הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מיומנה של מרזה - ה"עליהום" על מי שעושה דיאטה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/11/2011 20:51

toly
toly
יקירתי
כמי שמכירה אותך מהחוג את פצצה והורסת
תתעלמי ממה שאומרים וסליחה על הביטוי- שימי קצוץ
ואם מדברים / מעירים ולא מפרגנים- זאת בעיה של הלא מפרגנים
ואת יקרה סיפור הצלחה-נקודה!!!
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2011 20:31

gal2095
gal2095
רבקה, אנשים קנאים, לצערי קשה להם לפרגן משום מה.
אני לא סופרת כבר אף אחד, מקפידה על תזונה נכונה ולוקחת גם תוספי תזונה של סולגאר המיוחדים לאנשים שמתעסקים בספורט וכמובן שמקפידה על 4 אימונים בשבוע. שילוב של כל זה מניב תוצאות, והכי חשוב שטוב לי עם עצמי.. כל השאר יכולים להמשיך לדבר smile
0 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2011 15:07

קרולין
קרולין
יש באמת כל מיני אנשים וכל מיני תגובות....ואנחנו הרי לא יכולים לשנות/לחנך אנשים .....
עם הזמן, המסגרת והתירגול לומדים ל"עקוף" את ההערות האלה ולהמשיך הלאה....רק אנחנו יודעים מה טוב ונכון לנו! השאר....לא רלבנטי.
שיהיה ב ה צ ל ח ה לכולםםםםםםםםם ושנמשיך יחדיו תמיד בתמיכה , עידוד חום ואהבה.
קרולין.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2011 14:13

רבקה
רבקה
וכמה יש כאלה שלא יודעים אפילו להחמיא ולפרגן
רואים שאת ירדת במשקל ונראית יפה
תנו מילה טובה זה לא ופה את חושבת לעצמך מה לא רואים
הקנאה לא נותנת להם לפרגן רק "לעקוץ"
וכמו שאפי'לה כתבת בטל ומבוטל
ואנחנו כבר בשנה מתקדמת באוניברסיטה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2011 10:39

כרובית
כרובית
אני סבלתי מזה כל כך הרבה זמן...באחד מהצדדים של משפחתי, כל שבת היה אותו סיפור, "את עוד בדיאטה"...."את עוד אצל מירי"...."היום נראה אם תצליחי לא לקחת קינוח"....
עד שימי שבת שם הפכו לסיוט...ושתבינו, כולם שם שמנים...מאוד שמנים!!
עד ששבת אחת אמרתי-"בואו כולם נסכם שאני מעדכנת אתכם ברגע שאני כבר לא אהיה אצל מירי ובינתיים אתם תישארו שמנים ואני ארזה, ולא כדאי לכם לחכות לזה, כי כל עוד יש לי כסף לאכול, אני אמשיך להיות אצל מירי" והוספתי משהו על זה שאני אחליט אם לאכול קינוח ולא הם.
מאז, יש שקט בגזרה! אף אחד לא מעז להתעסק איתי בנושא.
אגב, אני כבר הבנתי שאלו משפטי קינאה...
ולמדתי לקחת אותם כמחמאה על כך שאני נראית כנראה ממש טוב באותו היום...smile
0 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2011 08:39

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:
אני כבר מזמן השארתי את המשפטים האלה מאחור. לא אכפת לי מה אנשים אומרים אני יודעת להקשיב לגוף שלי ולעשות בדיוק מה שצריך. אני בעד פעילות ספורט וכמה שיותר, בעד תזונה נכונה אחרי פעילות ספורטיבית וכמובן לשמור כל מה שנכנס לפה. זה הגוף שלנו ורק אנחנו קובעות מה נכנס לפה ומתי. כל השאר יכולים להמשיך לדבר ולדבר....

אמת ויציב
0 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2011 06:42

שאפתנית
שאפתנית
אני כבר מזמן השארתי את המשפטים האלה מאחור. לא אכפת לי מה אנשים אומרים אני יודעת להקשיב לגוף שלי ולעשות בדיוק מה שצריך. אני בעד פעילות ספורט וכמה שיותר, בעד תזונה נכונה אחרי פעילות ספורטיבית וכמובן לשמור כל מה שנכנס לפה. זה הגוף שלנו ורק אנחנו קובעות מה נכנס לפה ומתי. כל השאר יכולים להמשיך לדבר ולדבר....
0 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2011 05:01

אקורדיאון
אקורדיאון
EFF כתב:
אחרי כל כך הרבה שנים בעניין, אני לא שמה בכלל לב למה שאומרים. וזה די מפתיע אצלי מאחר והייתי בעבר כל כך רגישה לכל הערה...גם את זה למדתי ממירי, בטל ומבוטל הולך לפני ומנחה אותי...לכן אני כל כך מעריכה את חברי הפורום כאן שפירגון, מחמאות, ואוזן קשבת הם המוטו...אוהבת אתכם.

אכן אפי ממש חסכת ממני את הכתיבה.מזמן הפסקתי לשמוע ואפילו לא תמיד להבהיר.האמת שכיום לאחר כל כך הרבה שנים ידידי הקרובים אפילו לא מעלים בדעתם לדבר
בנושא למעט להחמיא ואחרים אכן בהחלט בטל ומבוטל עלינו כיתה זה מכבר.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/11/2011 23:44

miribelkin
miribelkin
Administrator
הוט ציק יקרה מאד, אחרי כל כך הרבה שנים ביחד תהיי אסרטיבית. זה גם נושא ההרצאה של השבוע.תקבלי מחר מלא טיפים.אל תיקחי ללב.....אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
01/11/2011 23:04

EFF
EFF
אחרי כל כך הרבה שנים בעניין, אני לא שמה בכלל לב למה שאומרים. וזה די מפתיע אצלי מאחר והייתי בעבר כל כך רגישה לכל הערה...גם את זה למדתי ממירי, בטל ומבוטל הולך לפני ומנחה אותי...לכן אני כל כך מעריכה את חברי הפורום כאן שפירגון, מחמאות, ואוזן קשבת הם המוטו...אוהבת אתכם.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/11/2011 22:56

222
222
.
כמו בסרטים, קחי איתך מראה קטנה, הפני את המראה לכיוון אותה חבר/ה מרעיל/מזיק/לא-מועיל
וכל הדברים שהוא אומר יעופו לעברו בחזרה...
.
.
.
+1 קישור קבוע (Permalink)
01/11/2011 21:56

1103
1103
לצערי בארץ אין פירגון ,יש חוסר אמון.כולם אוהבים להתערב בעינינם של אחרים.
לא ראיתי תופעות כאלה בחו"ל כל אחד מתעסק בעניניו.חבל שאנחנו לא לומדים ומנסים לשנות דרכינו.
רק בפורום שלנו יש איכפתיות פירגון ענק ואהבה לזולת. התברכנו.
שבוע נפלא באהבה רבה
ניליgrouphug

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
01/11/2011 20:24

נינוש
נינוש
צודקת, גם אני שמתי לב לזה אך שמה קצוץ עליהם!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
01/11/2011 19:33

dany
dany
באמת מוזר .......למה??????????????
0 קישור קבוע (Permalink)
01/11/2011 19:04

Hotchick
Hotchick
שמתם לב שכל פעם שנקלע בן אדם תמים שמנסה לעשות דיאטה לחוג חברים, מייד מתחיל עליו "עליהום" של לחצים והטרדות. מי שסתם רזה ולא נוגע בכלום בדרך כלל חומק תחת הרדאר ואיש לא שם לב אליו. אך זה - או במקרה שלי זו - שעושה דיאטה - עוקבים וסופרים לה כל ביס שאינה אוכלת. "יאללה, מה זה הפינוק הזה, תאכלי משהו," "זה רק קרואסון /לחמנייה/עוגה/שוקלוד/גלידה, מזה לא תשמיני," "איך את יכולה לא לאכול אחרי הליכה/ריצה/פילאטיס," איך את יכולה לא לאכול משהו עם הקפה" וכולי וכולי, ואין הם נרגעים עד שהקרבן נשבר ומכניס איזה משהו לפה ועושה תנועות של לעיסה - ועוד כולם בוחנים אותו להיות בטוחים שגם בלע.
וככל שהבנאדם נראה חטוב ויפה יותר, כך גובר עליו הלחץ עליו לחדול ממעשיו, שכן הם מסוכנים או טפשיים או ימיטו עליו אסון. אסור לך לרדת יותר! כאילו איעלם מרוב רזון. היזהרי! את כבר בשלב מסוכן! כאילו אני שלד אנורקטי מהלך. למה הדבר דומה? למישהו שהצליח סוף-סוף להפסיק לעשן וכולם לוחצים עליו לקחת סיגריה! נכון שזה מטורף?
או נניח שאיזו חברה הולכת פעם בשבועיים למעצב שיער מסויים, ושערה תמיד מעוצב בקו מחמיא, טבעי וגולש, בוהק ובריא. תארו לכם שאומר לה: מה את הולכת אל הספר הזה כל הזמן? לא נמאס לך? מה, אינך יכולה להסתרק לבד?
או שאיזו חברה שתמיד היתה פדלאה תתחיל לצעוד כל יום ופתאום היא חטובה ושרירית, ואומר לה, תגידי, כמה זמן תמשיכי עם הפעילות הגופנית המאולצת הזאת, את כבר נראית מצויין, די, הפסיקי עם זה כבר!
ברור שאין בזה כל הגיון - פעילות גופנית צריך לעשות כל יום, כמו צחצוח שיניים או הברשת שיער או נעילת נעליים. יש דברים שהם חלק מהשגרה. אז למה למי שעושה דיאטה (סליחה, אוכל נכון ומשנה הרגלים) אומרים כל הזמן להפסיק עם זה כבר?
,
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מיומנה של מרזה - ה"עליהום" על מי שעושה דיאטה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!