19/10/2011 16:55
 1103 Posts: 5022
|
אפי יקרה בני אדם לרוב נוטים להאשים את האחר בכשלים שלהם,אין קל מזה. כל אחד חייב לבדוק את עצמו איפה טעה במה שגה.לפני שנפיל על זולתינו את האשמה. יש אנשים שלעולם לא יודו בטעויות ובמשגים שעשו. חג שמח נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2011 11:57
 רבקה Posts: 8411
|
אפי'לה תודה נפלא ואמיתי נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2011 09:53
 dany Posts: 19819
|
אפי יקירתי החיים לימדו אותי בידיוק על מה שכתבת, מאמינה בזאת בכל ליבי, למרות שלפעמים יוצא איזה יצר רע של ביקורת ........... אבל באמת אני ממש משתדלת להבין שלא כולם חושבים כמוני, מרגישים כמוני, חשים כמוני וזה מצויין כי מי קבע שמה שאני חשה הוא הנכון. והיות ואת כמוני בת מזל בתולה הרי שאת יודעת שחוש הביקורת שלנו הוא חזק מאד................... אז צריך לעצור לחשוב עד 100 ואז לפתוח את הפה אם בכלל. תודה על התזכורת היא ממש חשובה. חג שמח ונשיבוקים אגב יש לי גם ביקורת על הכלב....................חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2011 06:59
 אשירה Posts: 4292
|
זה נכון שאין להאשים את החסה, ואם כבר להאשים אז את מי שגידל אותה, ואם זו לא החסה הפרטית שלנו ידינו כבולות. אפשר לתרום, להשתדל, להשפיע מהצד, אבל לא תמיד ניתן לעשות הרבה וקורה שאנו משלמים מחיר. טוב שיש לנו את יצירי הטבע שעוזרים לא אחת ליצור את האיזון.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2011 05:20
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כמה נכון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2011 20:39
 EFF Posts: 6417
|
האין זה מוזר שכאשר אנו אומרים "ידידו הטוב ביותר של האדם" אנו מתכוונים לכלב ולא לבן אנוש אחר? האם אין זה מעניין שאנשים רבים בורחים אל הגן כדי להירגע? מה לא בסדר בתמונה הזו... אנשים שמעדיפים להיות עם חיות וצמחים ופרחים מאשר עם אנשים אחרים? לאנשים יש בעיות עם אנשים אחרים! אולי יש לזה סיבה... אולי יש לזה פתרון... טיך נאט האן כתב: "כאשר אתה שותל חסה, אם היא אינה גדלה טוב, אינך מאשים את החסה. אתה בודק את הסיבות לכך שאינה גדלה טוב. יכול להיות שצריך דשן, או יותר מים, או פחות שמש. אתה אף פעם לא מאשים את החסה. עם זאת כאשר יש לנו בעיות עם חברים, או בני משפחה, אנו מאשימים את האדם השני. אבל אם נדע כיצד להתייחס אליהם, הם יצמחו כראוי, כמו החסה. להאשמות אין שום תוצאה חיובית, כמו גם לניסיונות שכנוע באמצעות טיעונים הגיוניים. כך זה על פי ניסיוני. לא האשמות, לא הגיון, לא וויכוחים, רק הבנה. אם אתה מגלה הבנה ומראה שאתה מבין, אתה יכול לאהוב, והמצב ישתנה." צמחים, פרחים וחיות מחמד נותנים לנו אהבה ללא תנאי. יש לנו הרבה מה ללמוד מהם edited by EFF on 10/18/2011 edited by EFF on 10/18/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|