31/10/2011 04:22
 dany Posts: 19819
|
איזה כייף לכן שזכיתן כבר לראות את הגשם......... אצלנו רק אפור וקר אך גשם אין!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2011 05:21
 אקורדיאון Posts: 16382
|
איזה יופי ,בדיוק יורד גשם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2011 14:20
 שאפתנית Posts: 8392
|
חבל שלא יורד גשם, היה נחמד מאוד אם הוא היה מתלווה לשיר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2011 12:16
 EFF Posts: 6417
|
לכל מי שהחזרתי אותו לגן, תגידו לי שזה לא כייף???? כבת לאמא גננת - הגן היה בשבילי סיפור חיים....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2011 12:15
|
הי לילי, סוף סוף אני רואה אותך כאן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!קבלי חיבוק!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2011 10:11
 lilib Posts: 11
|
היי אפי אותי ממש החזרת לגן, אני ממש עדין נושמת את הגן אצלינו במערב ראשון ירד מבול ביום רביעי בלילה , ובבוקר יום חמישי ואנ שרתי: עננים של גשם מטיילים מעל ואני מביט אל השמיים גם אני כמו אורי דינה ומיכל שבת שלום לילי ב אוהבת טיפ טיפות המים טיפ טף גשם טיף טף גשם גשם משמיים טיף טף גשם טיף טף אןהבות טיפות המים בשלולית המים נאספו טיפות , צוחקות אל מול ברק ורעם וכל ילד מקנא בהם מאוד כי הם לא מתלכלכות אף פעם טיף טף גשם טיף טף מרקדות טיפות המים.
-- l i l i b
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2011 20:02
 רבקה Posts: 8411
|
אפי'לה תודה כולנו נשיר והגשם יתחיל שתהיה לכולנו שבת נעימה ושלווה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2011 18:36
 קרולין Posts: 6651
|
אפי יקרה שלנו, תודה שיר מ ק ס י ם. שבת שלום ומבורך קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2011 17:45
 נחושה Posts: 6982
|
שיר מעולה- ממתינה בקוצר רוח לגשם...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2011 17:04
 dany Posts: 19819
|
אפוש החזרת אותי לגן....................
EFF כתב:
שיר הגשם עופרה חזה מילים: לאה גולדברג לחן: יואל ולבה
בואו עננים הבו גשם לגנים טיף, טיף, טיפותיי גשם, גשם לִשְדותַיי. לשיבולת, לאילן וְלַפֶּרח הקטן שֶבַּגן.
זרם קולח גשם ברכה, נח השדה וַינשום לִרְווחה הללויה, הללויה, גשם, גשם בַּמֶרְחַבְיָה.
הִנה עננים גשם, גשם בגנים טיף, טיף טיפותיי גשם, גשם לִשְדותַיי. לשיבולת, לאילן וְלַפֶּרח הקטן שֶבַּגן.
רֵדנה מִמַעל מרגליות, שמש צוחקת בשלוליות הללויה, הללויה, גשם, גשם במרחביה.
הִנה עננים גשם, גשם בגנים טיף, טיף טיפותיי גשם, גשם לִשְדותַיי. לשיבולת, לאילן וְלַפֶּרח הקטן שֶבַּגן.
תֵּשְׁתְּ כל צמרת יֵשְׁתְּ כל גִבעול יַען העמק, יען בקול: הללויה, הללויה גשם, גשם, גשם בַּכול.
רְאֵה מה שָמֵח צֶמח וּשְתיל גשם בָּעמק וּבַגליל הללויה, הללויה, גשם, גשם אושר וָגיל. edited by EFF on 10/28/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2011 16:15
|
שיר הגשם עופרה חזה מילים: לאה גולדברג לחן: יואל ולבה
בואו עננים הבו גשם לגנים טיף, טיף, טיפותיי גשם, גשם לִשְדותַיי. לשיבולת, לאילן וְלַפֶּרח הקטן שֶבַּגן.
זרם קולח גשם ברכה, נח השדה וַינשום לִרְווחה הללויה, הללויה, גשם, גשם בַּמֶרְחַבְיָה.
רֵדנה מִמַעל מרגליות, שמש צוחקת בשלוליות הללויה, הללויה, גשם, גשם במרחביה.
תֵּשְׁתְּ כל צמרת יֵשְׁתְּ כל גִבעול יַען העמק, יען בקול: הללויה, הללויה גשם, גשם, גשם בַּכול.
רְאֵה מה שָמֵח צֶמח וּשְתיל גשם בָּעמק וּבַגליל הללויה, הללויה, גשם, גשם אושר וָגיל. edited by EFF on 10/28/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|