הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא לפחד להישקל !!! חובה להישקל גם אם חוטאים...כנסו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/10/2011 12:58

EFF
EFF
ה"גולם" הזה - המאזניים הם אלו ששומרים עלינו ולכן אין לנו ברירה אלא להתייחס אליהם באהדה, ובטח לא לוותר על מעמד השקילה. בין הדברים שהם MUST בתהליך ההרזייה והשמירה על המשקל מירי ציינה בפירוש את השקילה השבועית.

סיסי, יפהפיונת שלנו - אני בטוחה שתצליחי במה שהבטחת לעצמך - אני הרי מכירה אותך...חג שמח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2011 11:34

רבקה
רבקה
סיסי'לה אני חושבת שעברת את החג בגבורה
ומגיע לך כל הכבוד
המסגרת שלנו ששומרת עלינו זה הדבר הכי הכי שאפשר היה לבקש
לא נוותר ונוכיח לעצמינו שכולנו יכולים
המשך יום נפלא וחג שמח
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2011 10:07

סיסי 17
סיסי 17
תודה רבה על התמיכה והעידוד smile
0 קישור קבוע (Permalink)
11/10/2011 15:31

קרנושה
קרנושה
מלכה! אני חושבת כמוך, צריך להשקל ולא לברוח מה"אשמה".
גם לי קשה מאד ואני תקועה המון זמון, מאד שומרת ומשתדלת לעשות הרבה ספורט ולא רואה שינוי בשקילה תמיד. זה מתסכל ואני מבואסת אבל
אני לא מרימה ידיים ונכנעת ליצר האכילת פחממות.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/10/2011 15:14

שאפתנית
שאפתנית
סיסי פגשתי אותך רק פעם אחת אבל אני יכולה לומר לך שאת נראית מדהים וטוב מאוד שנשקלת כי את יודעת בדיוק כמה עלית וזה יעזור לך לתכנן את החג הקרב מבחינת אוכל. המשקל הוא לא האויב שלנו, הוא מציב מולנו מראה מדויקת על מצבנו.
שיהיה לך חג שמח ולכולנו שיעבור בשליטה והנאה.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/10/2011 15:04

דרך המלך
דרך המלך
סיסי היקרה
לעלות חצי קילו אחרי החג זה ממש לא נורא וטוב שהלכת ונשקלת.. תחשבי מה היה קורה אילולא הלכת להשקל ואת לא יודעת מה מצבך???
אנחנו יודעות בדיוק מה הכנסנו לפה במהלך השבוע ואין צורך לפחד מהמשקל... ואם כבר מפחדים אז בואו נפחד לפני שנכניס את הביס הראשון לפה...
כמו שכתבת זאת שיטה גאונית וצריך רק להתמיד ולראות תוצאות...
כל הכבוד למירי שלא וויתרה לך ו"הכריחה" אותך להשקל....
זה הזמן לעבודה קשה כולנו יחדיו ...
שיהיה חג שמח ובשליטה
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
11/10/2011 14:58

סיסי 17
סיסי 17
חברים חייבת לשתף מכל ליבי
את ראש השנה , ה עברתי בשלום ואף ירדתי קילו ...נכון התאמצתי זה לא היה פשוט 4 ימי חג שכוללים אוכל אוכל ואוכל, עד יום רביעי שעבר הידקתי חגורה והתוצאה כאמור קילו פחות.
כיפור היה קשההההההה מאוד
אחרי הצום אכלתי , למחרת יצאנו למסעדה עם חברים ו...אכלתי , נכנסתי ליראה אינסופית איך אני אשקל? חרדת שקילה !!! פחד מתוצאה בלתי רצויה ,
הרי אני מכירה את "בלעת שילמת" ואמרתי לעצמי את מה שכולם אומרים, קודם אני אקזז ואוריד ואח"כ אשקל ...אמממה החגים עוד לפנינו !!!שבועיים שלמים ללא שקילה , בקיצור בלבלה היסטרית
כמובן ,שהודעתי למירי שאני לא מגיעה מפאת כבוד !!! והיא לא ויתרה , בלשון המעטה ...אזרתי אומץ ו...
הגעתי הבוקר להישקל ול"מזלי "...עליתי "רק " חצי קילו
האמת נרגעתי קלות וזה נתן לי מוטיבציה להיכנס לבלימה ולמסגרת ,של בלי פחמימות מ שעה ה 5 והרי זו שיטה גאונית ,של המלכה מירי, רק צריך באמת להתמיד בה
ולראות תוצאות .
אני קוראת מכאן לכולללם לבוא ולהישקל והעיקר לא לפחד כלל גם אם אכלתם ועליתם זה המקום , זה הזמן ככל שחולף הזמן זה הופך לקשה יותר
ואל תשכחו "מה שעולה מהר יורד מהר "והעיקר שיש לנו מסגרת כזו תומכת והרצאות נהדרות .
אוהבת ומודה למירי בכל פעם מחדש smile
סיסי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא לפחד להישקל !!! חובה להישקל גם אם חוטאים...כנסו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!