הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תכתבי שקשה לך..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
14/10/2011 19:06

קרנושה
קרנושה
אשירה כתב:
קרנושה כתב:
אשירה כתב:
קרנושה יקרה מאוד,
את בסדר והרבה יותר מכך,
חבל לי שאת כה מחמירה עם עצמך,
את תלמידה מחוננת וההשקעה שאת משקיעה בעצמך תניב תוצאות, זה בטוח!!!
עם הרבה אהבה והערכה,

אשירה אהובה שלי,
ממש ריגשת אותי במילותייך. את לא טועה במה שאת חושבת, אני אכן לוחמת בחיים האלו..יום אחד כשניפגש אני אספר לך למה..
והנוקשות הזו היא בשביל להשיג תוצאות, לשאוף למעלה, גבוה ורחוק ואני לא יכולה להרשות לעצמי לעלות,
יש לי מטרות ואני חייבת לחזור לשגרה ולעצמי מקודם לכן. בגלל כל אלו אני יודעת שההשקעה הזו תניב תוצאות יקירה.
אוהבת אותך בחזרה ושולחת ים של נשיבוקים♥

ריגשת אותי בחזרה, מתוקה שלי,
את גורמת לי לעבור מתפקיד של "חברה מהפורום" לתפקיד האמא שרוצה לקחת את הכאבים של ילדיה ולהקל עליהם כדי שלא יסבלו.
לא מתיימרת חלילה לרגע להחליף אמא אמיתית אבל הרגשות הם בלתי נשלטים. אין דבר שמכאיב לי יותר מלראות או לשמוע ילד שסובל ולא משנה באיזה גיל הוא.
אף אחד מאיתנו לא נחן בחיים מושלמים, לכל אחד החבילה שלו, חשוב לראות את חצי הכוס המלאה ומהחצי הריק להשתדל להפיק את המירב כמיטב יכולתנו מבלי לכעוס על עצמנו.
אולי זוהי קלישאה אבל באמת עם השנים אנו לומדים לקבל יותר את עצמנו כפי שאנחנו, ומי שיכול באיזו דרך שהיא לקצר את התהליך מרוויח יותר שנים של שלוות נפש.
מאחלת לך רק טוב, הגשמת שאיפות, היי נאמנה לעצמך וכל שאר יסתדר בסופו של דבר בתוך הפאזל של מארג חייך.
נשיקות,

יקירה,
אני מסכימה איתך בכל מילה. היופי לטעמי הוא בחוסר השלמות, הקבלה וההבנה שיתן לשאול לשלמות אבל לעולם ל א נהיה מושלמים, זה בסדר גמור מבחינתי.
החכמה היא להתמודד ולהמשיך ולקום ולא לוותר, מירי תמיד אומרת לנו את זה ואני חיה כך מגיל מאד מאד צעיר ואם לא היתה לי משמעת של ברזל לא הייתי עושה
הרבה דברים שאני עושה היום. אבל כן, צריך להילחם כי אף אחד לא יעשה זאת למענך, צריך להיות חזק כי אף אחד לא יהיה מספיק רך וסופג אותך וזה הכל בסדר.
אני מאד מאד שמחה שלפעמים מישהו רחוק ולא מוכר (את) מרגיש מה שהוא חש (ממני) וההפך שלי (ממך). מדהים כמה קרוב-רחוק אתה יכול לחוש בעת אחת.
וגם אני מאחלת לך אהובה שלי רק טוב. רק אושר ושמחה בלב ולוקחת את מה שכתבת לי בחיבוק ענקי, נאמנות לעצמי והכל יסתדר כי זו התורה שלפיה אני חיה, אין לנו דרך אחרת♥
המון נשיבוקים ותבואי ללוינסקי אני מתה לראותך!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
14/10/2011 02:49

אשירה
אשירה
קרנושה כתב:
אשירה כתב:
קרנושה יקרה מאוד,
את בסדר והרבה יותר מכך,
עם הרבה אהבה והערכה,

אשירה אהובה שלי,
ממש ריגשת אותי במילותייך. את לא טועה במה שאת חושבת, אני אכן לוחמת בחיים האלו..יום אחד כשניפגש אני אספר לך למה..
והנוקשות הזו היא בשביל להשיג תוצאות, לשאוף למעלה, גבוה ורחוק ואני לא יכולה להרשות לעצמי לעלות,
יש לי מטרות ואני חייבת לחזור לשגרה ולעצמי מקודם לכן. בגלל כל אלו אני יודעת שההשקעה הזו תניב תוצאות יקירה.

ריגשת אותי בחזרה, מתוקה שלי,
את גורמת לי לעבור מתפקיד של "חברה מהפורום" לתפקיד האמא שרוצה לקחת את הכאבים של ילדיה ולהקל עליהם כדי שלא יסבלו.
לא מתיימרת חלילה לרגע להחליף אמא אמיתית אבל הרגשות הם בלתי נשלטים. אין דבר שמכאיב לי יותר מלראות או לשמוע ילד שסובל ולא משנה באיזה גיל הוא.
אף אחד מאיתנו לא נחן בחיים מושלמים, לכל אחד החבילה שלו, חשוב לראות את חצי הכוס המלאה ומהחצי הריק להשתדל להפיק את המירב כמיטב יכולתנו מבלי לכעוס על עצמנו.
אולי זוהי קלישאה אבל באמת עם השנים אנו לומדים לקבל יותר את עצמנו כפי שאנחנו, ומי שיכול באיזו דרך שהיא לקצר את התהליך מרוויח יותר שנים של שלוות נפש.
מאחלת לך רק טוב, הגשמת שאיפות, היי נאמנה לעצמך וכל שאר יסתדר בסופו של דבר בתוך הפאזל של מארג חייך.
נשיקות,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/10/2011 19:44

קרנושה
קרנושה
נחושה כתב:
קרן אור יקרה,
אני בטוחה שהיא תפציע בחייך גם בתקיעות של המשקל.
כתבת מרגש בדיוק כמוך אהובה ואני בטוחה שזה עניין זמני אולי בגלל הסטרס מהעבודה החדשה (בהצלחה) או ממשהו אחר....
אוהבתתתתתתת
נחושתך

תודה אהובה יקרה שלי♥הכל ישתחרר אני בטוחה..
0 קישור קבוע (Permalink)
13/10/2011 19:43

קרנושה
קרנושה
tal_f כתב:
אני מבינה לגמרי. גם לי היתה תקופה ארוכה שבה כמו שתארת הגוף לא שיחרר ירידות... אבל לדעתי הדרך לעורר אותו לנתח איזה שינוי בתזונה אפשר לעשות כדי לזעזע אותו.. אצלך לא נישאר מה.. מים את שותה.. לחם את לא אוכלת וכו.. יש עוד רעיונות אולי תבדקי אותם.. בלי אבקות מרק / מלח. בלי רוטב לסלט מוכן .. להפסיק אוכל מסויים למשל ירק משרושיים שהוא לא דל קלוריות וכו'
אין מה לעשות רק להמשיך ולהמשיך בסוף זה משנתה... אמן

אמן ואמן♥
0 קישור קבוע (Permalink)

קרנושה
קרנושה
אקורדיאון כתב:
קרנושי לעשות דברים הרבה יותר מסובכים ,קלי קלות עבורינו זו בדיוק הבטן הרכה של כולנו
השליטה באוכל אבל שוב אנחנו מודעות מטפלות ולכן גם ההצלחה מובטחת .
נשיבוקים.

מסכימה עם כל מילה שלך אהובתי♥מודל החיקוי שלי...
0 קישור קבוע (Permalink)

קרנושה
קרנושה
אשירה כתב:
קרנושה יקרה מאוד,
את בסדר והרבה יותר מכך,
עם הרבה אהבה והערכה,

אשירה אהובה שלי,
0 קישור קבוע (Permalink)
13/10/2011 11:40

נחושה
נחושה
קרן אור יקרה,
אני בטוחה שהיא תפציע בחייך גם בתקיעות של המשקל.
כתבת מרגש בדיוק כמוך אהובה ואני בטוחה שזה עניין זמני אולי בגלל הסטרס מהעבודה החדשה (בהצלחה) או ממשהו אחר....
אוהבתתתתתתת
נחושתך
0 קישור קבוע (Permalink)
13/10/2011 08:45

tal_f
tal_f
אני מבינה לגמרי. גם לי היתה תקופה ארוכה שבה כמו שתארת הגוף לא שיחרר ירידות... אבל לדעתי הדרך לעורר אותו לנתח איזה שינוי בתזונה אפשר לעשות כדי לזעזע אותו.. אצלך לא נישאר מה.. מים את שותה.. לחם את לא אוכלת וכו.. יש עוד רעיונות אולי תבדקי אותם.. בלי אבקות מרק / מלח. בלי רוטב לסלט מוכן .. להפסיק אוכל מסויים למשל ירק משרושיים שהוא לא דל קלוריות וכו'
אין מה לעשות רק להמשיך ולהמשיך בסוף זה משנתה... אמן
0 קישור קבוע (Permalink)
13/10/2011 05:35

אקורדיאון
אקורדיאון
קרנושי לעשות דברים הרבה יותר מסובכים ,קלי קלות עבורינו זו בדיוק הבטן הרכה של כולנו
השליטה באוכל אבל שוב אנחנו מודעות מטפלות ולכן גם ההצלחה מובטחת .
נשיבוקים.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2011 22:16

אשירה
אשירה
קרנושה יקרה מאוד,
את בסדר והרבה יותר מכך,
עם הרבה אהבה והערכה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2011 14:52

קרנושה
קרנושה
רבקה כתב:
קרנושקה את מרגשת בכתיבתך
רוצה לברך אותך בהמון הצלחה במקום העבודה החדש
ושרק תדעי ימים נפלאים מחוייכים וטובים בה
קרנושקה הגוף לפעמים מתמרד וכולנו יודעות זאת
ופתאום ההפתעה מגיעה עם ירידה נהדרת לאחר הקפדה שמירה ושליטה
איך אקודיון כתבה בואי נקרא את הפוסט שלך מהסוף
וכך תבוא ההצלחה
שיהיה לך חג שמח מלא חיוכים ואהבה שיש בך המון

Thank you my love♥All back to you...
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2011 11:52

רבקה
רבקה
קרנושקה את מרגשת בכתיבתך
רוצה לברך אותך בהמון הצלחה במקום העבודה החדש
ושרק תדעי ימים נפלאים מחוייכים וטובים בה
קרנושקה הגוף לפעמים מתמרד וכולנו יודעות זאת
ופתאום ההפתעה מגיעה עם ירידה נהדרת לאחר הקפדה שמירה ושליטה
איך אקודיון כתבה בואי נקרא את הפוסט שלך מהסוף
וכך תבוא ההצלחה
שיהיה לך חג שמח מלא חיוכים ואהבה שיש בך המון
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2011 08:45

דרך המלך
דרך המלך
מבטיחה....smile
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2011 08:20

קרנושה
קרנושה
דרך המלך כתב:
קרונשה את מהממת
גאה בך!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חג שמח יקירתי
נשיקות סיגל

נשיקות בחזרה אהובתי♥תבואי ללוינסקי לחיבוקים מתישהו..
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2011 08:17

דרך המלך
דרך המלך
קרונשה את מהממת
גאה בך!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חג שמח יקירתי
נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2011 08:15

קרנושה
קרנושה
תודה אהובות ויקרות שלי.
אכן אתמול שבתי מההרצאה המדהימה של מירי, מיום שלישי שאני כל כך אוהבת בזכות היותי חניכה שלה ושמגיעה אליה באופן
הדוק כבר שנים. אתמול שפכתי את ליבי כהלכה ועוד יותר הציף אותי גל של דמעות על גלעד שכל כולי תקווה שישוב הביתה, מה זה דיאטה לעומת השבי הא? -ברור שייש לי פרופורציות,
אבל גם אני נשברתי ופרצתי בבכי כי מציק וכואב לי וזה כאילו שהגוף מתמרד לי, למרות שהורדתי כמויות ולמרות שאני לא מבצעת חטאים קטנים כי הריי
את מי אני משקרת אם לא את עצמי ואני יודעת שאני רוצה לרזות וביום חמישי שכל החברה אוכלת מיני מגנומים מול העיניים שלי (שאותם אני הזמנתי עבורם) ואני
יושבת עם כוס תה צמחים+סוכרה שדאגתי שיהיה לי זה תחושת ניצחון. זו תחושת מאבק ושאם אני מרגישה איזהו גיבור הכובש את יצרו.
ברור לי שהכל יחלוף והקילוגרמים ינשרו כי איך אמרה לי חברה "קרנונית, את עשית דברים יותר מורכבים מזה בחייך" וזה כל כך נכון.

אז כבר אתמול התחלתי ברישום, אני אחרי ארוחת הבוקר של התפוח, יוגורט וקוואקר כי אני לא אוכלת לחם אין לי בבית לחם וזה לא מענין אותי בכלל.
ערב חג היום יהיה ללא פחממות, עם חיוך גדול ותקווה בלב לשנה מוצלחת יותר בהרזיה ובכל בחירה אותה אקח, עם מירי שלנו המלכה ואתכם שאין מקום יותר חם מזה♥
נשיקות ותודה על כל מילה חמה♥
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2011 07:58

דרך המלך
דרך המלך
קרונשה המדהימה
את שמעודדת את כולנו כאן בפורום כרגע במשבר דיאטה..
לכי צחצחי שינים וקדימה מההתחלה עכשיו...
אין טעם לבכות חבל על הדמעות.... תמשיכי לחייך ולהקרין שמחת חיים סביבך... את מדהימה ויפיפייה . את תרדי במשקל אני כל כך בטוחה בזה... לאט ובטוח.. אז אולי עלית קילו הצטברות של נוזלים בגוף ובשבוע הבא או בעצם עוד שבועיים תופתעי לטובה...
מאמינה בך כל כך ובטוחה שתצליחי.
שולחת לך חיבוק ענק ונשיקות
חג שמח סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2011 07:40

dany
dany
כדאי באמת לברר עוד נתונים למה הגוף מסרב לרדת, ולעיתים אפילו כמויות הן אקוטיות, את יודעת דיאטה אבל קצת יותר מידי, או להיפך אולי קיצוצים וקיזוזים, אז כדאי לעשות רישום מדויק של כל מה שנכנס לפה ממש בלי לזייף אפילו מילימטר.
מקווה שתעלי על הפיתרון וילך לך יותר בקלות.
חג שמח
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2011 04:53

אקורדיאון
אקורדיאון
מתוקה עכשיו תתחילי לקרוא מהסוף,אמונה ולא נשברת ,כן לא אחת קשה והגוף מחליט על התנהגות שלא תמיד מובנת וכן זה מרגיז
אבל אני יודעת שאם כבר אז כבר אזי התוצאה עליה של הרבה יותר מקילו ולכן כפי שכתבת אנחנו כאן עם המון תמיכה ועידוד,הימים
הקשים יחלפו להם ,הגוף בסופו של דבר ייכנע לתהליך ויראה תוצאות.
מותר לומר קשה ,מרגיז ולהמשיך.
מאחלת לך חג שמח והמון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/10/2011 23:13

קרנושה
קרנושה
מודה ומתוודה. קשה לי.
לפני חודש התחלתי בעבודה חדשה, בה אני מרוצה מאד ומאושרת-תחושה שהמון זמן לא הרגשתי.
אני מוקפת באנשים נפלאים, בצחוק, לצד בוס מאפשר וזורם ברמות שאין דברים כאלו, אני בתקופה נפלאה של צמיחה ופריחה ועם הדיאטה תקועה מאד.
אז אני כותבת את זה כי גם לי קשה, ואם היה קל לא היינו פה היום. אבל אין מנוס וצריך להמשיך ולהלחם, כי נמאס מהמשמנים האלו!
היום תפס אותי גל צונאמי של דמעות אצל מירי, אני שומרת בקנאות, לא אוכלת מזיקין, לא פחממות אחרי חמש וגם לא אוכלת נשנושים.
מים זה המשקה שלי ויש לי בקבוק טורקיז צמוד קרוב..ובכל זאת, עליתי קילו. ואם הייתי חוגגת אז גם הייתי אומרת אבל אין לי חגיגות כי אני רוצה להיות רזה יותר,
התחושה הזו מתסכלת, מעצבנת ומרגיזה. זה נמשך יותר מחודש וזה נמאס. פשוט נ מ א ס. ויש לי סבלנות של ברזל, אני מספיק חזקה להתמודד
אני מתמידה כל שבוע גם אם נדמה לי שאני לא בסדר ועשיתי משהו רע, אבל כן, גם לי יש משבר. וקשה לי. וכל מה שבא לי זה לרזות עוד,
ראיתי היום בצהריים מישהי כזאת חתיכה שעמדה לידי באיזה חנות מתחת לעבודה, הרגשתי צביטה בתוך הלב כמו שהרבה זמן לא הרגשתי.
ואני יודעת שאני בן אדם טוב, בן אדם חם, ישר, הגון ובעל טאקט, אני יודעת שאני בעלת שמחת חיים שאין להרבה אנשים, יודעת שאני אהיה מטפלת מדהימה יום אחד כפסיכולוגית,
יודעת שייש לי כל מה שאני רוצה וגם יהיה, אבל ק-ש-ה לי לרדת.
ואין מישהי יותר מחבקת, מבינה ויודעת ממירי שלנו. יודעת מהן התחושות שלי ומזדהה בכל דבר. ואם הייתי זוללת הייתי גם אומרת ומודה כי אני לא שקרנית ואף פעם לא הייתי כזו.
אז קיבלתי היום הצעות לבדיקות דם, בלוטה, שינויים בהרגלים ואני הולכת "להכנס בראבק" של הדיאטה כי זה לא יכול להמשך כך.

אני לא כותבת כשקשה לי. אני לא יודעת לפעמים לדבר עד שזה צף ואני מתפרקת כמו היום. אז נחושקה שלנו עשתה זאת, כנראה שגם אני צריכה ...להעלות על הכתוב.
ולא בא לי לצחוק ולא בא לי לחייך כי גם לי קשה וגם עליי הגיע ענן של גשם.
אמונה. לא יקחו ממני לעולם את האמונה. במירי, בדרך שלה ובשיטה. אני לא נשברת ואני ממשיכה להלחם.

מירי שלי, אני אוהבת אותך. הבכי הוא אנושי והיום זה היה בלתי נשלט..
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תכתבי שקשה לך..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!