הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פרופורציות אנשים.. פרופורציות...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
18/10/2011 15:59

אקורדיאון
אקורדיאון
מיכלי אני מתחילה מהסוף,כיף לקרוא ושוב להבין ולהפנים שזה כוחה של המסגרת.
מאחלת לך המון הצלחה ועל הדרך לעצמי שכרגע נדמה כי שכחתי תהליך הרזיה ושמירת משקל מהו.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/10/2011 15:40

tal_f
tal_f
כיף לשמוע.. מאחלת לך שהתקופה שתבוא תהיה כפית ודיאטתית...
0 קישור קבוע (Permalink)
18/10/2011 07:34

דרך המלך
דרך המלך
מיכל היקרה
שורה תחתונה שמחה שחזרת לעצמך ושאת בשליטה.... כמו שכתבת כמה שבועות של שמירה ואת על הגל.... תמשכי ככה בלי תרצת וכאלה. ...יום נפלא מלא שליטה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/10/2011 07:19

לילך
לילך
כל הכבוד לך!יש תקופות, במיוחד של חגים, שמאוד קל להדבק במחלה הזו... (תרצת נפוצה...smile) אני בטוחה שתצליחי!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
17/10/2011 21:35

מיכל שרון
מיכל שרון
ערב נפלא פורום יקר ואהוב... אני אעשה משהו קצת פחות פופולרי בערב כזה.. אני לא אכתוב על גלעד שליט... אני אכתוב על עצמי..
מלבד להתרגש ולחכות ולכסוס אצבעות ולראות את ה - HAPPY END של אביבה ונועם שליט אין לי באמת שליטה ו/או יכולת השפעה על מהלך העניינים ולכן אני משתדלת לא להיכנס למערבולות סביב העניין.. מחר מ-6 בבוקר כל הערוצים יחכו לי עם שידורים והעדכונים והכל.. הערב אני עוד עם עצמי..

אז על מה אני מדברת כשאני כותבת פרופורציות? אני אגיד לכם מה...
אתם הרי כבר יודעים מפוסטים קודמים שאני תקועה משהו.. עברו 6 חודשיים וחצי מאז שתומר שלי נולד ועברו 3 חודשים מאז שנתקעתי על משקל מסויים ואני לא מצליחה לזוז ממנו.. משחקת על קילו אחד לכאן ולכאן ולא שוברת למטה חזק כמו שהייתי רוצה. כבר 3 חודשים שאני משחקת בנדמה לי, כבר 3 חודשים שאני לקיתי במחלת התרצת הנפוצה (מחלה קשה ביותר ששמנמודים רבים לוקים בה ולצערי טרם נמצא עבורה חיסון) וכבר 3 שבועות מאז ראש השנה שאני בראש אחר, שאני כולי בשינוי מגמה.
חזרנו מרודוס ביום שישי, אחרי 5 ימים של שמש וים ובריזה ונופים ומסז'ים והתרגעות והליכות מדהימות וכיפיות והרבה אוכל טוב ולרוב.. בקיצור - חופשה כהלכתה!!!
וכבר בבוקר שישי, בין האריזות לצער הקטן שמתגנב ללב על סיום החופשה והנחיתה למציאות, כבר שם הרגשתי שכפתור אחר נלחץ לו בפנים ומוזיקה אחרת מתחילה להתנגן בי...

6 ק"ג מפרידים ביני ובין האושר... האמת ש - 16 ק"ג מפרידים ביני ובין טבלאות משרד הבריאות אבל 6 ק"ג הם האושר היחסי והריאלי שלי.
כולה 6 ק"ג... לא אמרתי 60, גם לא 30, גם לא 12... רק 6 ק"ג!!! ופתאום כשאמרתי את זה לעצמי, כהצלחתי לשים מספר על הרצון והמטרה והשאיפה והיעד הכל מסביב התחוור... המתוק, העוד, הסיבוב הנוסף לבופה, הפינות שמתחפפות, התירוצים שנערמים, המיוחדים של סבתא, הפינוקים של אמא.. הכל פשוט התחוור...

כבר יותר משנה עברה מאז שהייתי במשקל הזה שאליו אני שואפת.. כבר יותר משנה שאני נמצאת במשקל שמקשה עלי רגשית ומכביד עלי נפשית הרבה יותר מכובדו האמיתי... ונכון שבדרך למדתי לאהוב אותו (כי רובו היה הבוטניקו שלי) ונכון שבדרך לפרקים קיבלתי אותו בהכנעה (כי בכל זאת - עדיין מניקה).. אבל בסה"כ הוא ממרר אותי, תמיד הוא שם מאחורה..
מופיע בתמונות של הפרופיל מהאירוע של תומר, נמצא בחגורת הבטן שמפרידה ביני ובין המכנסיים מלפני ההריון, קיים כל הזמן ונוכח.. מתקיים לו מהתחומים האפורים של הרגלי האכילה שעדיין לא הפנמתי.
ופתאום, שניה לפני שנגמר לי הרודוס כאילו באה לי הארה כזאת יחד עם הבריזה מהים - הלו!!! מיכל!!! זה רק 6 ק"ג!!!! הלו!!!!

חברים חזרנו ארצה, נחתתי.. אני ועודפי האין-עדיין-אושר-שלי ואני מפוקסת... יש לי מספר, אני יודעת שהוא ריאלי, שהוא בר השגה, אני יודעת שזה רק כמה שבועות טובים של שמירה ומחוייבות ודבקות ואני שם.. באושר שלי...
אז מה זה כבר 6 ק"ג?!?!?!

אני לא יודעת מה אתכם חברים יקרים, אני מרגישה שהזרימו לי אוויר לגלגלי הדיאטה המרוקנים שלי, יש לי מספר מול העיניים כל הזמן - הוא היה איתי היום בסופר ומנע ממני לקנות שחיתויות אסורות שנגנבות בדרך לאוטו לפני שגיתי רואה, הוא היה איתי אתמול בבית קפה וסירב למתוק, הוא איתי כבר 3 ימים ושומע את הצפירה בחמש, הוא איתי מפנטז על פרופיל חדש עוד כמה שבועות.

בברכת חג שני שמח לכולם, מי ייתן ונעבור אותו כולנו בשליטה, באיפוק, בוויתור שבא ממקום מאוד עוצמתי ובהצלחה (כפי שכל אחד מאיתנו מודד אותה).
edited by מיכל שרון on 10/17/2011
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פרופורציות אנשים.. פרופורציות...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!