01/11/2011 12:38
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה כתב:
אכן הצלחות משפיעות באופן ישיר על מצב רוחנו, וההצלחות הרי בידנו הן, אז למה שלא יהיה לנו תמיד מצב רוח טוב???!!! 
אז למה ???????????? אשירה יקרה כייף לראות אותך כאן איתנו במלוא המרץ .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2011 10:11
 dany Posts: 19819
|
שאלת מליון הדולר אז בכל פעם שרוחנו משתופפת מיד להיזכר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אשירה כתב:
אכן הצלחות משפיעות באופן ישיר על מצב רוחנו, וההצלחות הרי בידנו הן, אז למה שלא יהיה לנו תמיד מצב רוח טוב???!!! 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2011 07:29
 אשירה Posts: 4292
|
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2011 06:17
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אקורדיאון כתב:
יקירתי התורה כולה ידועה ואכן נותר רק ליישם והתוצאות אינן מאחרות לבוא. את יודעת שאם היינו מיישמות כפי שכולנו יודעות היינו נעלמות מרוב רזון וכידוע לא אחת התורה נשכחת וכמובן גם לכך יש תוצאות ולכן החשוב מכל ,אנחנו כאן במסגרת שאין לה מחיר.
טלוש צודקת לחלוטין!!! את התורה אנחנו יודעות בעל פה ואכן אם אנחנו מיישמות אנחנו יורדות פשוט צריך לסתום את הלוע חחח.... יום טוב נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2011 06:10
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יקירתי התורה כולה ידועה ואכן נותר רק ליישם והתוצאות אינן מאחרות לבוא. את יודעת שאם היינו מיישמות כפי שכולנו יודעות היינו נעלמות מרוב רזון וכידוע לא אחת התורה נשכחת וכמובן גם לכך יש תוצאות ולכן החשוב מכל ,אנחנו כאן במסגרת שאין לה מחיר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2011 19:46
|
בנות יקרות כולכן חושבות כמוני. אז יאלה בואו ביחד נתמיד בהצלחה ונזרוק הצידה את הכישלונות הרי מגיע לנו!!!!! אם אין אני לי מי לי??? אפשר להתאפק ולוותר על כל מה שלא צריך זה משתלם וזה שווה!!!! בואו נעשה מאמץ כולן יכולות!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2011 08:43
 יולי Posts: 754
|
היי בלונדה, לגמרי נכון, אני חושבת לגמרי כמוך עד כמה שהמשקל והדיאטה שמזמן כבר הפכה לאורח חיים ועד כמה שהיא קשורה במצב הרוח. שמרזים מרגישים נפלא הבגדים קטנים ושום דבר לא יוצא החוצה מממקומו. ואילו שמשמינים ולא שומרים יש מירמור האנרגיות יורדות ומתעצבנים על כל העולם או כי לובשים אוהלים או כי לובשים את הבגדים הקטננים יותא והכל יוצא החוצה. לכן, אני חושבת שהמזל שלנו הוא שאנחנו שייכות למסגרת הכי תומכת בעולם בדיאטה ובהרזייה ונשקלות כל שבוע ומשתדלות, לעומת הרבה שמנמודים אחרים שבכלל לא שומרים ולא במסגרת אנחנו לפחות מטפלות בבעיית ההשמנה שלנו ואני חושבת שזה לא מובן מאליו ויש לנו מזל שיש לנו את מירי והמסגרת שבזכותה אנו נמצאות במסגרת ומצליחות לרזות ומשתדלות לשמור על ההישג כמה שיותר. יום מקסים, יולי כמה נכון, כמה אמיתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2011 05:03
 אקורדיאון Posts: 16382
|
זה בדיוק המעגל הסגור,הצלחות מביאות להצלחות .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2011 04:33
 dany Posts: 19819
|
בלונדה יקירה כל מילה בסלע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2011 14:31
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה מתוקה אהבתי את כותרת הפוסט שמדברת בעד עצמה ובטוחה אצל כולנו - הצלחות = מצבי רוח - זאת ההרגשה האמיתית שקורה לנו כשאנחנו לא מצליחים תמיד אמרנו שאנחנו לומדים בפקולטה לאיכות החיים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2011 14:01
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יפה שלי, אני כ"כ שמחה ומאושרת בשבילך שנכנסת שוב ל ת ה ל י ך! מרגישים את הדרייב והמוטיבציה שלך להצליח. גאה בך מאד! תמשיכי להתמיד ולראות יופי של תוצאות. נשיקות ושבוע טוב קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2011 11:59
 נחושה Posts: 6982
|
בלונדה יקרה, זאת הסיבה שמירי אומרת לנו שזה הרבה מעבר לשקילה השבועית. זה עשיה ביטחון עצמי איכות חיים בריאות אנרגיה טובה בקיצור דומה מושך דומה ומי לא רוצה להיות בחלק הכייפי והיפה ולהיות יפייפיית הכוכבים המשיכי כך גאה בך נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2011 08:40
 שאפתנית Posts: 8392
|
בלונדה בוקר טוב, דיברת ממש מגרוני, זה בדיוק מה שעובר עלי כשאני שומרת אני מרגישה שהשמיים הם הגבול, העולם יפה וורוד ואני מחייכת ומתלבשת וכשאני לא שומרת הכל הופך להיות קודר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2011 07:09
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה יקרה שבוע טוב וקסום לך .. כייף לראות ולקרוא שאת באנרגיות טובות ונכנס לשוונג של הדיאטה.. כל הכבוד לך תמשיכי כך!! נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2011 06:58
|
בוקר טוב לכולם. זה לא להאמין איך הראש שלנו עובד. כשיש לנו חוסר הצלחות בדיאטה זה משפיע לנו על החיים שמתנהלים באופן היום יומי לפחות אצלי זה פועל כך. זה מתחיל מזה שאין מצב רוח והחיוך הוא לא תמיד חיוך אמיתי,מרמור על כל העולם,כל מה שקשור לאוכל בריא מגעיל אותך,אין מה ללבוש ואז את מתחילה ללבוש אוהלים שעוד יותר גורמים לך למרמור או שאת לובשת מכנסיים שכבר כל השומנים יוצאים לך מהצדדים. לעומת זאת כשמצליחים בדיאטה פתאום הכל טוב,מצב רוח יש,מרמור אין, פתאום כל האוכל הבריא הופף לטעים התפוח עם היוגורט והקוואקר שלא נדבר על הפלפל האדום,פתאום הבגדים עולים והשומנים לא יוצאים ואז אני יושבת עם עצמי ושואלת את עצמי מה כל החלק של הרישום השני לא שווה את השנייה שהפרוסת עוגה נכנסת לפה???? שווה שווה שווה!!!!!!!!! בהצלחה חברים יקרים ושבוע טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|