26/10/2011 00:03
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בלונדה יפה ויקרה את בדרך הנכונה כי את מאד רוצה אז עכשיו תמשיכי עם התפריט בלי להישבר ותמשיכי לשתף אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2011 17:00
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה חמודה איזה כייף לראותך כאן ולשמוע ממך התגעגנו ושואלים עליך תמיד ויודעים שאת מופיעה כל שבוע לחוג את יודעת שכאשר את כותבת זה עוזר לך ולנו אז בבקשה הישארי איתנו ובכלל איך הבריאות ואיך את מרגישה יקירתי זהו החלטנו שהשנה מתחילה מבראשית וגם אנחנו אז קדימה לעבודה רבה ולהצלחה חיבוק חזק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2011 14:00
 אקורדיאון Posts: 16382
|
היי ילדה יפה,יפה אמרת גם אני החלטתי והודעתי שאני מתחילה מאלף עם התפריט המקופל כמו בתחילת דרכי. שתהיה לנו הצלחה. נשיבוקים ולא להעלם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2011 13:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
טוב שחזרת לפורום האהוב שלנו בלונדה, אני בטוחה שמה שעלה גם ירד כי את נמצאת במסגרת ואין טוב מזה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2011 13:04
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה יקרה שמחה מאוד לשמוע שחזרת לפורום כמו גדולה.... לאט ובטוח הכל יהיה בסדר . נצמדת למים וזה נהדר... בהחלט המקום לקבל תמיכה ולתמוך\ בהצלחה יקירה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2011 12:45
 נחושה Posts: 6982
|
בלונדה יקירה כולנו חזרנו לתהליך מי שיכחיש נשאר אדיש כולם בחגים מעגלים פינות ויושבים להפסקת אוכל, מי יותר ומי פחות... מאחלת לך בהצלחה ונשמח להתעדכן ולתמוך בטוב וברע נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2011 12:04
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2011 12:02
 בלונדה.... Posts: 3603
|
לא להבריז שוב.... אז קודם כל תודה לכל מי ששאל עליי או חיפש אותי..מעריכה את זה מאוד! אז רק בשביל העידכון אמנם לא הייתי בפורום הרבה זמן אבל אני מגיעה למירי כל שבוע וכל שבוע נשקלת. אני אצל מירי כבר עשר שנים וזאת השנה הכי קשה שלי בדיאטה ! לא רק שלא ירדתי הוספתי לעצמי במצטבר גם חמישה קילו. אני לא מתייאשת ואני פה! כל שבוע מירי אומרת לי כנסי לפורום! כנסי לפורום וכל שבוע אני אומרת טוב ומדלגת הלאה. החגים האלו עלו לי בעוד שני קילו נוסף על השלושה שכבר עליתי ודי אני לא רוצה עוד...אני ממש רוצה לרדת. אז דבר ראשון לקחתי את התפריט המקופל ומאתמול אני צמודה אליו, אני שותה המון מים לעומת כל החודשים האחרונים שכמעט ולא שתיתי כוס אחת ביום. והדבר הכי חשוב נכנסתי לכאן לתמוך ולהיתמך. אתמול כשמירי נכנסה לאולם הדבר הראשון ששרתי לה היה " כמה טוב שחזרת הביתה" לא יעזור אין כמו המסגרת גם כשלא כל כך הולך... מאחלת לכולכם שבוע טוב ובהצלחה לכל הנשקלים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|