12/10/2011 12:24
 רבקה Posts: 8411
|
מיכלי וכל הסובבים אותה חופשה קסומה מהנה וכייפית שתיהיה לכם כל הכבוד על יישום החוקים שמירי שלנו מלמדת (סיבוב לראות מה יש) ואחר כך הבחירה שיהיה לכם חג שמח עם הרבה טיולים וחיוכים ותומריקו האם רודוס מוצאת חן בעיניו?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2011 04:59
 אקורדיאון Posts: 16382
|
חחח האוויר של רודוס עושה טוב לתומר. תהנו מכל רגע מקום נהדר לטייל וכמובן רק בשליטה. חג שמח לכולכם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2011 21:24
 ענת Posts: 3849
|
מקום מדהים גם לינדוס
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2011 20:39
 222 Posts: 87
|
ד"ש ללינדוס !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2011 18:24
 דרך המלך Posts: 5707
|
תהנו ברודוס ותעשו חיים ואל תשכחי את החוקים.. שיהיה חג שמח!!! סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2011 18:01
 1103 Posts: 5022
|
מיכל יקרה מגיע לך צל"ש על ההתנהגות למופת ועוד בחופשה. על היותך תלמידה מחוננת.הפנמת את החומר והתנהגת בהתאם. זאת התוצאה של החלטה של וויתור מראש,רק כך אפשר להצליח. המשך חופשה נעימה ומהנה, שתמלא את נפשך ולא את קיבתך. חג שמח נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2011 12:32
 קרנושה Posts: 3420
|
מלכה! ראיתי את התמונות בפייס..תעשו חיים ותבלו!♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2011 12:23
 נחושה Posts: 6982
|
מיכלי, איזה כיף ששיתפת, המשיכי כך יקירה, בנחישות ובהתמדה נשיקות נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2011 10:44
 dany Posts: 19819
|
חג שמח ותמשיכי כך במחוננות אדירה נשיקות לתומריקו בילוי נעים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2011 10:37
 שאפתנית Posts: 8392
|
חג שמח מיכלי ותמשיכו להנות מהחופשה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2011 09:38
 מיכל שרון Posts: 1318
|
פורום יקר ואהוב, ראיתם? רק פתחתי את היום ואתם איתי.. כל הזמן.. אתם ומירי.. בלי הפסקה... הגענו אתמול בצהריים לרודוס, אנחנו שוכנים במלון מדהים על שפת הים ממש, נוף משגע, כל המשפחה יחד (אחות של גיתי ובעלה וההורים שלו) והכיף אדיר!!! מיותר לציין כמובן שרגע לפני בראשון בערב התייצבנו לשקילה, לקחנו המון רוח וחיזוקים לחופשה ממירי וההרצאה המעולה לתחילת שנה מצויינת בדיאטה ובכלל וזו היתה החלטה מצויינת כי אתמול כל הזמן ההרצאה ומירי היו בראש שלי... "מעתה ועד עולם" היה איתי במסעדה בצהריים, במסעדה בערב (שמרתי כמעט לגמרי בלי פחמימות מחמש.. למעט ניגוב חומוס קטנטן) והצלחתי לסמן V גדול על יום ראשון של חופשה בשמירה ושליטה, עם הליכות ושתיה מרובה ובלי מתוק!!! חווייה מעולה שנרשמה אתמול היתה בצהריים כשהזמנתי מוסקה יוונית טובה במסעדה, הייתי מורעבת!!!! לא אכלתי מהבוקר כלום (למעט ירקות חתוכים שנשנשתי בטיסה ובדרך) אבל מה? המוסקה הגיעה כל כך רותחת שבעל כורחי נאלצתי לתרגל אכילה איטית של רזים מסריחים ותשמעו קטע? לא אכלתי הכל.. שבעתי בצורה אחרת שהרגישה שפויה ולא שמנה ומפוצצת ובכלל לא חסר לי המתוק אחרי זה. בקיצור - כבר אספתי ניצחון קטן לכיס שימשיך לדרבן אותי לאיפוק ושליטה בחופשה המדהימה והכייפית והחלומית הזאת. היום בבוקר קמנו לבופה מדהים בגודלו ועושרו לארוחת בוקר.. בלי להתבלבל קודם כל עשיתי סיבוב וראיתי הכל ואז עם המון אופי לקחתי צלחת מילאתי ים ירקות חתוכים, שתי ביצי עין, שתי פרוסות לחם עם חמאה ופרוסת גבנ"צ שמנה וטעימה וחזרתי לשולחן!!! היו הרמות גבה בשולחן על הבחירות שלי אבל אמרתי שיש לי עוד 4 בקרים כאלה ולא חייבים להתחיל כבר מראש בפתיחת החגורה... נכון? אחרי שסיימתי לאכול לאט ובנחת בכל זאת כל המתוקים והמגרים מסביבי השפיעו עלי (אכילה חברתית כבר אמרנו?) ואז שוב עשיתי סיבוב כשכל הזמן מירי במאחורה של הראש שלי.. וככה שמעתי אותה מנטרלת לי את העוגות והעוגיות, את הפנקייקים, א הפירות והגרנולות והקורנפלקסים ובסוף נשארתי עם רבע וופל בלגי עם כפית שוקולד לבן וכדור גלידה בננה... המתוק האמיתי!!! אכלתי לאט, התענגתי על כל ביס, לא התפוצצתי על הבוקר, הקשבתי לרעב ושובע וסימנתי גם V גדול על הבופה!!! עכשיו אנחנו יוצאים לטייל באי.. יש נעליים, כובע ומים ותומר אחד מתוק ומדהים שלא בכה והתלונן אפילו רגע משעה 5 בבוקר אתמול כשהערנו אותו באכזריות לטיסה. כשאחזור אכתוב יותר על החווייה הזאת - לטייל עם תומר בסטטוס אמא... יש לי בהחלט כמה תובנות לשיתוף. טוב אני חייבת לרוץ.. כולם כבר מחכים לי... מתה עליכם, על ההימצאות שלכם כאן איתי אפילו ברודוס. נשיקות וחג שמח לכולם, מיכל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|