01/11/2011 09:25
 שאפתנית Posts: 8392
|
גלית כנסי ועדכני אותנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2011 08:14
 אשירה Posts: 4292
|
גלית יקרה, ברוכה הבאה לדיאטה באינטרנט ולפורום המדהים הזה, תהיי בטוחה שמי שפועל על פי השיטה ונשמע להוראות משיג תוצאות נהדרת, בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2011 11:40
 קרנושה Posts: 3420
|
המון המון הצלחה גלית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2011 08:51
 יולי Posts: 754
|
היי גלית, ברוכה הבאה לדיאטה הכי טובה שקיימת אולי בגלל שאף פעם לא משעמם בה והאמת שאף פעם לא רעבים בה. והכי חשוב יורדים בה יפה ובגדול. עם הזמן את תביני את השיטה ואת העקרונות ואני בטוחה שתצליחי. אני רק רוצה לחזק אותך כי אני הגעתי לכאן לפני 6 שנים לחוגים והייתי יותר 30 קילו. שקלתי כמעט 100 קילו וכמוך, הייתי למודת דיאטות, מה לא ניסיתי הייתי יורדת 5 ועולה 7, הייתי יורדת 15 ומעלה 20 בחזרה. וזה לפני שהגעתי למירי. כאן לומדים איך לאכול נכון ולרזות וגם מקבלים מתכונים טעימים ודיאטטיים ולומדים גם להנות במסגרת הדיאטה, לא פחות חשוב. וכמובן לומדים להתמיד ולא להתייאש כי בסוף הכל יורד ממך.ואני אומרת מניסיון, פשוט להקשיב לעצות למתכונים ולהרצאות ותראי איך משבוע לשבוע ומשקילה לשקילה תתחילי לראות תוצאות כמובן אחרי שתיישמי את העצות והמידע המועיל. אני בטוחה שתרזי ותהני מהמסגרת,את יכולה. יום נהדר, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2011 04:25
 dany Posts: 19819
|
גלית חמודה ברוכה הבאה לפורום הנפלא ולתכנית של מירי. יש לך בדף הבית של מירי סירטונים שמסבירים לך כל דבר ועיקר, מעבר לזה שמירי חוזרת כל הרצאה בין השורות והסיפורים על העקרונות ומחדדת אותם. ובכלל כל שאלה שיש לך את יכולה להפנות דרך האתר ויחזרו אליך. המון המון הצלחה ותתשתפי בפורום זה עוזר המון דני גם אני באינטרנט כבר שנתיים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2011 14:07
 קרולין Posts: 6651
|
גלית יקרה, ברוכה הבאה ובהצלחה. כולנו כאן תמיד בתמיכה ועידוד. הגעת למקום הנכון. תעשי מה שמירי אומרת , תתמידי ותשקיעי בתהליך ובשיטה, ותראי יופי של תוצאות. שבוע טוב ומבורך קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2011 14:06
 רבקה Posts: 8411
|
גלית ברוכה הבאה לביתנו החם מחשבה חיובית תוביל אותך ל- הפעם זה יצליח - וכמובן הכנת שיעורי הבית בהקפדה והתמדה בהצלחה בהמשך אנחנו כאן לעזרתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2011 13:52
 גלית Posts: 4
|
וואו ! תודה רבה לכולכן, זה ממש כמו להגיע הביתה לקבל חיבוק  אין ספק שזה יכול מאד לעזור הידיעה שאתן שם במרחק הקלדה... שבוע מוצלח לכולן, גלית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2011 12:08
 נחושה Posts: 6982
|
גלית יקרה, ברכות להצטרפותך, מעבר לתפריט ולקשר דרך האתר, את יכולה תמיד 24/7 להכנס לפורום המדהים שלנו ולהעלות סוגיה /קושיה / קיטורים והישגים כולנו עברנו דרך, כולנו מתרגלים יום יום תמיד יהיו פיתויים כל עוד אנו חיים אבל בעצם העשיה אנו עולים כתה צעד צעד....ומצליחים. ישנו גם פורום מתכונים שנהדר להיעזר בו והעיקר לא להיתקע על חסה או טונה, יש המון אוכל טעים ומגוון שניתן בכמויות הנכונות לאכול ובהנאה מרובה. שוב המון בהצלחה, הגעת למקום הנכון או כמו שמירי אומרת... הביתה, כי כאן יש חום ואהבה תמיכה ופירגון בחינם והרבה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2011 11:05
 1103 Posts: 5022
|
גלית ברכות לרגל הצטרפותך לדיאטה באינטרנט ולפורום הנפלא שלנו שבוע נהדר בשליטה ובהצלחה בתהליך ההרזיה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2011 10:21
 EFF Posts: 6417
|
ברוכה המצטרפת...אין ספק שתקבלי ליווי צמוד ברמה הגבוהה ביותר ע״י מירי בתכנית האינטרנט המעולה שלה.החשוב ביותר: להפנים ולפעול בהתאם להנחיות. הצלחה תבוא....שבוע נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2011 08:57
 בלונדה.... Posts: 3603
|
ברוכה הבאה גלית הגעת הביתה. מאחלת לך בהצלחה אם תעשי מה שמירי אומרת את תרדי! מבטיחה לך... תעבירי למירי הודעה אישית ואני בטוחה שתקבלי את כל ההסברים.. בהצלחה ושבוע טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2011 08:20
 שאפתנית Posts: 8392
|
ברוכה הבאה גלית, גם אני רשומה לתכנית של מירי דרך האינטרנט וזה המקום!!!! מבטיחה לך שהפעם, בניגוד לפעמים קודמות, את תראי ירידות יפות, תהפכי את התהליך לחלק משמעותי בחייך ותביני שזה המתכון לחיים בריאים ומאושרים יותר לך ולמשפחתך. נכון, לרשומים באינטרנט אין שיחת פתיחה אבל יש לך סרטון הסבר של מירי אודות השיטה וכמובן שאת תמיד יכולה להשתמש בתיבת הדואר האישית שלך ולהפנות שאלות למיכל ולהענות באופן אישי. בהצלחה, תשארי בפורום ותראי שלאט לאט תכנסי לתכנית ותביני הכל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2011 07:28
 הסמויה Posts: 2467
|
ברוכה הבאה אין ספק שהגעת למקום הנכון גם אני עושה את הדיאטה דרך האינטרנט ותאמיני לי שמשמיעת ההרצאות של מירי לא יהיה לך ספק מהי השיטה בכל שאלה את יכולה לפנות גם למירי וגם למיכל הדיאטנית וכמובן גם אלינו בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2011 07:12
 דרך המלך Posts: 5707
|
גלית ברוכה הבאה ובהצלחה אין לי מושג איך זה הולך באינטרנט , יש בפורום המון בנות שבדיאטה דרך האינטרנט אולי יוכלו לענות לך.. בלי קשר שלחי למירי הודעה היא תתן לך תשובות לכל השאלות כנסי לפורום שתפי והשתתפי... שבוע טוב סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2011 05:11
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ברוכה הבאה והמון בהצלחה שמובטחת אם אכן תצמדי לכללים. אין לי ספק שאם תעבירי למירי הודעה אישית תקבלי את כל המידע ותקבלי תשובות. בנוסף לתהליך עצמו השארי איתנו ושתפי גם בפורום שמסייע מאוד. שבוע נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2011 00:06
 גלית Posts: 4
|
לילה טוב לכולן, 24:00, כולם הלכו לישון ואני בדיוק סיימתי להכין את השקית עם האוכל שמתוכנן למחר. הצטרפתי לתכנית באינטרנט היום אחה"צ ואני מחזיקה לעצמי אצבעות שהפעם זה יצליח.  ניסיתי כבר המון שיטות בהרבה הזדמנויות שונות וגם אם חלקן עבדו לתקופה מסויימת, אח"כ הכל עלה בחזרה. חסרה לי השיחה עם מירי למצטרפים חדשים שהבנתי שמתבצעת בקבוצות ההרזייה. אשמח אם מישהי תוכל להסביר לי את עקרונות השיטה. תודה ושבוע מוצלח, גלית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|