02/11/2011 15:04
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יקרה, כמה נכון מתחברת לכל מילה. רק ככה מצליחים. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2011 14:21
 רבקה Posts: 8411
|
ובס"ה הכללי איכות חיים כייפית מהנה ועל כן אנחנו ממשיכות להיות בשליטה כל מילה שנכתבה אמיתית מהחיים היום יומיים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2011 08:39
 אקורדיאון Posts: 16382
|
והתחושה למחרת בבוקר מופלאה וזה שווה הכל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2011 08:34
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בלונדה אהובה ככה הרגשתי אתמול בלילה שהלכתי לחתונה, והייתי בשליטה מלאה......אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2011 07:39
 כרובית Posts: 261
|
את כל כך צודקת... ההרגשה כל כך טובה! אני כל כך מכירה את זה.... מה שמוכיח שאסור להישבר אלא להמשיך לשמור! יום טוב!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2011 07:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב בלונדה, אני קוראת את הפוסט שלך ומהנהנת בראש בהסכמה מלאה, את כל כך צודקת. אין על תחושת האושר העילאי הזה שמציף אותנו כשהבגדים יושבים בנוחות על הגוף, שכבר לא צריך לעמוד שעות מול המראה ולבחור מה ללבוש כי הבגדים לא יושבים יפה על הגוף. כמוך כמוני, אני לא חושבת כמה זמן אני אחזיק מעמד בשליטה אני פשוט חייה אותה ומברכת על כל יום שהשליטה עדיין מלווה אותי. שיהיה לך יום מוצלח!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2011 06:44
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב, אני אומרת לכם אחרי ההרגשה שהרגשתי אתמול בערב עשיתי עם עצמי שיחה בלילה ואגב גם עם בעלי תוך כדי הערב על נושא המשקל. הקלילות שהרגשתי אתמול כשלבשתי את הבגדים וההתארגנות הקצרה והקלילה שהיתה לי לעומת השנה האחרונה שכמה שעות מראש הייתי כבר מכינה לי בגדים לקראת יציאה והמדידות מול המראה הארורה היה כבר מוציא את החשק לצאת. ואתמול זה לא קרה , לא היתה הכנה מראש , לא היו מדידות ותוך כדי הליכה עם בעלי אני אומרת לו תרגיש את המכנס הוא לא מתפוצץ!!! אין הרגשה כזאת כיפית בעולם!!! אני לא יודעת איך להסביר את זה בדיוק הרי ירדתי סה"כ קילו וחצי השבוע אבל כנראה שכל הצבירת נוזלים גם ירדה,הבטן שטוחה ...איזו הרגשה צריך להקשיב למירי,לקחת החלטה על האיכות חיים שלנו ולקיים את זה. וכשאתה ממש ממש בתוך הדיאטה מרצון והחלטה של 100% אני אומרת לכם שום לחם,פסטה , אורז,פתיתים,עוגיות,עוגות ושוקולדדדד לא מזיזים לכם את קצה הלשון כמו שמירי אומרת זה הכל פלסטלינה!!! אז נכון אני לא יודעת כמה זמן אני יחזיק אבל כל עוד אני שם אז אני שם!!עוברת כל יום ומסמנת עליו וי!! מאחלת לכם יום קסום של שליטה האוכל לא שווה !! וכמובן בהצלחה לכל נשקלי יום רביעי...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|