע בדיוק אותו הדבר את תראי תוצאה יפה...
שיהיה לך בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
03/11/2011 13:03

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
ליזה,
ראשית ברוכה הבאה למסגרת ולפורום.
הרבה אנשים בתחילת הדרך נמצאים בהתנגדות: "רק" 600 גרם, התהליך כל כך ארוך, מתייחסים למסגרת כקורס זמני וכד'.
כדאי לך להפנים שאנחנו לא פולניות: כל ירידה זו ברכה. זה לא רק 600 אלא: ואו! ירידה! וואו! מעל חצי קילו! מגיע לך מחיאות כפיים!
כדאי לך להפנים שהגעת למסגרת הרזיה ושמירה, מסגרת אכילה נכונה, לבית חם שישמור עלייך כל החיים. בית שייתן לך מוטיבציה לא רק באוכל, כי נוצרות כאן חברויות מעבר לאוכל, משהו שלא חושבים בכלל במונחים של לעזוב/להתמיד וכד'.

כאחת שהשילה בעזרת מירי 52 ק"ג, אני ממליצה לך לא לחשוב על כל הקילוגרמים שאת רוצה או צריכה לרזות כבר מעכשיו, כי עשרות קילוגרמים באמת נשמע מפחיד. תחשבי כל פעם על מטרות קטנות. הכי טוב על 4-5 ק"ג כל פעם (שזו מידה במכנסיים), וככה הק"ג יצטברו מבלי שתשימי לב. בינתיים תהני מהתהליך, מההרצאות של מירי, מהחום והאהבה בפורום הזה, תהני מהגוף המשתנה שלך וגם תלמדי להכיר אותו. כשמרזים לא תמיד קל לנו לקבל את הגוף החדש שלנו. צריך להסתגל אליו. אם אני הייתי הולכת לישון 141 ק"ג ומתעוררת 88 ק"ג הייתי נבהלת ומתקשה להסתגל. טוב שיש תהליך הדרגתי.

אני מאחלת לך בהצלחה, ממליצה לך לעשות מה שמירי אומרת, לכתוב כאן, ולעבוד על הראש מבחינת חשיבה חיובית.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/11/2011 12:07

1103
1103
ליזה יקרה
ראשית ברכות לירידה היפה,כל ירידה ברוכה.
שנית כפי שידוע לך ציפיות נועדו לכריות וכגודל הצפיות כן גודל האכזבות.
ירידה במישקל הינה מאוד אישית,טעות בידיך לעשות חשבון של מס" הקילוגרמים שעליך לרדת,והקצב בו תגיעי לשקל הרצוי.
יהיו שבועות שתרדי,יהיו שבועות שתעמדי במקום ולפעמים קורה שעולים. אין כאן מטה קסמים יש כאן התמדה שבסיכומו של יום מביאה לתוצאות.
אני ועוד כמוני נמצאים בחוג של מירי מאז שהיא הקימה את החוגים, מעל 20 שנה לא הייתי במשקל גבוה מלכתחילה,וחבל שכבר עכשיו שאת נמצאת רק בתחילת הדרך,
את כותבת שאינך יודעת אם תצליחי להתמיד כל כך הרבה זמן.הירידה שלך השבוע היא מעולה,זוהי ירידה נכונה,שבעקבותיה הסיכוי לעלות במשקל הינו אפסי.
את כותבת שכאשר את רואה תוצאות זה דוחף אותך להמשיך,הינה לא עלית לא נשארת במקום,ירדת במשקל אז מה הבעיה?
אני מקווה לתקחי את הירידה למקום טוב בהחלטה להמשיך ולהוריד את כל משקלך העודף.תשבי בהרצאות,תפנימי את דבריה של מירי,תכנסי לפרום והתוצאות לא יאחרו לבוא.
יום נפלא בשליטה ובהצלחה בהמשך התהליך
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
03/11/2011 11:34

mamanliza
mamanliza
ואני ממש ממש מבואסת
חשבתי שזה ירד יותר מהר, כי באמת אכלתי בדיוק כמו בתפריט
לחשוב שלרדת 20 קילו יקח לי בקצב הזה 40 שבועות זה ממש מדכא. אין סיכוי שאני אצליח להתמיד כל כך הרבה זמן
אצלי כשאני רואה תוצאות זה דוחף אותי להמשיך
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבוע ראשון-ירדתי 600 גר

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!