23/10/2011 10:18
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד טל!!!! tal_f כתב:
אכן זה היה יום קשה בתחום הדיאטה אבל בזכותכם ובזכות ההתחייבות שעשיתי לעצמי הצלחתי לעבור אותו בשלום. אני לא יכולה לבטא במילים כמה הפורום עזר לי... בלעדיו אני בטוח הייתי נופלת על אוכל אתמול.. אין ספק בכך. תודה מכל הלב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2011 07:01
 dany Posts: 19819
|
איזה כייף יכולת השליטה............... אשרייך..
tal_f כתב:
אכן זה היה יום קשה בתחום הדיאטה אבל בזכותכם ובזכות ההתחייבות שעשיתי לעצמי הצלחתי לעבור אותו בשלום. אני לא יכולה לבטא במילים כמה הפורום עזר לי... בלעדיו אני בטוח הייתי נופלת על אוכל אתמול.. אין ספק בכך. תודה מכל הלב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2011 20:50
 tal_f Posts: 900
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2011 14:35
 שאפתנית Posts: 8392
|
טל ספרי לנו איך נגמר האירוע. נשמע שאת בשליטה עד לארוחת הערב. אני מקווה שהצליח גם אחריה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2011 12:36
 רבקה Posts: 8411
|
EFF כתב:
ההתיעצות כאן בפורום עוזרת..כל הכבוד על השמירה..הנה כבר ערב, החג ממש בסופו - החזיקי מעמד...
אכן אפי'לה זה גלגל ההצלה שלנו שתורם לנו המון בשליטה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2011 12:35
 רבקה Posts: 8411
|
טל מקווה שצלחת אתמול את המתוכנן להיות בשליטה והנה יום חדש עם אנרגיות חיוביות להמשך שבת שלום ובשליטה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2011 20:02
 EFF Posts: 6417
|
ההתיעצות כאן בפורום עוזרת..כל הכבוד על השמירה..הנה כבר ערב, החג ממש בסופו - החזיקי מעמד...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2011 19:54
|
תודה על העצה. זה מה שעשיתי. בינתיים שמרתי מעולה... בבוקר מנת תפוח יוגוט של מירי בצהריים מנה של חמין ובערב טונה וגבינה... המון תודה ומקוה שהיום ימשיך ללא פחממות !!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2011 14:12
 יולי Posts: 754
|
היי, לדעתי פשוט תתכנני מה לאכול ומה לא לאכול. אם את מאוד רוצה משהו ספציפי מתוק אז תגדירי פריט אחד בלבד (תלוי גם מה אכלת כל החג...תנסי לחשוב אם אולי אכלת יותר...) ואם את מחליטה שאין מתוקים אז תאכלי רק אוכל. תהני מהמשפחתיות, תתלבשי יפה ומהמם, תתאפרי, סדרי לעצמך את השיער, אולי תלתלים אולי פן אולי סיכה יפה, תשחקי עם הילדים, עשי לעצמך כוס תה צמחים ואם אין בנמצא אז תה עם נענע וסוכרזית, שימי לידי מיים מינרלים או קנקן מיים ושתי, ופשוט תהני. את יכולה לסדר לך צלחת אחת, לאכול גם סלט ירקות תמיד יש בארוחה, ממתקים ומתוקים זה לא הכל ...החג הוא סביב המשפחה, תהני מהופעה יפה ובקיצור אל תחשבי על האוכל יותר מידי.... יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2011 13:16
|
צריכה להרגע. אני פשוט לא נהנת כאן . לכן זה מתבטא ברעב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2011 13:13
|
יש התקדמות. היה באירוע חמין. החלטתי שיש לי את כל היום כאן ולא יתכן שלא אוכל . אז כשהילדים היו עם סבתא אכלתי מנה יפה וזהו ללא המתוקים שהיו. מעכשיו זהו פשוט לא להתחיל כי הכרזתי לכל העולם שאני שבעה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2011 09:03
 dany Posts: 19819
|
חשיבה חיובית כבר תורמת להצלחה. תאמיני בעצמך ותצליחי חג שמח
tal_f כתב:
היום מצפה לי יום קשה מבחינת דיאטה. אני מתחייבת בפני עצמי ובפני הפורום הזה שאני לא אתחיל ! הרי אני יודעת מה התוצאה כאשר אני מתחילה בראשון... אני לא אהיה בבית כל היום , אבלה בחגיגות שימחת תורה במושב עם משפחתי. אני חוששת מאוד מהאוכל שיהיה זמין ומאכילה לא מסודרת... צריך לנשום נשימות ארוכות ומרגיעות... מקווה לדווח שהצלחתי... יום כיף לכולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2011 09:02
|
היום מצפה לי יום קשה מבחינת דיאטה. אני מתחייבת בפני עצמי ובפני הפורום הזה שאני לא אתחיל ! הרי אני יודעת מה התוצאה כאשר אני מתחילה בראשון... אני לא אהיה בבית כל היום , אבלה בחגיגות שימחת תורה במושב עם משפחתי. אני חוששת מאוד מהאוכל שיהיה זמין ומאכילה לא מסודרת... צריך לנשום נשימות ארוכות ומרגיעות... מקווה לדווח שהצלחתי... יום כיף לכולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|