הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » למי שיש ידיעות אחרונות, מאמר נפלא של פרופ' רביד

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/11/2011 17:00

allouche
allouche
תוכניות הבישול הן הרבה מעבר ל"שידור ישיר לתת המודע שלנו"...יש סוג של סגידה לאוכל גורמה כמטרה, כשלמעשה מדובר במזון מעובד מאוד, שעובר תהליכים רבים בדרך לצלחת ומאבד הרבה מאוד ויטמינים ומינרלים smile
0 קישור קבוע (Permalink)
01/11/2011 18:45

נחושה
נחושה
יקירתי,
לא רק שקראתי, צילמתי לכל אחד מבני המשפחה בהגדלה והכרחתי אותם לקרוא....כעת נותר לי בדלת האחורית לשנות את הרגלי האכילה החברתית של משפחתי וחברינו היקרים.
תודה שהסבת את תשומת ליבנו למאמר כה חשוב וכה נכון.
זה כבר לא קשור רק לסוכרת, זה מאמר על כמה חשוב להיות בריא וכיצד נפגעת איכות החיים שלנו.
נשיבוקים
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/11/2011 08:01

אשירה
אשירה
שמחה שהעלתן את הנושא, אני כבר הרבה זמן מנסה להבין מה מסתתר מאחורי הקונספט של תכניות הבישול ולא מצליחה.
הרי כשאנו רוצים לבשל דבר מה ישנם מתכונים או מי שיצירתי מנסה ומכין לבד.
נראה לי בזבוז זמן לשבת ולהסתכל איך הם מכינים ואחר כך מתלקקים, לא תורם לי כלום.

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 18:55

dany
dany
הוא מתייחס באופן ספיציפי למחלת הסכרת ההולכת ומתפשטת בעולם, מגפה.
בעלי חולה סכרת והוא כלל לא שמן, אך סכרת יכולה להתפתח גם לא בעקבות השמנה, אלא גם טראומות אחרות של הגוף, וברור שתזונה נכונה יכולה לשפר ואולי אפילו למגר את המחלה.
בכל אופן אנחנו כאן עושות את המיטב לשנות ולא להיות "במודה".
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 17:52

dany
dany
האמת שאני לא מסתכלת על תכניות האוכל................. הן פשוט מעצבנות אותי!!!!!!!!!!!!
על המאסטר שף הסתכלתי לא מתוך המקום של האוכל אלא מתוך הקטע של המתמודדים והסיפורים שלהם.
והצביעות הנוראית של החברה............ שהמוסכמות הן תהייה רזה, אך מצד שני דוחפים כל הזמן אוכל ואוכל, איך זה בכלל יכול להסתדר?
כן עכשיו דוחפים את הניתוחים לקיצור קיבה כאילו זה לעשות איזה מייק אפ.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 16:41

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
נכון מאוד! אני לא צופה, לא בערוץ האוכל (מזל שהוא בתשלום נוסף), לא בתוכניות בישול (כי אז יבוא לי לאכול את מה שמראים שם), וגם בפרסומות אני מעבירה ערוץ, כי אז יתחשק לי איזה תפוצ'יפס או המבורגר או גלידה. אוכל תעשייתי זה לא בריא אבל טעים, ממכר, זול, זמין, וגם מוכרים לך איזה אידיאל של סגנון חיים מסוים שאנחנו רוצים לשאוף אליו: יש משהו קולי במשקה הזה, או משהו צעיר ומגניב בחטיף ההוא.
בגילאים הצעיר קשה להגיד לזה לא, ובגילאים שלנו אנחנו כבר מכורים... טוב שיש לנו מסגרת ואת הפורום לדבר על זה ולהעלות את זה למודעות. אשכרה חשבתי שאני הדפוקה היחידה שפרסומות מגרות אותה...
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 14:03

קרולין
קרולין
אפי קראתי והסכמתי עם כל מילה שלו! חובה לקרוא!
נשיקות והמשך יום מקסים
קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 13:27

miribelkin
miribelkin
Administrator
אפימסכימה איתך מאד מאמר רציני וחשוב מאד.
וכמובן במסגרת קל יותר אנחנו לפחות במודעות ושליטה
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 13:01

שאפתנית
שאפתנית
מסכימה עם כל מילה שלכן. האוכל הפך להיות הנושא המרכזי כבילוי, קורסים, התמחות וכמובן אכילה חברתית.
צריך להחזיר את האוכל לנישה הנכונה, להכניס קצת פרופורציות כי אחרת באמת נאכל את עצמנו לדעת.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 12:36

רבקה
רבקה
ושלא נדבר על פרסומות האוכל
שמשפיעות עלינו כאחת
אנחנו תמיד אומרים צריך לנסות אם זה באמת טעים (מחלת השמנמודים)
הפיתויים הם עצומים ותעשיית המזון עולה כל הזמן בעוד דרגה לצערינו
אבל אנחנו נהיה בשלנו ונקשיב למורתינו על הדרך בה אנחנו צריכים לנהוג
ונצליח להתגבר
ועכשיו הולכת לקרוא את הכתבה הרי מה שקשור באוכל אנחנו גם אוהבים לקרוא
יום נפלא לכולנו
+1 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 12:29

קרנושה
קרנושה
כמה נכון! אני מרגישה שכל פעם כשאני מעבירה ערוץ אני נתקלת בעוד תוכנית בישול ושוב ושוב ושוב.
כאילו אני רדופה..זה ממש הזוי! ואם אתה בשלן אתה סלבס, ממש ככה זה מרגיש. וזה חבל כי יש עוד כל כך הרבה דברים אחרים מענינים להתמקד בהם לא פחות.
הישראלי הפך להיות קורבן של תעשיית המזון זה כל כך נכון.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 12:25

EFF
EFF
בעמוד 21 של עמודי החדשות - מדור "דעות" - בשם: נכנענו לסיר הבשר...
לדבריו - וזה בודאי בדוק - האדם המודרני הפך לקרבן של תעשיית המזון, התרבות האנושית של זמננו הפכה את המזון לתחום עניין, הרבה מעבר להיותו אמצעי חיוני להישרדות.
האוכל הפך לצורת בידור נפוצה, השפים לסלבריטאים, אנחנו חיים כדי לאכול ולא אוכלים כדי לחיות.
הוא מתאר כמובן את הנזקים הבריאותיים מאחורי ההתמכרות לאכילה המופרזת - המחיר לדבריו שאנו משלמים הוא יקר לבריאותנו - אנחנו אוכלים את עצמנו לדעת...
ועוד..ועוד... כדאי לקרוא
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » למי שיש ידיעות אחרונות, מאמר נפלא של פרופ' רביד

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!