הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אחרי החגים יתחדש הכול - מקווה להצליח - היכנסו...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/11/2011 07:53

אשירה
אשירה
חיה יקרה,
אני מקווה שהרגשות העצובים שתקפו אותך הם כבר נחלת העבר, האוכל הוא פיצוי רגעי אך לא פותר בעיות אלא מעצים אותן.
את אישה חכמה, חברותית ומטופחת ואני משוכנעת שתמצאי בקרוב את אשר את מחפשת,
בהצלחה רבה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 21:52

ronensha28
ronensha28
אני מעריך את זה שאת חולקת ואני חייב להצטרף לנאמר על ידי החברים...
עלייה קטנה של חצי קילו זה לא משתווה להנאה של האושפיזין עם המשפחה, דבר שמלווה לרוב מאכלים רבים. אבל יפה שאת מודעת לכך ויפה שאת יודעת גם לשנות את הדברים בזמן...
מאחל לך רק בריאות ותמיד תדעי שאת יפה...

31/10/2011 21:42

בלונדה....
בלונדה....
חיהלה
אני מרקוה שאת מרגישה יותר טוב,
שינויים הם חלק גדול מחיינו לטוב ולרע
אני בטוחה שאת כבר אחרי הבולמוס הריגשי וחזרת לעצמך!
מאחלת לך שבוע טוב עם המון כוחות חדשים
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 21:02

miribelkin
miribelkin
Administrator
חיה לה יקרה
את כותבת נפלא, את מוכשרת מאד, את רצינית ומתמידה,ואני אוהבת אותך.
אני בטוחה בהצלחתך, בכל התחומים, בשבילך השמיים הם הגבול, ואנחנו תמיד איתך.תודה רבה על השיתוף והפירגון.לילה טוב שלך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 11:39

קרנושה
קרנושה
הכל יסתדר. זה ענין של תקופות בחיים ואני מזדהה איתך בתחושות ובהרגשתך.
אבל אנחנו חייבים לזכור שהכל יסתדר ואת עושה למען ובשביל ולא ממתינה בחיבוק ידיים בחוסר מעש. אל תשכחי זאת.

המון הצלחה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 09:01

יולי
יולי
היי חיה,
לפעמים קורה שהאנרגיות שלנו במקומות פחות גבוהים ואנחנו רק בני אדם. החגים הסתיימו ועכשיו חזרנו לשיגרה. חשוב שתראי בשגרה משהו חיובי וטוב. אחרי הכל השמש זורחת בחוץ, את בדיאטה הכי מדהימה בעולם עם המורה הכי טובה שיש וכותבת בפורום תומך ומעודד. תראי את החצי כוס המלאה, עכשיו ירדת יפה במשקל ואת בטח לובשת בגדים קטנים יותר וכמו שאת כותבת את שומרת על מראה יפה ומטופח ומצויין כמו שצריך. לגבי "דייטים " לא מוצלחים, את יודעת לא כולם מתאימים לכולם ותראי את זה ככה שאת בתהליך של חיפוש בן זוג לחיים ובדרך פוגשים כל מיני אנשים וטיפוסים, אם פגשת במישהו שלא מתאים לך אני מניחה שזה עוד שלב שמקרב אותך לזה שאולי בפעם הבאה תפגשי את נסיך חלומותייך, הרי בסוף זה יקרה ותפגשי מועמד מתאים לחלוק איתו את חייך, תתאזרי בסבלנות וכמובן שזה גם יקרה. אל תתבאסי אם זה לא קורה בזמן ובמהירות שאת מצפה להם. כל דבר בעיתו ובזמן שלו וממילא מה שחשוב הוא שאת מנסה, את יוצאת לדייטים ולא יושבת בבית ומחכה , את עושה את שלך ובמוקדם או מאוחר יותר את פשוט תמצאי כי ככה זה. זה ממש כמו בדיאטה שעושים מה שצריך לעשות בסוף רואים תוצאות וכמובן גם בנושא ההכרויות את עושה יוצאת מהביית מתלבשת יפה ויוצאת לפגישות. חשוב שתזכרי שבפגישות האלו לא רק בני זוג פוטנציאליים בוחנים אותך אלא את גם בוחנת אותם ורואה אם הם יוכלו להתאים לך ולכן אין זה מן הנמנע שתפגשי כל מיני אנשים עד שתמצאי את האחד שלך, ותזכרי, בסוף זה תמיד קורה כי בעצם, את מכוונת לדברים שיקרו.הכי חשוב דווקא להמשיך לצאת לפגישות ובסוף אני בטוחה במאת האחוזים שזה יקרה.
יום נהדר,
יולי
edited by יולי on 10/31/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2011 04:32

dany
dany
חיוש עניתי לך בפרטי
0 קישור קבוע (Permalink)
30/10/2011 14:14

רבקה
רבקה
חיה'לה יקרה
עלייה של חצי קילו היא בכלל לא משמעותית אחרי החגים
פה מגיעה המילה "חבל" למה לקלקל
מה שקרה לך זאת אכילה רגשית
שמובילה אותנו למקום שפה אנחנו צריכים עדיין ללמוד
לא ליפול לתוכה
שבוע חדש חודש חדש שנה חדשה
מצב רוחך השתפר ומכאן הנפש תוביל אותך
לעשייה ותוצאות בהמשך
על המתוקים כבר כתבו לך אין טעם לחזור
אז זה הזמן לחזור לשליטה והתמדה
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/10/2011 14:04

קרולין
קרולין
חיה יקרה,
כולנו חזרנו לש ג ר ה של אחרי החגים....וזאת באמת הזדמנות לעשות שינוי.
כל שינוי מתקבל בברכה.
לאט ובטוח תראי יופי של תוצאות, שיהיה לך שבוע טוב ומבורך וים של הצלחהההההה בהכללללללל.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
30/10/2011 11:01

1103
1103
חיהלה יקרה
שמחתי לקרוא שמצבך הנפשי השתפר ושקמת הבוקר עם אנרגיות חיוביות המבשרות רק טוב.
התפלאתי שעדיין לאחר שנתיים במסגרת של מירי את עדין מחזיקה בביתך מתוקים.
ראשית את חייבת מיד לזרוק לפח הכללי של הבנין את יתרת המתוקים {אם נשארו כאלה בביתך}
שנית שלא תעזי יותר להכניסם לביתך.
אני מאחלת לך יום נפלא שבוע נהדר בשליטה ובהצלחה בתהליך ההרזיה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
30/10/2011 10:40

חיה'לה
חיה'לה
תודה שאפתנית, את מקסימה!!!
גם לך, המון הצלחה וטוב!
שלך,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/10/2011 08:17

שאפתנית
שאפתנית
חיה בוקר טוב,
אני שמחה שהבוקר את מרגישה הרבה יותר טוב והאפרוריות והעצבות עזבו אותך. חבל שנפלת אתמול למתוקים, זה סימן שאת מחזיקה מתוקים בבית? את חייבת להיות חזקה כי כשהנפש חזקה גם הגוף חזק. אל תפלי למתוקים כי הם לא מעודדים, להיפך הם גורמים לך לשנוא את עצמך ברמות עצומות על זה שהם בכלל החליקו בגרון והגיעו לקיבה.
אני מקווה שהשבוע יהיה לך מוצלח מכל הבחינות ותמיד תשמרי על מורל גבוה כי זה מה שמחזיק אותנו ועוזר לנו להתקדם הלאה בכל תחומי החיים.
בהצלחה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
30/10/2011 07:35

חיה'לה
חיה'לה
בס"ד
מירי היקרה וכל חבריי הפורום האהובים,
לשמחתי, היו לי חגים מדהימים, חגים של בילוי, חשבון נפש, חברים, טיולים, עשייה מבורכת ועוד ועוד ועוד.
לשמחתי, התוכן שיצקתי לחגים אפשר לי לשמור על שפיות גם בענייני האוכל, ועליתי רק חצי ק"ג.
ואולם כאן הגיעה הנפילה - מן חלל, דיכאון של אחרי החגים, בדידות פנימית לא מוסברת, אוזלת יד, דייטים דפוקים (אבל ממש ממש!!!),
וכל אלה הובילו אותי לאכול בסוף השבוע הזה ממש כמויות אדירות של מתוקים, פשוט אדירות!!!!
אני יודעת שביום חמישי האחרון כבר ירדתי ק"ג, אך ביום שישי נותרתי על המקום, מפני שבלילה שבין חמישי לשישי הבולמוס החל!!!
מירי היקרה, אתמול בלילה, אחרי הדיכאון, הבטלה, הכאב, הבדידות, הייאוש, הצער... (מצטערת, ככה הרגשתי!!) וכמובן... זלילת המתוקים,
הקשבתי בכל זאת להרצאה שלך, עם התובנות, מוסר ההשכל, שמחת החיים והכיף ששידרת,
ועל אף שהלילה היה לי עדיין קשה,
קמתי הבוקר בתחושה של יום חדש, שבוע חדש, שירה חדשה, תקוות חדשות, עשייה חדשה.
זוהי באמת תקופה של אחרי החגים, וכמילות השיר אני מקווה ש-'אחרי החגים יתחדש הכול' ובגדול!!!
חשוב לי לשמור על מראה אסתטי, מטופח וחינני כמו תמיד, ולהקרין שמחה וחיוניות,
ואני יודעת שאכילה שפויה ומאוזנת היא חלק בלתי נפרד.
אני מקווה שאצליח סוף סוף, אחרי שנתיים אתך, גם לרדת ירידה של ממש - חמישה או שמונה ק"ג לפחות!
זהו יעד שאפשר להשיג אותו, והוא תלוי רק בי, באמת רק בי, ואני מקווה שהכוחות יעמדו לי.
מירי, באמת אין תחליף למסגרת התומכת והמעודדת, למעמד השקילה שמחייב לשמור על שפיות, וכמובן -
אין שום תחליף לכוחות ולתעצומות הנפש שאת נוטעת בנו, בכולנו, ובי אישית בכל פעם מחדש.
אני בטוחה שהכול יסתדר בסופו של דבר, וכשהדברים ייקרו, חשוב לי שהם 'יפגשו' אותי רזה יותר, קלילה יותר, ומאושרת יותר,
ואין מה לעשות - שמירת משקל ודיאטה הם איכות חיים אמתית.
מאחלת לך מירי ולכל חבריי הנפלאים בפורום
חורף טוב, חורף של התחלות חדשות, חורף של בשורות טובות בכל התחומים, וכמובן - עשייה מבורכת גם בתחום השמירה על המשקל.
אוהבת,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אחרי החגים יתחדש הכול - מקווה להצליח - היכנסו...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!