16/10/2011 16:21
 קרנושה Posts: 3420
|
לים, לסינמה סיטי לדרדסים, לסדנת בועות, למשחק משותף כמו הרכבת פאזל גדול.. העיקר שתהנו יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2011 10:39
 אשירה Posts: 4292
|
לשבת בקפה מצדה מול הים עם חברה טובה או ספר טוב, מתכון לניקוי ואיוורור הנשמה!!! (אגב ישנו חניון תת קרקעי במקום ובמחיר סביר)
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2011 10:05
 tal_f Posts: 900
|
אתמול היה לי רצון עז לפחממות ואז בני התעורר הלכתי אליו להעיר אותו ברכות ואז נירדמתי... מסקנה לפעמים הרעב נובע מעייפות... אישי היקר לקח את הילדים כי הבין שאני צריכה תנומה קטנה והתעוררתי אחרי 5... הצלחתי לא לאכול פחממות בערב. הגיע הלילה ביגלל שישנתי לא הצלחתי להרדם .. וכל כך רציתי פחממות . אז למזלי היתה פשטידה של ירקות מעולה של מירי אכלתי אותה וגם ביצה קשה וגם גבינה לבנה וכו.. הייתי רעבה . אני חושבת שזה היה הרבה דיאטה אבל עדיף על פחממות. כמעט כל לילה יש משהו אחר.. אני הרבה זמן לא הצלחתי לישון ולהתעורר לפי הצורך של הגוף שלי. אבל יש תיקווה . בעתיד שהילדים יגדלו אני מקווה שאצליח להגשים חלום קטן שלי - לישון שינה רצופה כל הלילה וארוכה עד 7 !. היום זה יום הכיף שלי. אני בחופשה כפויה מהמשרד ושני הילדים בגן... אני ממש מתרגשת . מקווה שהשעות יעברו לאט ואהנה מכל רגע. אם יש לכן הצעות לבילוי (חוץ מקניות..) אני פתוחה להצעות. יש לי גם יום כזה מחר !. חג שמח לכולן.. מקווה שהיום יהיה יום טוב לכולנו!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|