01/11/2011 12:34
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה את מקסימה אוהבת אותך עם המטיבציה החיובית שבך מתי נתראה? המשך שבוע שיהיה לך עם אותן האנרגיות החיוביות נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2011 10:13
 dany Posts: 19819
|
כמה יפה את מתארת את מהלך השבוע, ממש כך. המשיכי בלונדה יקרה , ועכשיו את מושכת את כל הפורום אחריך להצלחה. חיבוקי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2011 06:27
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכולם וכמובן בהצלחה לנשקלי יום שלישי. בדיוק אני יושבת עם הנס קפה וחושבת לעצמי שזה מצחיק איך אנחנו חיות משבוע לשבוע לפי יום השקילה. תמיד אהבתי גם בתור ילדה וגם בתור בוגרת את יום שלישי , הייתי אוהבת את אמצע השבוע אומרת לעצמי שחצי שבוע עבר והנה עוד מעט כבר סופ"ש . הייתי מחכה ליום שלישי כמו אויר לנשימה. כשאת בדיאטה ואת מתמידה יום השקילה הופך להיות היום שאת הכי מחכה לו, מחכה לראות את התוצאה אחרי שעבדת על זה כל השבוע לעומת זאת אם אנחנו לא בדיאטה יום השקילה הוא יום שאנחנו הכי הכי הכי לא אוהבים כי אז את מתמודדת עם האמת מול הפרצוף והיום הזה הופך להיות יום של קיטורים ותירוצים ואת רק מחכה שהוא ייגמר. אני חיכיתי אתמול לשקילה ברמות על,היתה התרגשות וציפייה וחייבת להגיד לכן זה היה ממש ממש כיף. התחלתי אתמול שוב שבוע חדש וסימנתי אותו בוי ראשון של השבוע. מאחלת לכולכן המון המון בהצלחהההה ויום קסום...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|