28/10/2011 21:05
 בלונדה.... Posts: 3603
|
dany כתב:
חמודה את יכולה לראות לפי התמונה שלי שאני כבר ממש לא צעירה, ואני שמנמודה מטבע בריאתי...... כך שבעצם עוד שלא קראו לדיאטה דיאטה אני כבר הייתי שם!!!!!!!!!! ובכל זאת הידיעה בעצמה ממש לא פותרת את הבעיה אם לא מיישמים יום יום את התורה. ומי כמוני יודעת עליות וירידות במסות. אני מודה לאל שאני היום עוצרת לפני שצוברת שוב 35 ויותר קילוגרמים. אז יש לי לרדת לדעתי(כי כרגע אני עדיין ברוגז) עם המאזניים 10-12 קילו. ביום ראשון מתכוונת להישקל ולעמוד מול האמת העירומה. ואכן אני מסכימה איתך שלעיתים זה ממש כבר נמאס ומשעמם וצריך איזה דרייב חדש בכדי לקבל שוב תנופה. מקווה ששתינו נמצאות עכשיו במקום הזה של שינוי והבטחות חדשות. בהצלחה דנילה אנחנו יכולות!!!!!! בלונדה.... כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: בנות יקרות בסופו של עניין אנחנו באמת יודעות את כל התורה, בכל אופן הוותיקות שביננו. וכך שצריך רק לעשות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה שבת שלום אמת ויציב ועושות. דני אני יכולה לומר לך שאני די וותיקה כבר עשר שנים ואת התורה אני יודעצ בעל פה מה מותר ומה אסור אבל בתוך השיגרה הזו לפעמים אנחנו צריכים שינויים וריגושים ולהרגיש שאנחנו כמו בהתחלה ואת האמת שזה עושה משהו, הרצון להוכיח מחדש גם לסובבים אותך ובמיוחד לעצמך....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2011 16:00
 dany Posts: 19819
|
חמודה את יכולה לראות לפי התמונה שלי שאני כבר ממש לא צעירה, ואני שמנמודה מטבע בריאתי...... כך שבעצם עוד שלא קראו לדיאטה דיאטה אני כבר הייתי שם!!!!!!!!!! ובכל זאת הידיעה בעצמה ממש לא פותרת את הבעיה אם לא מיישמים יום יום את התורה. ומי כמוני יודעת עליות וירידות במסות. אני מודה לאל שאני היום עוצרת לפני שצוברת שוב 35 ויותר קילוגרמים. אז יש לי לרדת לדעתי(כי כרגע אני עדיין ברוגז) עם המאזניים 10-12 קילו. ביום ראשון מתכוונת להישקל ולעמוד מול האמת העירומה. ואכן אני מסכימה איתך שלעיתים זה ממש כבר נמאס ומשעמם וצריך איזה דרייב חדש בכדי לקבל שוב תנופה. מקווה ששתינו נמצאות עכשיו במקום הזה של שינוי והבטחות חדשות. בהצלחה
בלונדה.... כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: בנות יקרות בסופו של עניין אנחנו באמת יודעות את כל התורה, בכל אופן הוותיקות שביננו. וכך שצריך רק לעשות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה שבת שלום אמת ויציב ועושות. דני אני יכולה לומר לך שאני די וותיקה כבר עשר שנים ואת התורה אני יודעצ בעל פה מה מותר ומה אסור אבל בתוך השיגרה הזו לפעמים אנחנו צריכים שינויים וריגושים ולהרגיש שאנחנו כמו בהתחלה ואת האמת שזה עושה משהו, הרצון להוכיח מחדש גם לסובבים אותך ובמיוחד לעצמך....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2011 10:06
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה אני גאה בך!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2011 09:20
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: בנות יקרות בסופו של עניין אנחנו באמת יודעות את כל התורה, בכל אופן הוותיקות שביננו. וכך שצריך רק לעשות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה שבת שלום אמת ויציב ועושות.
דני אני יכולה לומר לך שאני די וותיקה כבר עשר שנים ואת התורה אני יודעצ בעל פה מה מותר ומה אסור אבל בתוך השיגרה הזו לפעמים אנחנו צריכים שינויים וריגושים ולהרגיש שאנחנו כמו בהתחלה ואת האמת שזה עושה משהו, הרצון להוכיח מחדש גם לסובבים אותך ובמיוחד לעצמך....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2011 06:03
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
בנות יקרות בסופו של עניין אנחנו באמת יודעות את כל התורה, בכל אופן הוותיקות שביננו. וכך שצריך רק לעשות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה שבת שלום אמת ויציב ועושות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2011 05:36
|
בנות יקרות בסופו של עניין אנחנו באמת יודעות את כל התורה, בכל אופן הוותיקות שביננו. וכך שצריך רק לעשות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2011 23:34
 1103 Posts: 5022
|
בהצלחה לכל העושים במלאכה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2011 22:25
 מיכל שרון Posts: 1318
|
גם אצלנו הוא מודבק בגאון וכבר 4 ימים שאנחנו מקפידים ושומרים לפיו.... ממש מרגש!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2011 19:00
 EFF Posts: 6417
|
בלונדה בהצלחה - את את מקפידה לדבוק בתפריט המקופל, אין ספק שתרשם לך ירידה משמעתית..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2011 16:30
|
תודה,
בלונדה.... כתב:
dany כתב: את צודקת אך הבנתי שהוא תפריט מיוחד ולא הרגיל שרץ כל השנה........... אולי טעיתי. בלונדה.... כתב: דניל'ה את יכולה להעתיק את התפריט בכתב יד ולתלות זה אותו הדבר... אני לא יודעת איך זה עובד באינטרנט אבל אנחנו בחוגים מקבלים תפריט כל חודש והפעם קיבלנו תפריט מקופל לאחרי החגים ..אולי תרשמי למירי ותשאלי אותה לגביי אנשי האינטרנט..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2011 16:29
|
dany כתב:
את צודקת אך הבנתי שהוא תפריט מיוחד ולא הרגיל שרץ כל השנה........... אולי טעיתי. בלונדה.... כתב: דניל'ה את יכולה להעתיק את התפריט בכתב יד ולתלות זה אותו הדבר...
אני לא יודעת איך זה עובד באינטרנט אבל אנחנו בחוגים מקבלים תפריט כל חודש והפעם קיבלנו תפריט מקופל לאחרי החגים ..אולי תרשמי למירי ותשאלי אותה לגביי אנשי האינטרנט..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2011 16:24
|
את צודקת אך הבנתי שהוא תפריט מיוחד ולא הרגיל שרץ כל השנה........... אולי טעיתי.
בלונדה.... כתב:
דניל'ה את יכולה להעתיק את התפריט בכתב יד ולתלות זה אותו הדבר...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2011 08:26
|
דניל'ה את יכולה להעתיק את התפריט בכתב יד ולתלות זה אותו הדבר...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2011 05:53
|
לבנות האינטרנט אין כזה דבר וחבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2011 05:04
 אקורדיאון Posts: 16382
|
וגם אצלי הוא מיד נתלה על המקרר וגם מיושם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2011 21:19
 tutit Posts: 2431
|
בלונדה יקרה אחלה רעיון וכל הכבוד על כיבוש היצר והעמידה בגאון מול האוייבים נשיבוקים והמון הצלחה בשקילות הבאות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2011 17:47
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה יקרה אני פשוט גאה בך!!!!! את בדרך הנכונה וביום שני תראי את התוצאות ונעשה לך קוללו... כל הכבוד תמשיכי ככה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2011 15:42
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה יקרה לשים את התפריט על המקרר זו תזכורת נהדרת ולרשום את כל מה שאנחנו מכניסים לפה אין דבר טוב מזה. איזה שילוב מנצח שההתמדה בו תביא לנו הצלחה רבה. יום נפלא בשליטה ובאנרגיות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2011 14:49
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יקירתי, בראבו!!! רישום זה כלי נ ה ד ר !!!! בהצלחה רבהההההההההההההההההה, את י כ ו ל ה !!! אוהבת קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2011 14:44
 קרנושה Posts: 3420
|
גם אצלי התפריט על המקרר! ויהי אור...והרזיה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|