21/10/2011 14:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
אפילה אני גאה ושמחה בשבילך שהצלחת להתחמק מערימות האוכל. אני יכולה להגיד שאצלי המצב הרבה יותר טוב שכן בתקופות אחרות בחיי כשלא השתייכתי למסגרת בחג כזה הייתי יכולה בשקט לעלות חמישה קילו אם לא יותר ותודה לאל אני ממש לא שם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2011 12:21
 רבקה Posts: 8411
|
אפי'לה נהדרת את ביכולתך כמו שכתבת לדלג בערימות האוכל גם אני שהייתי בתקופה טובה בזמן האחרון נחשפתי פה ושם לפיתויים שהיו בדרכי ואכן התפתיתי וכמובן שזה יעלה לי בתשלום במשקל השאלה כמה ? זה הזמן למזער נזקים שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2011 06:48
 נחושה Posts: 6982
|
אפי יקירה, גאה בך מאוד וכל הכבוד, אכן חזרת לעשיה ולהתמדה שסייעו לך בחגים ובחגיגות.... המשיכי כך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2011 04:52
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד לך אפי, אכן התחושה של התגברות היא אדירה, לא יכולה לומר שהשנה עשיתי כך ............. שבת שלום .
EFF כתב:
למדנו על בשרנו בחודש האחרון כיצד לדלג בין הטיפות ( לא ממש טיפות אלא ערמות של אוכל.... )השנה אני ממש מרגישה שניצחתי את האוכל - דבר שלא קרה לי כבר הרבה שנים..נהניתי ממה שאהבתי, ידעתי לוותר על מה שמיותר והקפדתי על הימנעות מפחמימות בערב..מקווה שזה יצליח..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2011 19:48
 EFF Posts: 6417
|
למדנו על בשרנו בחודש האחרון כיצד לדלג בין הטיפות ( לא ממש טיפות אלא ערמות של אוכל.... )השנה אני ממש מרגישה שניצחתי את האוכל - דבר שלא קרה לי כבר הרבה שנים..נהניתי ממה שאהבתי, ידעתי לוותר על מה שמיותר והקפדתי על הימנעות מפחמימות בערב..מקווה שזה יצליח..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|