26/10/2011 00:08
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
זנגי יקרה אני מבינה לפי פנייתך שאת לא שייכת לחוגים או למירי בלקין באינטרנט, אם כן תיפני אלי ונטפל בזה אישי יותר.לילה טוב מירי הפורום מיועד לאנשי מירי בלקין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2011 13:48
 שאפתנית Posts: 8392
|
ברוכה הבאה ואני מקווה שאת לא מרעיבה את עצמך כי כתבת שהורת חצי מכמות האוכל ואולי פה הבעיה כי כשמחסירים מהגוף אוכל הוא נכנס למצוקה ושומר על המאגרים ולכן לא י ורדים במשקל. אני ממליצה לך לאכול לפי התפריט של מירי, לא יותר ולא פחות ותראי שהירידות יגיעו. בהצלחה!!! זנגי כתב:
אני כבר שלושה בדיאטה לא נוגעת בעוגות והורדתי חצי מכמות האוכל ועושה הליכה שלוש פעמים בשבוע ,ולא ירדתי במשקל אבל לפי מה שאני מרגישה אני מרגישה שכן ירדתי במיוחד בהקפים ,השאלה למה המשקל לא זז.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2011 13:06
 דרך המלך Posts: 5707
|
ברוכה הבאה ובהצלחה תוצאות לא יאחרו להגיע צריך התמדה וסבלנות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2011 12:47
 נחושה Posts: 6982
|
ברוכה הבאה לפורום, אני מקווה שאת עברת רישום אצל מירי ובוודאי יודעת שהמשקל לא מוציא כרטיס כמו בבנק, פלוס או מינוס לפי הכיס. מאחורי מעמד השקילה יש גוף, יש התנהלות באוכל ודברים נוספים..... ציפיות נועדו לכריות, עשיה והתמדה למחוננות בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2011 10:55
 זנגי Posts: 2
|
אני כבר שלושה בדיאטה לא נוגעת בעוגות והורדתי חצי מכמות האוכל ועושה הליכה שלוש פעמים בשבוע ,ולא ירדתי במשקל אבל לפי מה שאני מרגישה אני מרגישה שכן ירדתי במיוחד בהקפים ,השאלה למה המשקל לא זז.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|