03/11/2011 10:03
 קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה, תחילה החלמה מהירה. בנוסף, בראבו על הירידה הנפלאה שלך. מאחלת לך המשך הצלחה רבה בתהליך. נשיקות ואחלה סופ"ש קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2011 08:48
 שאפתנית Posts: 8392
|
טולי בוקר טוב, מאחלת לך החלמה מהירה לרגל וגם לזנב! כל הכבוד על הירידה המרשימה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2011 07:43
 דרך המלך Posts: 5707
|
טולי יקרה כל הכבוד על הירידה המדהימה והחלמה מהירה ..... יום נפלא סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2011 06:57
 dany Posts: 19819
|
טולי יקרה איחולי החלמה מהירה, והזנב אכן מקום רגיש וכואב עד מאד. ובנוגע לירידה ........ אין עליך, כל הכבוד ואת ממש צודקת פשוט צריך לעשות ולא להתברבר......... סופ"ש נפלא לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2011 05:23
 אקורדיאון Posts: 16382
|
טולי יקרה יישר כח על הירידה . מקווה שהיום רק מה שנותר מהזנב פחות מכאיב,החלמה מהירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2011 23:25
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי יקרה מאד את מרגשת, כותבת כל כך יפה. תודה רבה על המחמאות, המגיעות לך בחזרה. גאה בך על הרוח הספורטיבית ההומור העצמי והירידה היפה.....תמשיכי כך אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2011 21:44
 בלונדה.... Posts: 3603
|
טולי יקרה, קודם כל תרגישי טוב והמון בריאות כל הכבוד לך על הירידה המדהימה תמשיכי כך ותנצלי את תקופת הירידה להמשיך ולרדת.. בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2011 20:35
 toly Posts: 898
|
מירי יקרה כל כך מאושרת ושמחה שהגעתי היום למרות התאונה הנוספת(הפעם רגלי הימנית לשם האיזון) עם כאבים חזקים גם בזנבי(איזה יופי גיליתי שיש לי זנב) וגם ברגלי ותחושת עצבות נוראית על מה שארע גררתי עצמי לבגדים יפים שמתי שפכטל ועשיתי פאן לכבוד עצמי ומורתי המבריקה הזמנתי מונית וטסתי עם מקלי(שטרם השיבותי ליד שרה וטוב שלא השבתי להישקל אבל הכי חשוב לספוג את האנרגייה והמילים של מירי ומה גדול היה אושרי שראשית ירדתי עוד 1.5 במשקל(יש עצרנו את העלייה) ועוד יותר התמוגגתי מנושא ההרצאה היום שמעתי את מירי כבר בנושא זה לפחות פעמיים ומשנה לשנה לגופה של הרצאה היא רק משתבחת ההרצאה והמורה נראית נפלא היום מירי בחולצה המיוחדת נשמעת מדהים והצלחת לעלות חיוך גדול על פניי אחרי טראומה גדולה שעברתי שלשום בתחנת רכבת בעכו לא אכביר במילים כי קשה לי לשבת על הטוכע'ס עם הזנב אבל דבר אחד אוסיף- שווה מאוד מאוד מאוד לשמוע ולהפנים את דברי מורתנו ולעשות בדיוק אבל בדיוק ולא בערך את המקופלת- התפריט ולא השוקולד שחולק לנו אני כבר הרווחתי ממנו 3 קילו פחות אז בבקשה רבוטה לתלות מול הפנים לרשום גם מה אוכלים מבלי לתחמן את עצמנו ורק את עצמנו לשתות מים ומי שיכול לדווש לרוץ או ללכת יבורך אני כרגע יכולה רק להסתכל על אופני הכושר בערגה אדירה ולצפות מבעד לפוך בטור דה פרנס האחרון בערוצי הספורט וכמו שנאמר וצוטט ביום חול: אם אין אני לי מי לי?! שבוע מוצלח ובריא ובשליטה טולי edited by toly on 11/2/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|