הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » המלצה על ספרים טובים מרחיבי לב, נפש ודעת:)

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/10/2011 16:18

קרנושה
קרנושה
המלצות נפלאות נתתן. ממש פינת ספרות איזה כיף!smile
0 קישור קבוע (Permalink)
16/10/2011 05:28

אקורדיאון
אקורדיאון
תודה על ההמלצות,קוראת עכשיו את סיפרה של שולמית לפיד ואולי לא היו
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2011 17:22

EFF
EFF
אני סיימתי את "בבקשה תשגיחי על אמא" של הסופרת הקוריאנית קיונג סוק שין ספר מאוד מיוחד ומרגש, על היחסים עם האנשים הקרובים לנו באמת..
מתעתדת לקרוא את ספרה של קרנית גולדווסר "הדרך אליך". בתי שהיא קוראת ספרים סדרתית ( לפחות 2 בשבוע...)ושייכת גם למועדון הקוראים המשפיעים של ידיעות אחרונות מאוד ממליצה עליו.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2011 16:23

דרך המלך
דרך המלך
wink
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2011 15:47

קרנושה
קרנושה
דרך המלך כתב:
smileקרונשה תודה על ההמלצות....

בשמחה יקרה שלי!♥
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2011 15:46

קרנושה
קרנושה
אשירה כתב:
קרנושה יקרה,

תודה על ההמלצות.
נכנסתי קצת לאינטרנט וחקרתי ובכן: בנוגע לספר, שאין לי כל ספק שהוא טוב, גזרתי על עצמי שעד שלא אקרא את כל "ספרי ההדרכה" שרכשתי עם השנים (והם לא מעט, גם הספרים וגם השניםwink), לא ארכוש עוד. נראה אם אעמוד בדיבורי, בדרך כלל זה לא קורהwink, אני מתפתה ורוכשת, וזה מצטבר ומצטבר.....
אבל בנוגע למנדלות, זה מאוד מעניין ומסקרן, ואחרי שצפיתי בהקלטות שמתארות את השיטה ומטרותיה ארצה להעמיק יותר ולחקור. אז תודה כפולה לך!!!!

בנוגע להזמנתך משרשור קודם לבוא ללוינסקי כדי שנוכל להכיר, אני בהחלט רואה זאת כמחמאה כאשר זה בא מבחורה צעירה, יפה, חכמה ומוכשרת כמוך, ותודה לך.
אני מחוברת אל מירי דרך האינטרנט בלבד ולא בחוגים וסיבותיי איתי. אין לי ספק שבבוא היום נזכה להיפגש. מירי עושה פלאים ומשנה אנשים ואני מאמינה שיבוא היום שגם אגיע לחוגים.
בינתיים אני מאושרת שאני מכירה אנשים כל כך טובים ואיכותיים דרך האינטרנט והפורום, ובמיוחד מספר אנשים ואת ביניהם שנכנסתם ממש לליבי.

בהמון אהבה,

בשמחה אהובה, על ה-כ-ל! אני אשמח לראותך בבוא היום, אחרי הכל המנדלה היא מעגל בחיים שלנו ומירי שלנו דאגה ליצור לנו מעגלי-מעגלים.
יש לי כמה וכמה קשרים וחברויות שרקמו בחוג של מירי וכמובן היא כל כולה טוב ונתינה ואהבה ואין ספק שזכינו כולנו בגדול♥
תמיד אשמח לראותך בשלב כזה או אחר♥המון נשיבוקים בחזרה! smile
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2011 14:54

אשירה
אשירה
קרנושה יקרה,

תודה על ההמלצות.
נכנסתי קצת לאינטרנט וחקרתי ובכן: בנוגע לספר, שאין לי כל ספק שהוא טוב, גזרתי על עצמי שעד שלא אקרא את כל "ספרי ההדרכה" שרכשתי עם השנים (והם לא מעט, גם הספרים וגם השניםwink), לא ארכוש עוד. נראה אם אעמוד בדיבורי, בדרך כלל זה לא קורהwink, אני מתפתה ורוכשת, וזה מצטבר ומצטבר.....
אבל בנוגע למנדלות, זה מאוד מעניין ומסקרן, ואחרי שצפיתי בהקלטות שמתארות את השיטה ומטרותיה ארצה להעמיק יותר ולחקור. אז תודה כפולה לך!!!!

בנוגע להזמנתך משרשור קודם לבוא ללוינסקי כדי שנוכל להכיר, אני בהחלט רואה זאת כמחמאה כאשר זה בא מבחורה צעירה, יפה, חכמה ומוכשרת כמוך, ותודה לך.
אני מחוברת אל מירי דרך האינטרנט בלבד ולא בחוגים וסיבותיי איתי. אין לי ספק שבבוא היום נזכה להיפגש. מירי עושה פלאים ומשנה אנשים ואני מאמינה שיבוא היום שגם אגיע לחוגים.
בינתיים אני מאושרת שאני מכירה אנשים כל כך טובים ואיכותיים דרך האינטרנט והפורום, ובמיוחד מספר אנשים ואת ביניהם שנכנסתם ממש לליבי.

בהמון אהבה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2011 14:07

דרך המלך
דרך המלך
smileקרונשה תודה על ההמלצות....
0 קישור קבוע (Permalink)
15/10/2011 13:25

קרנושה
קרנושה
צהריים טובים לפורום הנפלא שלנו,
בימים אלו אני קוראת כמה דברים יפים במקביל, כיוון שתכף מתחילה סמסטר חדש ומקבוצת דפים מכובדת, מפלס הקריאה ירד לכמה עמודים בודדיםsmile
מחכים לי ספרים שמנים של פסיכו' פיזיולוגית והרבה מידע על המח..

אז הראשון מקסים (לטעמי), ממכר ומקנה המון כלים לחיים והוא נקרא-"לנצח את ההרגל", של שירלי נס-ברלין ורבקה צדיק-פישר (אם ובת שכתבו מפרספקטיבה שונה של דורות אבל כתוב מקסים)
הספר מדבר על שחרור מהרגלים מזיקים באמצעות חשיבה חיובית. זה לא ספר של הטפות אלא ספר כמעין ארגז כלים שמאפשר "להתניע ולנסוע" ולא להשאר רק בשלב ההתנעה.
מאד מומלץ לנו ששומרים על דיאטה ונלחמים בכל הפיתויים ומצליחים להגיע לתוצאות ולחיים מאושרים.

הספר השני, הוא ספר שהזמנתי במיוחד מתוך סקרנות של שרשרת מנדלה שקיבלתי מתנה מאחותי ליום הולדת והיא מלאת סנטימנטים אך יש לה הרבה משמעויות,
הספר הוא כמו מארז גדול מרשים מלא צבע, מומלץ לקנות אותו במבצע כיוון שהוא יקר, אבל מסוג הדברים שמפתחים
את האדם והנפש בתוך מעגל החיים, ספר שפותח הרבה "חלונות" אור וסוג של עולם פנימי עשיר.
לספר קוראים "דרך המנדלה"-של איתן קדמי. http://mandalaway.net/

תהנו והמשך סופשבוע נפלא!♥
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » המלצה על ספרים טובים מרחיבי לב, נפש ודעת:)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!