21/10/2011 14:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
טל זה נשמע שאת בשליטה ועוד יותר חשוב נהנית עם ילדיך. תמשיכי כך!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2011 09:05
 tal_f Posts: 900
|
תודה לפעמים התחדשות בבגדים אכן מרעננת...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2011 00:07
 tutit Posts: 2431
|
טל יקרה כל הכבוד על השליטה בימים האחרונים טוב שאת דואגת לעצמך ועשית לך שופינג זה מרפא את הנפש לדעתי שיהיה לך חג שמח והמון הצלחה גם בהמשך נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2011 19:58
|
תודה יקירות על כל מילים הטובות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2011 11:34
 רבקה Posts: 8411
|
טל יקרה שתמיד תהני ויהיה לך כייף המשיכי לשלוט ויהיה הכל טוב תודה על מידע האלבום הדיגיטלי נכנס למחשבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2011 10:08
 נחושה Posts: 6982
|
יקרה, לפעמים זה טוב ואפילו מצויין לעצור כדי להעריך כדי להיזכר, כדי לפרגן, כדי לראות איפה התחלת ולאן הגעת והכי חשוב להיות גאה ומאושרת ממפעל חייך...הבית, הילדים.... בשורות טובות והצלחות מרובות גם בהמשך נשיבוקים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2011 09:58
 dany Posts: 19819
|
טל מתוקה את כל כך אופטימית כך שאין שום סיבה בעולם שלא תצליחי. מאחלת לך חג שמח והמשך חיים נפלא שתוכלי תמיד להעלות בספר הזכרונות ולהנות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2011 20:18
|
קשה לי להיות שקועה בגלעד אני כל כך רגשנית .אם אני אראה אז אני פשוט לא אפסיק לבכות. בעלי לפעמים עובר חדר כדי שלא אראה חדשות עצובות. אז אספר לכן על יומי... היום התעוררתי עם אנרגיות טובות, הייתי עם שני הילדים והחלטתי לבלות בפארק הלאומי. לאחר ארוחת הבוקר של מירי יצאנו ב9 הכנתי משחקים, הפעלות וגם כיבוד בריא לילדים. היינו בהתחלה די לבד ואז בסביבות 11 הגיעו המון משפחות לעשות על האש אז עזבנו. כשיצאנו קניתי לכל אחד קרטיב ולי כריך מושקע עם סלט (להערכתי כ - 900קלוריות) לקחתי אותו הביתה. בדרך הקטן נרדם (טוב מאוד) ואז הגענו הביתה הספקתי לאכול ברוגע לסדר ולנקות עד שהוא התעורר. ב 16 הגיעה חברה לגדולה ובילינו בכיף אפילו ירדנו קצת לגינה. ומאז שתיתי רק קפה קר. אני אארגן לי ארוחות ערב בלי פחממות וזהו .... אמן עוד יום מוצלח של שמירה. נכון שזה לא הרגל טוב לאכול כך אוכל מוכן ובמיוחד כריך אבל לפחות אני בשליטה ולא מנשנשת. היו לי יומיים של כיף לפני הלחץ שיהיה לי בעבודה לאחר החג. עשיתי קניות.. בגדים נעלים וכו וגם עמלתי וערכתי אלבום תמונות דיגיטלי. מי שלא יודע יש תוכנות מחשב שמסדרים באמצעותן תמונות בעמודים ואז שולחים לבית דפוס ומקבלים חזרה ספר עם כריכה קשה עם התמונות שנבחרו. זו מזכרת מדהימה. ישבתי יום שלם ונזכרתי ברגעים היפים והמאושרים שעברו עלי בשנים האחרונות וכמה אני ברת מזל. מאחלת לכל הפורום המדהים הזה רגעים רבים של אושר ושל שלווה. שכולנו לא ניקח כמובן מאליו את הטוב שבחיינו ונוקיר כל רגע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|