הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סוגרת שנתיים

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/11/2011 18:41

נחושה
נחושה
החלמה מהירה וטובה,
יודעת על מה את מדברתתתתתתתתתתתתתת
העיקר שהוא ניצל ויצא בלא נזק בלתי הפיך......
שתהיינה בשורות טובותתתתתתתתתתתתתתתת
ואנחנו כאן תמיד לשרותך, לחיבוק, לעצה והעיקר....
לא להתנחם באוכל, להתנחם זה בזה.....
נשיבוקים
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/11/2011 06:16

דפי
דפי
אשירה יקרה
לבעלך היקר , החלמה מהירה.
ואת תמשיכי ותתמידי ואנו כאן אתך.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/11/2011 05:57

אקורדיאון
אקורדיאון
ראשית החלמה מהירה לאישך ואכן אלה דברים שלא תלויים בנו ומפתיעים.
באשר לשנתיים באותו משקל אשירוש דמייני בנפשך מה היה משקלך היום ללא המסגרת????
נכון שלא זו המטרה העיקרית שלנו וכולנו רוצים לראות תוצאות ירידה אבל לצוף זו חוזקה ונחישות,זה למרות הכל להיות במודעות.
יבואו ימים טובים יותר וכרגע חשובה החלמת אישך.
נשיבוקים לחיזוק.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 20:58

miribelkin
miribelkin
Administrator
אשירה יקרה קודם כל החלמה מלאה לבעלך. והזדמנות נפלאה , שנתיים ביחד
שאת סיפור הצלחה ענק בעיני, דווקא בגלל שקשה לך ואת מתמידה, מודעת ובוחרת
לא להזניח את בעיית ההשמנה שלך. כולנו יחד ולא קל אך אפשרי...המון בריאות הצלחהועוד המון שנים של התמדה ביחד. תודה על הפירגון והשיתוף בפורום
לילה טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 19:18

1103
1103
אשירה יקרה
ראשית לפני הכל החלמה שלמה ומהירה לבעלך היקר.
וכפי שכבר נכתב כאן,למזלך את במסגרת אשר שומרת שלא תעלי במשקל,כמובן שהמטרה היא לראות ירידות,
אני מאמינה שלאט לאט בעזרתה של מירי ובכח הרצון שלך גם זה יגיע.כמו שמירי אומרת גם מים באבן עושים חור.
המשך שבוע נפלא בשליטה,בריאות טובה והצלחה בהמשך התהליך
ניליi agree

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 17:50

dany
dany
אשירה יקירתי
את תמיד כאן לעזרה ולתמיכה וזה אך ברור שזו תהייה התגובה.
אוהבים אותך

אשירה כתב:
חזרתי כעת מבית החולים ומאוד מנחם לקרוא את תגובותיכן, אתן נשים מדהימות, כל אחת ואחת מכן, אני מרגישה את האהבה והדאגה אשר אתן מרעיפות עלי וזה עוזר לי מאוד.
בעלי בתהליך החלמה, למזלנו הוא זוכה לטיפול מעולה, זה נותן הרגשת ביטחון וזה לא מובן מאליו.
הפעם גם הילדים שלנו שותפים מלאים לכל התהליך, מצד אחד כואב לי שהם צריכים לעבור את החוויה הזו, אבל בשבילי זו קצת הקלה כי הם עוזרים וחולקים אתי את הנטל אשר בעבר היה מוטל רק על כתפי כי הייתי משתדלת לחסוך מהם את הצער.

אין לי מילים להודות לכן על שאתן כאן בשבילי, בצער ובשמחה, ברגעים קשים וברגעים מאושרים,

אוהבת הכי,
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 17:37

אשירה
אשירה
חזרתי כעת מבית החולים ומאוד מנחם לקרוא את תגובותיכן, אתן נשים מדהימות, כל אחת ואחת מכן, אני מרגישה את האהבה והדאגה אשר אתן מרעיפות עלי וזה עוזר לי מאוד.
בעלי בתהליך החלמה, למזלנו הוא זוכה לטיפול מעולה, זה נותן הרגשת ביטחון וזה לא מובן מאליו.
הפעם גם הילדים שלנו שותפים מלאים לכל התהליך, מצד אחד כואב לי שהם צריכים לעבור את החוויה הזו, אבל בשבילי זו קצת הקלה כי הם עוזרים וחולקים אתי את הנטל אשר בעבר היה מוטל רק על כתפי כי הייתי משתדלת לחסוך מהם את הצער.

אין לי מילים להודות לכן על שאתן כאן בשבילי, בצער ובשמחה, ברגעים קשים וברגעים מאושרים,

אוהבת הכי,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 16:44

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
אכן אשירה, יש דברים שאינם בשליטתנו, כמו גנטיקה...
אני מאחלת לבעלך ולכל בני ביתך רפואה שלימה.
אני מודה על השיתוף. אכן, זה מכניס לפרופורציות. כל הכבוד לך על השנתיים, ועל כך שאת ממשיכה להילחם במלחמה נגד ההשמנה. את אישה מדהימה!
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 14:08

קרולין
קרולין
אשירה יקירתי,
תחילה בריאות שלמה לבעלך היקר!
ולגבייך יקירתי, איך מירי אומרת גם לעצור עלייה זה הישג גדול!!! כי בלי מסגרת אף אחד לא באמת עושה דיאטה ואז זה פשוט כדור שלג.....
מאחלת לך מעומק ליבי להתמיד בתהליך ולא להתייאש כי בסופו של דבר באמת אין לנו דרך אחרת....
איתך לאורך התהליך .....
נשיקות וחיבוקים
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 12:29

רבקה
רבקה
אשירה אישה יקרה
ראשון במעלה זאת ברכת בריאות לבעלך
שירגיש טוב במהרה
הנה כבעבר עוד ספור שהתחיל טוב המשכו קשה
והעיקר שסופו טוב
ואת יקירתי מזל שאת איתנו את הרי יודעת
שאם לא כך המצב היה הרבה יותר גרוע
את ממשיכה איתנו ותורמת לנו בעזרתך ואנו לך לעזרה
אין לנו ברירה אלא להתגבר על כל מיני מכשולים
ולהמשיך הלאה במוטיבציה ומחשבות חיוביות שהכל יהיה טוב
שולחת לך חיבוק ענק לבריאות ולהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 12:19

EFF
EFF
אשירה, הצטערתי כ"כ לשמוע את אשר קרה לבעלך...כן..כן..יש הרבה מעבר לשליטתנו וכוחנו - זה מעציב ומתסכל אבל אסור שנתיאש....מאחלת לבעל בריאות שלמה !!!!!!!!!!!!!!!ולך - הצלחה בהמשך עד כמה שניתן מבלי להתיאש..
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 11:43

dany
dany
אשירה יקירתי
בריאות לבעלך והחלמה מהירה מהירה.
ואת......... הרי את עושה, את המיטב שאת יכולה בתקופה זו. וכפי שכתבו לך הרי אם לא הייתי כאן מי יודע לאן היה מגיע המשקל.
גם אני חוגגת בנובמבר שנתיים, ולדאבוני אני עם 4 קילו יותר ממה שהתחלתי למרות שהיתה לי ירידה של 8 קילו בשנה הראשונה.
אז זהו כאילו נירשמתי היום ומתחילה מחדש.
מאחלת לך ולי שנה טובה יותר בעיקר בשטח הבריאות.
נשיבוקים מכל הלב.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 11:10

קרנושה
קרנושה
יקירה,
אני ממש ממש קוראת אותך ושולחת חיבוק גדול תוך כדי..
עצם העשייה שלך זה משהו משמעותי, גם אם את לא רואה עכשיו את זה בהמשך זה ישתלם עד מאד.
מאחלת לך רק טוב ובריאות שלמה לבעלך ולך כמובן!!! תמשיכי לכתוב לנו כי זה רק עוזר ויעזור לך, אל תעלמי לאוכל ולא לשום דבר שמכאיב ומציק, אנחנו קבוצת עידוד לחיים הריי לא?
המון נשיבוקים יקירה, ורק ימים טובים ובשורות טובות יותר! אמן.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 09:48

שאפתנית
שאפתנית
אשירה יקירתי ראשית אאחל החלמה מהירה ובריאות מלאה לאישך היקר.
שנית, אני מבינה מהיכן נובעים דבריך כשאת כותבת על המשקל האישי שלך, אני רוצה שתסתכלי על חצי הכוס המלאה שכן אם לא היית במסגרת היית עולה במשקל ולא נמצאת היום במשקל של לפני שנתיים. הרי אנחנו השמנמודים בשנתיים ללא מסגרת והשגחה יכולים להעלות במשקל כפל כפליים אז זה נפלא שאת שומרת על המשקל גם אם כל כך רצית לרדת לפחות את עם יד על הדופק ומה שעלה בחריגה ירד במהרה.
אני מאחלת לך שהשנה תצליחי יותר, תהיי בריאה וחזקה ואל תשכחי את נכס אצלנו בפורום!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 09:40

אשירה
אשירה
חברי וחברות פורום יקרים,
לאחרונה אינני כותבת הרבה אבל עדיין רואה את עצמי כחלק מהפורום, פשוט הכתיבה אינה זורמת ואני מתנצלת על כך שאיני מגיבה.
אני סוגרת החודש שנתיים אצל מירי ומוצאת את עצמי באותו משקל בו התחלתי. הייתה ירידה שכמעט נגעה בחמישה קילו הראשונים, ולאחריה החלה עלייה איטית בחזרה, לאחרונה העלייה גברה וכבר מצאתי את עצמי בכמעט חמישה קילו יותר מהמשקל ההתחלתי, אז אם נעשה חשבון פשוט נגיע לכמעט עשרה יותר. פה נבהלתי והתחלתי להקפיד והצלחתי לחזור למשקל בו התחלתי לפני שנתיים. כמובן שאני לא מרוצה מהמצב אבל אין לי את הפריבילגיה להרים ידיים, אז אני ממשיכה ומקווה לטוב, כי השמנת יתר היא מצב רע הפוגע לנו בכל תחום מתחומי החיים.

מירי אומרת לנו הרבה פעמים שישנם כל כך הרבה מצבים בחיים שהם לא בשליטתנו אבל האוכל והאכילה הם כן, והיא כל כך צודקת. בלילה בין חמישי לשישי בעלי חזר מהרצאה בבית ביאליק בתל אביב, שמח וטוב לב ובאמצע הנסיעה ברח' שאול המלך הוא חש ברע, עצר בצד הדרך והתקשר אלי, יצאתי אליו מיד אבל גם אמרתי לו שיתקשר לחברת נטלי שבה אנחנו מנויים כי מי שבאמת יכול לעזור לו זה הם ולא אני. עד שהגעתי למקום האוטו היה כבר ריק מאדם. טילפנו אלי שהוא במיון באיכילוב עם התקף לב, תוך זמן קצר הזעיקו רופא מצנטר והוא עבר צנטור עם הכנסת סטנט אשר שחרר חסימה שנוצרה באחד המעקפים שנעשו לו לפני 25 שנה ואשר נסתם וגרם להתקף. מצבו השתפר ואפשר לאמר שהוא ניצל ממשהו הרבה יותר גרוע.
אז הנה לכם דוגמה לדבר שאינו בשליטתנו. ובעלי הוא אדם רזה, אמיתי, המנהל אורח חיים בריא, עם משמעת עצמית וכוח רצון, כל מה שלי חסר, ועדיין קורים לו דברים שאין לנו שליטה עליהם. אז אם ישנם דברים שהם בידינו באמת כדאי להשתדל ולעשות את המירב כדי לשמור על בריאות תקינה וחיים איכותיים קצת יותר.

מאחלת לכולכם שבוע מוצלח, שקילות מוצלחות, אכילה שפויה ובריאה והכי חשוב, הרבה הרבה בריאות ואושר,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!